עבור לתוכן

בקשה למפרט למחשב נייד מחיר מקסימלי 8000 ש"ח...

Featured Replies

פורסם

שלום,

קוראים לי גיל ויש לי ידע בסיסי מאוד בכל הקשור לנושא של חומרה אז אשמח אם לא תחסכו בפרטים...

אז ככה, יש לי תקציב של 8000 שקל בשביל לקנות מחשב נייד באיכות טובה, ושיהיה ניתן לשידרוג כעבור שנה-שנתיים עם כמה שפחות חלקים להחליף(שיהיה עמיד).

המטרה שלי למחשב היא בעיקר דברים חובבניים כגון: סרטים, משחקים וכדו' ככה שחשוב לי שיהיה בו את הדברים הבאים:כרטיס גרפי טוב,כרטיס מסך טוב המאפשר חיבור לטלוויזיה לראיית סרטים,מסך 15 אינץ לפחות,לוח אם עמיד כמו שכבר כתבתי,וכל שאר הדברים הנחוצים בשביל מחשב טוב...

כמו שאתם רואים אני לא ממש מתמצא בכל מה שקשור לחומרה אז אשמח אם תפרטו עד לסוגים של דגמים ואיפה ניתן להשיג אותם במחיר שנקבתי.

תודה מראש על העזרה!

פורסם

האם חובה ללכת בדרכו של המחשב הנייד? אם אתה ממש מעוניין במשחקים בד"כ לא תמצא מחשב נייד שמתאים לצרכיך במחיר זול במיוחד.

מחשב נייח יתן הרבה יותר תמורת הכסף.

בכל מקרה אני אחפש משהו יותר מאוחר היום אני מקווה..

פורסם
  • מחבר

זה חיייב להיות נייד כי אני הולך להיות בדרכים די הרבה שנה הבאה

פורסם

אחי, מצטער עם הייתי יכול הייתי נותן לךמפרט אבל אני לא יודע, יש פה אחלה אנשים שהם יודעים.

בהצלחה.

דוד

פורסם

במחיר שאתה מבקש ניתן להשיג compaq 2521EA.

מעבד 533MHz Mobile Intel® Pentium 4 Processor 2.3 GHz

מסך XGA TFT " 15

זיכרון 512 MB (אפשרות הרחבה עד 1G )

דיסק 40 GB

צורב DVD משולב עם צורב רגיל - DVD + r/rw & cd -writer

כונן דיסקט 1.44Mb

מודם מובנה V92 56K

כרטיס רשת מובנה 10/100 Intel

קול - 3D Sound Blaster Pro compatible with Stero Speakers

גרפיקה: Up to 64MB Shaerd Integrated ATI Mobility Radeon Graphics

משקל 3.4 Kg ,

המעבד לא הכי חזק, אבל לא סלרון.

חברה טובה, משקל בינוני +

אבל במחיר הזה בהחלט לא רע.

לדעתי שכח משידרוג עתידי, בניידים זה מאד יקר.

פורסם

לKSP יש מחשב נייד של ZEUS (שזה BAREBONE שמורכב על ידם של KSP) וב8450 שח אתה יכול לקנות מחשב נייד אם ATI9600Pro Mobility 64MB

שבמחיר הזה אתה לא יכול לקנות משהו יותר טוב מזה למשחקים.

פורסם
  • מחבר

לron 26, דווקא ראיתי כבר את המחשב הראשון אבל אמרו לי שההארד דיסק שלו די איטי(4200) זה נכון?

ד"א מה עדיף יותר פנטיום 4 ומעלה או פנטיום m בשביל מחשבים ניידים?

פורסם

ron המחשבים שנתת הם עם כרטיס מסך מאוד חלש.. לא למשחקים.

למחשבים ניידים יש לי מעבד P4 רגיל, P4-M גירסה ניידת, ו-Pentium-M = סנטרינו.

עקרונית הסנטרינו נחשב הכי חדיש ומוצלח, אבל בד"כ מתאימים יותר לשימוש משרדי ממושך.

יש את ה-HP הזה:

http://www.supershop.co.il/przx5040.html

הוא עולה אלפיה מעבר לתקציב שלך, אבל מגיע עם R9600M, מעבד 2.8, ו-512mb PC2700 ועוד..

באשר לכונן הקשיח - 4200RPM בניידים זה דיי הממוצע.. יש כאלו שמגיעים עם 5400, ויש גם 7200 נדירים.. אבל הם מהווים תוספת למחיר.

לדוגמא:

60GB 4200RPM - 920 nis

60GB 5200RPM - 1000nis

60GB 7200RPM - 1230nis

המחשבים ב-KSP אכן נראים תמיד עם מפרטים מעולים.. אבל תמיד יש את החשש מהחברת barebone שלהם לעומת יצרן ענקי ומוכר..

פורסם
  • מחבר

יקר...יש לו כרטיס מסך טוב למשחקים? ראיתי שהסוגים מהסדרה הזאת של hp מאוד טובים לכל מה שקשור בלראות סרטים. מה לגבי אחריות, hp אמינים לגבי זה?

פורסם

אם אתה רוצה משחקים אתה חייב מינימום כרטיס Radeon9000M עם זיכרון עצמאי.

שום כרטיס מובנה..

מה שנתתי לך מגיע עם R9600 שהוא כרטיס יחסית לא רע בכלל ויריץ את רוב המשחקים כיום בצורה חלקה.

R9000 או R9200 יריץ אותם ברמה בינונית~נמוכה..

וכל שאר הכרטיסים המובנים לא ממש יריצו אותם או ברמה נמוכה מאוד..

ראיתי עכשיו את זה:

https://www.ecomputers.co.il/coop/index.asp?coop=Zap@eComputers&page=product&id=467

ב-8000 ש"ח עם כרטיס R9000 ומעבד 1.4 סנטרינו.. אבל רק 256 מ"ב זיכרון..

אפשר למצוא הרבה דגמים דומים ב-ZAP

לדוגמא:

http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1752725

אם המשחקים שאתה מתכוון לשחק הם Quake3 הוא בטח יספיק.. אבל אם אתה מתכוון להריץ משחקים מהדור האחרון...

פורסם
  • מחבר

מה שהראת לי עכשיו של ה7900 ש"ח בנטאקשן במה הוא פחות טוב ממה שהראת לי בהתחלה שעלה 9100?

פורסם

הוא עם פחות זיכרון (256MB לעומת 512MB), כונן קשיח קטן יותר (40GB במקום 60GB), מעבד סנטרינו 1.4GHZ לעומת פנטיום 4 2.8GHZ.

וההבדל הכי משמעותי מבחינת משחקים יש לו Radeon9200M 32mb לעומת Radeon9600M 64mb.

בקשר למעבד - אני לא בטוח מה עדיף מבין השניים.. לסנטרינו חיי סוללה ארוכים יותר, והם נחשבים בתור המוצלחים יותר לניידים, אם כי אני לא בטוח מה ההבדלי ביצועים.

פורסם
  • מחבר

ומה עם הpentium m? הוא לא יותר טוב מהpentium 4 שמציעים במחשב של ה9100?

פורסם

זה מה שאמרתי, אני לא בטוח בקשר להבדלי ביצועים ביניהם..

בכל מקרה P-M זה סנטרינו, עם חיי בטרייה ארוכים, ורשת אלחוטית..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים