עבור לתוכן

מה אתם מתכוונים לעשות בחופש?

Featured Replies

פורסם

מה זה בלת"מים?

• תגובות 44
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סינג'ורים... במילים עדינות.

Mui kef!!!

שמירות?... MUI KEF!!!!!

מטבחים?... MUIIIIIIIIIIIII KEEEEEEEEEFFFFFFFFFFFFFFF!!!!!!!! :D

פורסם

שמירות, מטבחים, בלת"מים... עוד שמירות, עוד מטבחים ועוד בלת"מים.  ;D

LOL ;D

פורסם

קירות הבקו"ם סוגרים עלי!!!!!! :o

לא עוד מטבח עם ציון ויעקב לאאאאאאאאאאאאאאעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע. לא עוד שטיפה בשרית!!!!!

פורסם

צבא, צבא ואולי גם קצת צבא.

הכי טוב :'(

פורסם

זה מה שקורה לך מהצבא.

RockFord

מה אתה עושה בצבא?

מקלף תפוחי אדמה?

פורסם

ווירטואליים.

פורסם

שמירות, מטבחים, בלת"מים... עוד שמירות, עוד מטבחים ועוד בלת"מים.  ;D

דבר אחד יש לי לומאר על מטבחים ומי שעשה יסכים איתי...

I'll wash but I'll never be clean! :'( פיכס...

פורסם

זה אשכרה ככה, את רואה אנשים אחרי שסיימו תורנות, לוקחים את מדי הב' שלהם ומבעירים אותם.

כזה סירחון של... מטבח!!! זה לחלל את טוהר הגוף, זה פשוט בעעעעעעעעעעעעעעעעעע. :-X

פורסם

אתם שתיכם (MERYMOON וROCKFORD ) עושים לי מזה חשק להתגייס !!!

אני בגללכם עוד ישתמט!!!!

פורסם

תראה, ילדון, יש לי עוד יותר מ20 מטבחים לעשות במהלך שירותי הצבאי... עם רס"רי מטבח נוראיים, מהנוראיים ביותר שנראו בצבא הגנה לישראל, התת של התת של האולטרה של ה X800XT PE של ה GUPT של התת-רמה.

אם לא אסתלבט על זה, אני לא רואה שום דרך אחרת שבה אוכל להעביר את 12 השעות של תורנות מלאה, לא כולל תורנויות ארוחות (חצי שעה לפני ארוחה וחצי שעה אחרי), שזה עוד "בקטנה".

טחנתי גם מספיק מטבחים בבקו"ם כי הייתי מיועד לגיוס שריון/תותחנים ונאלצתי לחכות שבועיים-שלושה עד הפינוי הראשוני לבט"רים של 02, ויותר מדי לעשות איתי ועם פלוגתי, לא ממש היה, זה בקו"ם, אם במכלאה הזו לא קיים הניצול הגדול ביותר של כ"א בתולדות מדינת ישראל, אחרי עיסוק העובדים הזרים, אני לא מוצא דרך שפויה יותר להגדיר זאת - "פיור ניצול".

משאית "הפרייטליינר" שהביאה אספקה, ט-ו-נ-ות של אספקה למטבח של הבקו"ם, אשר אני ועוד שלושה חבר'ה נאלצנו לפרוק אותה, בשיא החום, על מדי א'.

השטיפה הבשרית של הבק"ום, בה נתקלתי שלוש פעמים לפחות, בארוחת הצהריים (שזה הכי קשה) ועוד...

קיצר, בלי להסיט ולהפוך את הת'ראד לעוד ת'ראד "השתמטויות" - עצתי היא : במידה והגעתם ליחידה עם תורנויות מטבח, עשו הכל כדי להוציא פטור מזה.

פורסם

חחח אהבתי ......

אגב שמת לב בכמה " השתמשתה?

פורסם

נו, מה הבעיה כאן... ???

פורסם

להשלים חומר במתמטיקה (למרות שקיבלתי 96 :P )

ללכת לבריכה עם חברים

ללכת למכון כושר

קצת מודינג.

ה-ר-ב-ה אוברקלוקינג (קניתי מאורר תעשייתי בשביל לקרר את המחשב שיותר קטן ממנו)

לבלות

אולי לעבוד קצת.

לנהל שרת של קאונטר סטרייק (מי שרוצה אני מביא לו ת'אייפי)

לסדר ת'חדר על אמת.

חוצמזה החופש שלי התחיל לפני 11 יום בגלל שביתה שהיתה בבית ספר שלנו וכנראה שתימשך גם אחרי החופש למשך השבועיים הראשונים של הלימודים.

פורסם

זה אשכרה ככה, את רואה אנשים אחרי שסיימו תורנות, לוקחים את מדי הב' שלהם ומבעירים אותם.

כזה סירחון של... מטבח!!! זה לחלל את טוהר הגוף, זה פשוט בעעעעעעעעעעעעעעעעעע.  :-X

Off topic

אתה רוצה לדבר על זה? ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים