עבור לתוכן

מה אתם מתכוונים לעשות בחופש?

Featured Replies

פורסם

תתבישו לכם! >:(

עושים דיון תמים על מה לעשות בחופש ואתם מבהילים אותנו............................

במקום לחשוב על החופש הכל כך טוב שהולך להיות אתם מציבים אותנו מהבלתי נמנע.................. לנקות מטבחים בצבא פיכס! אני בבית שלי לא מנקה..

במקום לדבר על הצבא תנו סיפורים על מה שאתם עשיתם בחופש......................................... (כל עוד זה חוקי חי חי :-X )

• תגובות 44
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב בוא נראה...

אמממ לסוע לתל אביב לדירה של חבר שלי (כן כן... אנחנו בני 15 וסבתא שלו נתנה לו דירה ל10 יום.

וחדר כושר 3 פעמים בשבוע, לנסות לעבור את הOC של ה3.2 (מעבד 2.6)

לקנות טכניקה A900 ואני נהר H120,

אם יתחשק לי אז מחנה של 10 יום של האיחוד החלקאיי (אין שום קשר בין התנועה לשם שלה...)

וכמובן לישון והרבה ולשחק במחשב וכמובן לגלוש בHWZONE

ולבלות אם חברים

וגם משאיר מקום לספונטניות

פורסם
  • מחבר

"לגלוש באתר" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

משועממים.. אחרי זה מתלוננים למה יש להם משקפיים

אם אין לך מה להגיד עדיף שתשתוק >:(

פורסם

אמממ לקום בבוקר לאכול איזה קונפלקס מסריח משנת הטרפפו ואז לשחק קונטאר ועוד קונטאר לעשות עוד pcw ולקרוע נובים אז לגלוש באתר אממ אחרי זה והגעתי לצהריים אני מתחיל להרכיב תמחשב שלי זה יקח כמה ימים טובים ואז אחרי זה שוב לאכול איזה משהו מסריח שפג תוקף ואחרי זה ללכת לעזור על הלאן פרטי (VGonline) אממ להשאר בלאן פרטי עד 10 בבוקר ואז לקבל בוכטה של כסף $$$ ואז ללכת לישון ל3 ימים ברציפות איך זה נשמע?

פורסם

איך זה נשמע?

טוב באמת שיש לך חיים מעבר למחשב ::)

פורסם

לקום כל בוקר ב-7 לצחצח שיניים, לשתות 6 מ"מ כוס חלב שמקררת לי את צינורי המזון, להדליק את המחשב ולשחק עד 10, לעשוות הפסקת אוכל/שתיה, לחזור לשחק עד 1, ולאכול צהורים.

מאז אנ ימשחק כרגיל, שותה מדי פעם, אוכל משהו קטן, נכנס למקלחת, ועושה את מה שעושים שם, יוצא, משחק עוד חצי שעה והולך לישון.

אין לי עוד משהו מיוחד מזה.

מישהו יכול להציע משהו נוסף?

פורסם

תגובה לאבירם:

לא לא אין מה להציע פשוט כיסית את כל האפשרויות כאילו מה עוד כבר אפשר לעשות חוץ ממה שהצעת? ;D

פורסם

זה מה שאתם הולכים לעשות בחופש?? פשששששש חיים "מעניינים" יש לכם.

במקום לאנים ומשחקי מחשב לכו סעו לאילת תכירו כוסיות אמיתיות ולא כוסיות ווירטואליות, תז**נו בלי סוף,תעשו כמה בננות ומצנחים,תשתזפו לכם קצת...וייאלה הבייתה

נצלו ת'חופש כל עוד אתם יכולים! 8)

פורסם

בואנה כל האנשים שאמרו שהם כל היום ישחקו CS או רק יגלשו באתר

אני מרחם עלכם

באמת.

פורסם

זה מה שאתם הולכים לעשות בחופש?? פשששששש חיים "מעניינים" יש לכם.

במקום לאנים ומשחקי מחשב לכו סעו לאילת תכירו כוסיות אמיתיות ולא כוסיות ווירטואליות, תז**נו בלי סוף,תעשו כמה בננות ומצנחים,תשתזפו לכם קצת...וייאלה הבייתה

נצלו ת'חופש כל עוד אתם יכולים!  8)

הלוואי שהייתי יכול.. :o

פורסם

בריכה, ים (אשדוד), חברים, משפחה, שיפוץ חדר (צביעה וארגון מחדש), אולי אטוס לחו"ל, מודינג , אנריל, וכמובן לישון :)

פורסם
  • מחבר

איך זה נשמע?

נשמע מצויין,נשמע חופש ;D

פורסם

חודש עבודה===3K===קניה ענקית מזיגזג:

ספק חדש TT

קירור

אודיג'י 2 ZS

ADATA PC4000

פורסם

כל זה אמור לקחת לך חודשיים וחצי?

מעניין..

פורסם

לקום כל בוקר ב-7 לצחצח שיניים, לשתות 6 מ"מ כוס חלב שמקררת לי את צינורי המזון, להדליק את המחשב ולשחק עד 10, לעשוות הפסקת אוכל/שתיה, לחזור לשחק עד 1, ולאכול צהורים.

מאז אנ ימשחק כרגיל, שותה מדי פעם, אוכל משהו קטן, נכנס למקלחת, ועושה את מה שעושים שם, יוצא, משחק עוד חצי שעה והולך לישון.

אין לי עוד משהו מיוחד מזה.

מישהו יכול להציע משהו נוסף?

אחי, בן כמה אתה?

שמע, זה די נכון שמחשב זה כיף. בין אם זה סתם לגלוש באינטרנט ובפורומים, או לשחק ברשת כמה שעות ברציפות וכו'.

אבל צריך לשים את זה בפרופורציות.

לא ייתכן שכל סדר היום יינע סביב המחשב!!!

לך, תעבוד קצת, תרוויח כסף.

אם אתה לא צריך כסף (=אם אתה מהטחונים) אז תנצל את הכסף הזה למטרות טובות... מעבר להשקעות על המחשב, תצא עם חברים לבילויים, תסע לאילת (אם אני לא אסע לאילת הקיץ, זה אך ורק בגלל הכסף. אני למשל צריך לממן גם רישיון נהיגה ועוד כמה דברים. אבל רוב הסיכויים שאני כן אסע :D ) ... תארגן לך חדר יפה, אולי סגנון שונה. תקנה בגדים.....

תאמין לי, לא חסר מה לעשות בחיים מעבר למחשב.

וזה נכון לגבי כל מי שאמר שכל היום הוא יהיה על המחשב ויאכל (מה גם שכל היום במחשב זה לא הכי בריא... סתם כד"א)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים