פורסם 2004 ביוני 1921 שנים עקרונית SPEEDFAN EVEREST SANDRA מראות טמפאבל אם אתה רוצה את הקריאה הכי מדוייקת תשתמש בתוכנה של יצרן הלוח אם שלך
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים אני גם משתמש בתוכנה הנ"ל (אפרופו אני אשמח אם יסבירו לי את הפרמטרים)--אבל מאיפה אני מוצא את תוכנת לוח האם שלי
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים אחי התוכנה היא SPEEDFAN אבל אשמח להשתמש בתוכנת היצרן של הלוח שהואGIGABYTE GA-8IPE1000-L P4DUAL CH DDRאני במייל GAL1976@013.NETIL
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים זה לא משנה עם איזה תוכנה משתמשים הרי החיישן מראה את אותן טמפ' לכל התוכנותזה ממש לא משנה
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים אחי תהיה רציני תפסתי מימךתסתכל על מסך התוכנה ותומר לי איזה פרמטר מייצג טמפרטורת מעבד ומה מיצגות הטמפרטורות האחרות שנימדדות
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים נו באמת Burton זה כזה בולשיט.. יש לוחות (ולא מעט) שתוכנות כמו AIDA\SANDRA קוראות את הטמפ בצורה לא נכונה (+\-10) אי אפשר להגיד למישהו שיסתמך על הטמפ האלהאחי תהיה רציני תפסתי מימךתסתכל על מסך התוכנה ותומר לי איזה פרמטר מייצג טמפרטורת מעבד ומה מיצגות הטמפרטורות האחרות שנימדדותאי אפשר להגיד לך, ה SPEEDFAN מראה לך temp1\2\3 האמת היא שאתה יכול רק לנחש (או להשוות עם הטמפ בביוס) מה שייך למהזה לא קבוע ש2 זה המעבד ו1 זה הצ'יפסט או דברים כאלה,אני יכול להגיע לך שככה זה אצלי בכל אופן וtemp3 תקוע על "47" ולא זז.. זאת אומרת שהוא לא קורא אותו משום חיישן (אין לי חיישן בהרדיסק)תחפש תוכנות בדיסק שהגיע עם הלוח אם, לגיגהבייט יש כל מיני תוכנות לוינדוס שיראו לך טמפ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.