פורסם 2004 ביוני 2021 שנים חבובצ'יק.. NFORCE2 זה למעבדי AMD 32BITל64ביט ערכות השבבים הטובות הםnForce 3 \ K8T800מומלץ מאוד לקנות לוחות עם הערכות שבבים האלה מאשר ערכות אחרות..הטוב מבינהם הוא האן-פורס3 אבל לדעתי אלה לוחות יקרים יותר...בעבר ערכות השבבים של VIA (במיוחד למעבדי אינטל) לא נחשבו לטובותאבל דווקא ה K8T800 לא רע בכלל..
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים מחבר תודה רבה .. זה בדיוק מה שרציתי לשמוע ..עכשיו אני כמעט יכול לקנות את המחשב בלב שקט .. !!!
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים תודה רבה .. זה בדיוק מה שרציתי לשמוע ..עכשיו אני כמעט יכול לקנות את המחשב בלב שקט .. !!!למה רק כמעט?
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים אוקי - קצת סדר בבלאגן -1) הזכרונות של A-Data נחשבים לטובים, עם OC וללא OC הם משתווים לסמסונג, לכן מדובר בשאלה של מחיר.2) בנוגע ללוח אם, ה K8T800 נחשב ליותר טוב (משמעותית) מה- nForce3 150 ומעט פחות טוב מה nForce3 250GB. אני הייתי ממליץ ללכת על ה K8T800 של VIA בלי חשש, ולהתרחק מה nForce3 150.3) בנוגע לשאלה 120 או 80 - מעבדי ה Athlon64 לא מתחממים באופן מוגזם, כך שבסך הכל מארז מאורר טוב יכול לעשות את העבודה גם בלי 120.
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים מחבר תודה רבה על ההבהרות ..יש לי שאלה אילו ספקים איכותיים יש ? של אילו חברות וכמה Watt ?
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים מחבר תודה שוב ..( איזה מוזר זה אתה היחיד בפורום הזה שעוזר לי )ותגיד עם מה יותר טוב לחתוך את המארז דרמל או דיסק ? ( ועוד שאלה אם אתה יודע איך אומרים דרמל ברוסית ?)
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים דרמל זה לא בעברית זה שם של מכונה שבמקור מיוצרת על ידי חברת דרמל..http://dremel.com/html/home_fr.htmlאבל יש לה היום הרבה תחליפים זולים יותר כמו "וולף" ו"וינדאי" לי יש וולף והוא עושה אחלה עבודה (עולה בין 200 ל250 שקל כל הסט)עם דיסק אף פעם לא ניסיתי לחתוך כי זה כלי יותר מידי מסיבי הוא לא מדוייקאבל אם אין אפשרויות אחרות מסתדרים עם מה שישקח בחשבון שחורים גדולים כמו חלון תצטרך לא מעט דיסקיות רגילות או 1-3 דיסקיות מחוזקותדרמל זה כלי לעבודות יותר עדינות, בגלל זה ממליצים לעבוד עם ג'קסו (ג'יגסו, ג'קסון, ואלפי השמות שנתנו לכלי הזה..)
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים מחבר אההה תודה .. אז עם דרמל קל יותר ומדוייק יותר ..ועוד שאלה DVD של איזו חברה הכי טוב לקנות ????
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים היום קורא DVD עולה מעט מאוד ויש המון בשוק.. שכן שלי קנה של חברת LG במהירות X16 ובמחיר 170 שקל..אני חייב לציין שהוא קורא דיסקים דיי מהר.. אבל הכונן עושה ויברציות מטורפות הוא מרעיד את כל המארז בצורה מחרידהואי אפשר להגיד שזה מקרה חד פעמי, כי הוא קנה 3 מחשבים עם כונן זהה ובכולם הכונן מגיב ככה...בכללי רוב הכוננים היום לקריאת DVD אותו דבר.. TOSHIBA\ASUS.. אין הרבה הבדל בינהם(יפה שאתה מערבב כל כך הרבה נושאים בתארד אחד..)
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים מחבר אני מערבב כי אני קונה השבוע מחשב ואני רוצה לעשות את הקנייה הכי טובה שאפשר ..אבל ממה שכתבת לא עלה איזה כונן DVD הכי מומלץ לקנות ???( ובאמת אמרו לי כבר לא לקנות של LG כי הוא מתקלקל מהר , שורט דיסקים ועכשיו גם מה שאתה אמרת)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.