עבור לתוכן

למישהו יש מושג איך מגיעים באוטובוס לחנות המחשבים זיגזג?

Featured Replies

פורסם

אני גר בלוד ואני רוצה להגיע לחנות המחשבים זיגזיג.

חיפשתי באתר של אגד ואין אוטובסים שעוברים מלוד לתל השומר (שם זיגזג) או אפילו מתל אביב לתל השומר.

אז איך אני אמור להגיע לשם בדיוק? ברגל?

פורסם

תתקשר אליהם הכי טוב או שפשוט תתקשר למרכז של אגד לי אמרו איך מלהגיע עד לתל השומר ומשם אתה צריך קו של דן אז תתקשר אליהם אח"כ...

פורסם

תחנה מרכזית מתל אביב ...

יש לך שם קו 37 של קוים , ויש לך את 475 של אגד .

שניהם עוצרים בכניסה הראשית של מונוסון .

פורסם

אם יש לך אוטובוס למחלף אלוף שדה אז משם נראה לי יש לתל השומר.

פורסם
  • מחבר

טוב, אז אני נוסע במונית (10 ש"ח) עד לתחנה המרכזית שבתל אביב (החדשה נכון?), ואז מהתחנה מרכזית לעלות או על קו 37 של קוים או על קו 475 של דן (אני מעדיף של דן). אז אני יורד בכניסה הראשית של מונוסון, ומשם מה?

אני צריך לעלות על אוטובוס נוסף או שצריך ללכת ברגל הליכה קצרה?

ד"א: לא הצלחתי ליצור קשר עם זיגזג בגלל זה אני שואל פה.

פורסם

אין אוטובוס בתוך השכונה זה הליכה לא קצרה ולא ארוכהה בערך איזה 10 דקות מהכניסה כך בחשבון אם אתה תסחוב משהוו לשם.....

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה על העזרה.

ד"א: יש שם אנשים ברחובות שאני אוכל לשאול אותם על המיקום המדוייק של החנות או שאין שם הרבה אנשים שמסתובבים?

וכמה יעלה לי לקחת אוטובוס מתלא אביב לתל השומר?

פורסם

אני דווקא מצאתי איזה זקנה חביבה שהראת לי בידיוק איפה המקום....

פורסם

איך שאתה מגיע לכניסה לנווה מונסון (נווה אפריים), אתה לוקח ימינה בצומת T ואז שמאלה...

מרחק הליכה רגלית.

פורסם

כן.. אין כמו זקנות חביבות, כל אחד צריך שתיהיה לפחות אחת כזאת אצלו בתיק.. הרבה יותר שימושי מ GPS

פורסם

תתקשר לחברת דן. נראה לי שזה קו 76 ות"מ פ"ת

פורסם

ויש לך את 475 של אגד .

או על קו 475 של דן (אני מעדיף של דן).

רק אל תתבלבל

פורסם

שתיכנס תיראה T תיפנה ימינה ואז תמשיך עד שתגיע למן "כיכר" תיפנה שמאלה (רחוב שוהם) תמשיך ותיראה במצד שמאל כתוב "רחוב שוהם 27" זה מן בית פרטי עם גינה, תיכנס לתוך הגינה ותיפנה שמאלה ושם החנות.

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה לכולכם על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים