פורסם 2004 ביוני 1921 שנים אני גר בלוד ואני רוצה להגיע לחנות המחשבים זיגזיג.חיפשתי באתר של אגד ואין אוטובסים שעוברים מלוד לתל השומר (שם זיגזג) או אפילו מתל אביב לתל השומר.אז איך אני אמור להגיע לשם בדיוק? ברגל?
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים תתקשר אליהם הכי טוב או שפשוט תתקשר למרכז של אגד לי אמרו איך מלהגיע עד לתל השומר ומשם אתה צריך קו של דן אז תתקשר אליהם אח"כ...
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים תחנה מרכזית מתל אביב ...יש לך שם קו 37 של קוים , ויש לך את 475 של אגד .שניהם עוצרים בכניסה הראשית של מונוסון .
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים מחבר טוב, אז אני נוסע במונית (10 ש"ח) עד לתחנה המרכזית שבתל אביב (החדשה נכון?), ואז מהתחנה מרכזית לעלות או על קו 37 של קוים או על קו 475 של דן (אני מעדיף של דן). אז אני יורד בכניסה הראשית של מונוסון, ומשם מה?אני צריך לעלות על אוטובוס נוסף או שצריך ללכת ברגל הליכה קצרה?ד"א: לא הצלחתי ליצור קשר עם זיגזג בגלל זה אני שואל פה.
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים אין אוטובוס בתוך השכונה זה הליכה לא קצרה ולא ארוכהה בערך איזה 10 דקות מהכניסה כך בחשבון אם אתה תסחוב משהוו לשם.....
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים מחבר טוב, תודה על העזרה.ד"א: יש שם אנשים ברחובות שאני אוכל לשאול אותם על המיקום המדוייק של החנות או שאין שם הרבה אנשים שמסתובבים?וכמה יעלה לי לקחת אוטובוס מתלא אביב לתל השומר?
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים איך שאתה מגיע לכניסה לנווה מונסון (נווה אפריים), אתה לוקח ימינה בצומת T ואז שמאלה...מרחק הליכה רגלית.
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים כן.. אין כמו זקנות חביבות, כל אחד צריך שתיהיה לפחות אחת כזאת אצלו בתיק.. הרבה יותר שימושי מ GPS
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים שתיכנס תיראה T תיפנה ימינה ואז תמשיך עד שתגיע למן "כיכר" תיפנה שמאלה (רחוב שוהם) תמשיך ותיראה במצד שמאל כתוב "רחוב שוהם 27" זה מן בית פרטי עם גינה, תיכנס לתוך הגינה ותיפנה שמאלה ושם החנות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.