פורסם 2023 בנובמבר 112 שנים https://www.ivory.co.il/computer/intel/build/GC7XJ52C40HHVF9CNLD2 היי חושב לקנות מחשב תקציב: תקציב עד 9000 חריגה של 1000 שקל ייעוד המחשב: המחשב מיועד למשחקים נערך 2023 בנובמבר 112 שנים על-ידי Effi Kalo
פורסם 2023 בנובמבר 112 שנים עצתי לך, תערוך את הפוסט שלך בצורה שיהיה אפשר לקרוא מי נגד מי. תציין בבקשה גם מה מטרות המחשב.
פורסם 2023 בנובמבר 132 שנים היי,אם עדין רלוונטי נשמח לסייע בתיקון המפרט ובהחלט יש לא מעט דברים שאוכל להציע בנוגע למפרט שהצגת שם
פורסם 2023 בנובמבר 132 שנים מחבר ציטוט של Kirill-TMS היי,אם עדין רלוונטי נשמח לסייע בתיקון המפרט ובהחלט יש לא מעט דברים שאוכל להציע בנוגע למפרט שהצגת שם היי אשמח מאוד לעזרה
פורסם 2023 בנובמבר 142 שנים בבקשה - הצעה מאיתנו (TMS) כולל משלוח והרכבה חינם עד הבית - https://tms.co.il/builds/391341 -מעבד שודרג לI7 14700KF חזק יותר משמעותית בעשרות אחוזים -לוח אם שודרג לAORUS ELITE שטוב יותר בהרבה מבחינת אמינות ביחס ללוח שצירפת קודם -ראם לא שילבת קודם בכלל בהצעה,דאגתי לשלב קיט מתאים של 32GB -מארז - לא שילבת גם כן בהצעה מקודם,דאגתי לשלב מארז AX90 שגם יסתנכרן לנו מעולה עם יתר המאווררים של הקירור נוזלי -ספק כוח - התאמתי ספק 1000W שיתאים לנו מעל ומעבר וגם יאפשר לך שידרוג עתידי בהמשך ללא בעיה אם תצטרך דבר נוסף מוזמן בכיף ליצור איתי קשר (רועי)
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.