פורסם 2023 בדצמבר 171 שנה ברצוני להקים תשתית אינטרנט מבוססת ראוטר פרטי יש לי סיבים של בזק שאני רוצה לחבר דרך ספק של חברה בשוק שעובדת איתם ממליצים על tp link archer לראוטר ולגבי מודם אני לא מכיר אז אשמח לעצה השימוש העיקרי הוא אלחוטי(טלפון, מחשב נייד) לא לצרכי גיימינג ושימוש בטלוויזיה דרך חיבור LAN חוץ מזה הבנתי שהנושא מורכב לכן אני פונה לכאן אשמח להדרכה על מנת לעקוף את המחירים ההזויים בשוק תודה.
פורסם 2023 בדצמבר 201 שנה עשית קצת בלאגן. תתחיל בלתאר דרישות גם אם הן נראות לך מיותרות. אופי השימוש ברשת (כמות משתמשים וכו') נמשיך בהבנה בסיסית של המבנה, איפה הסיב\נתב ממוקמים (ארון תקשורת? יש חיבורים קווים? אפשר להשחיל במידת הצורך? הזכרת חיבור LAN לטלויזיה האם רק לשם יש כבל רשת? ממד?) * אין צורך ב"מודם" כל נתב סטנדרטי יודע "לחייג" במידה ומדובר בחיבור סיב עם מתאם סיב לרשת או בשמו בחנויות ממיר מדיה (ניתן לקניה או השכרה\קבלה מחברת התקשורת) נערך 2023 בדצמבר 201 שנה על-ידי yotam.m
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.