פורסם 2023 בדצמבר 211 שנה שלום אני מנסה לחבר את המחשב נייד hp omen למסך טלוזיה של muller דרך כבל hdmi מופיע לי לשבריר שניה על המסך את ההשתקפות שבמחשב ונעלם והמסך שוב פעם שחור מה עושים? תודה
פורסם 2023 בדצמבר 211 שנה מתאמים. בין הנייד למסך. זה מסך 32 אינצ' ? על הנייד עוד אפשר לברר, אבל על הטלוויזיה קצת קשה. אז יותר פרטים יכולים לעזור.
פורסם 2023 בדצמבר 211 שנה אפשר בבקשה דגם מדויק / קישור למוצר ? ציטוט של julie מסך 65 אינץ את יכולה לכתוב יותר, אותו מחיר ....
פורסם 2023 בדצמבר 221 שנה מחבר ציטוט של A-10 אפשר בבקשה דגם מדויק / קישור למוצר ? את יכולה לכתוב יותר, אותו מחיר .... זה מה שרשום במסך
פורסם 2023 בדצמבר 221 שנה ניסית להחליף את אפשרויות התצוגה בנייד ? לחיצה על מקש החלונות ו - P ביחד ושם לבחור מצב מתאים.
פורסם 2023 בדצמבר 221 שנה מחבר כן ניסתי ולא עבד כמו שרשמתי התצוגה שעל המחשב מופיעה במסך הטלוזיה לשבריר שניה
פורסם 2023 בדצמבר 221 שנה זו טלוויזיה 4k ? כי משום מה לא מצאתי בגוגל. אולי שינוי הרזולוציה של הנייד יעזור ...
פורסם 2023 בדצמבר 221 שנה אז נראה לי שצריך ללכת לכיוון של חומרה - אולי כבל אחר או בעיה באחד השקעים ...
פורסם 2023 בדצמבר 231 שנה מחבר שבוע טוב תודה רבה על הנסיון לעזור מעריכה מאוד הכבל תקין כי הוא עובד בפלסטשיין וגם החיבורים תקינים מחשב חדש
פורסם 2023 בדצמבר 231 שנה שבוע טוב ומבורך ! או קיי אז מה שנשאר זה לחזור לכיוון התאימות. ניסית לחבר לכניסות אחרות בטלוויזיה ? ( בהנחה שיש ). ולשנות קצב ריענון ו / או רזולוציה בנייד ?
פורסם 2023 בדצמבר 231 שנה מה זאת החברה הזאת? מולר??? אני לא יודע אם איזו חנות אפקליציות היא מגיעה, אבל אולי שווה לך לנסות לנגן את הסרט דרך Plex במקום לחבר ישירות את המחשב.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.