פורסם 2004 ביוני 2021 שנים החופש הגיע!! ואיתו הרבה שמחה!!! :D :D אז מה אתם מתכוונים לעשות בחופש?! [glow=black,2,300]אני[/glow] לגלוש באתר האהוב עליי(HWZONE!!!!!) לעשות מודינג למחשב ללמוד טיפה(מבחן קיץ בתנ"ך...) ולישון!!!!!!!!!!!
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים Fמובן לגלוש באתר ולישון, אבל אני אולי אדריך בקייטנות של האוניברסיטה ואטוס ללוס-אנג'לס למשלחת.
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים לעבוד לגלוש באתר ולישון... מה עוד אפשר לעשות חח :-* לצאת לבלות... לא אוהב את זה אני מעדיף לצאת לשחק סנוקר במקום לצאת לפורום או משהו דומה לזה... וב-6 בחודש הבא חבר טוב שלי טס לאוקראינה הייתי טס איתו אבל אין לי כסף אז לפני זה צריך לצאת לבלות ולשתות הרבה ;D
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים אני מתכוון לבלות המון , וכמובן לעבוד (אם אני ימצא עבודה ) ..וגם להתחיל לעסוק בתחום המודינג ...
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים לעשות 2 בגרויות (לשון + מחשבים)ולעבוד כמו חמור 10 שעות ביום + אקסטרה מהצדסוף חופש יהיה לי מחשב חדש אחרי מודינג כבר או שאני משתגע
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים וואי, אני לא בטוחה, יש כ"כ הרבה דברים! זה לא הוגן שרק לתמידים מגיע חופש גדול גם אני רוצה! גם לחיילים משוחררים מגיע! אז ככה, אני אמתח את שלי עד סוף עונת הרחצה (נובמבר? ;D) ואח"כ אנסה "להתמסד" ולהקדיש את כל כל כל זמני לעבודה. מה אני אעשה? אסע לחו"ל (צצה אופציה לנסוע לסיביר אז עכשיו אני מתלבטת בין זה לגרמניה). אעשה קורס ברמנים, אעבוד כמו חמור (או שניים), אשכור דירה קטנה או חדר כנראה באיזור דרום ת"א, (או יותר נכון מלון מקקים), הרבה הרבה ים/אגם/דיג/שחיה/צלילה/בטן-גב. הרבה שתייה. מועדונים. הופעות. ז****ם. אאא... וואלה, חשבתי לנסוע לפסטיבל www.forceattack.de עם ידיד אם אני אספיק ושם אנסה שלא לקבל הרעלת אלכוהול. ולפני הכל, אבל לפני הכל... אני הולכת להתאשפז!!! חופש נעים לכם והיו זהירים, תחזרו לבי"ס (או לחילופין לבקו"ם) בריאים ושלמים והעיקר... תעשו חיים!
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים "לגלוש באתר" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחמשועממים.. אחרי זה מתלוננים למה יש להם משקפיים
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים חחחראסמי כאילו שהם לא עושים את זה ממיילא.לצחצח שינייםלאכול ארוחת צהרייםלשים נעלייםסתם ברצינות עכשיואני עושה קורס צלילה, אולי טס לאן שהוא אבל זה לא בטוח עדיין.....
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים הממ בוא נראה יש כמה אטרקציות:לישון, לגרבץ, לאכול, לישון , לגרבץ ושוב לאכול 8)
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים אויי, כמה שהחופש הזה הולך להיות עמוס...*עבודה*מכון כושר*לימודי נהיגה*בילויים*עבודת קיץ במתמטיקה לקראת בגרות חורף בשנה הבאה*להרחיב את הידע וההתמחות שלי ב-VB כי שנה הבאה אני אמור לעשות בזה פרוייקט (ביה"ס מספק לי בעיקרון ידע לפרוייקט ברמה של 3 יחידות, אבל אפשרי מבחינתי להשקיע קצת יותר וללמוד לבד ולעשות פרוייקט ברמת 5 יחידות)*לצאת לאילת עם החברים!!!!!!!! (ב"ה)
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים אוקיי......קודם כל - לסוע לאילתאחר כך - לישוןאחר כך של האחר כך - לעבוד טיפהואז - ללמוד טיפה VB לשנה הבאה, ללמוד טיפה ג'אווה לשנה הבאה, לרענן את הC בשביל שנה הבאה, ואחרון - ללמוד מתמטיקה!!!!!ולבסוף - לתת איזה חודש שלם לבילויים וסטלנות..........................................(ואיפשו להכניס לשם את הHWZ)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.