עבור לתוכן

הערכת שווי למפרט קיים

Featured Replies

פורסם

באחד המחשבים שיש לי יש -

Aopen AK72

Athlon 650Mhz (orion)

256MB SDRAM 133Mhz

Geforce 2 MX 400

דיסק קשיח 30Gb 7200RPM של סמסונג (ATA 66)

צורב 8x4x32 של HP

וכרטיס קול (מעבר למובנה) SB 128

עכשיו, אני מתכוון לקנות לוח אם + מעבד + זיכרונות חדשים, ולהשאיר את כל השאר (מלבד הכרטיס קול). השאלה היא אם אפשר למכור את הקיימים, ובכמה, או אם ישתלם לי לבנות מחשב שלם ולמכור את כל החבילה הנ"ל ביחד (כלומר, אם ההבדל בין לוח+זיכרון+מעבד למחשב יעלה לי פחות מאשר הכסף שאני אקבל על החבילה הנ"ל)

(לא צריך ייעוץ בקשר ללוח+מעבד+זיכרון שאני הולך לקנות, אותם כבר בחרתי, וחוץ מזה, מקווה שלא טעיתי בפורום)

פורסם

הערכה שלי אתה יכול למכור אותו בסביבות ה-1000 ש"ח +-

פורסם

מה פתאום 1000 ש"ח..

אולי 650 ש"ח.. אולי קצת יותר עם מארז..

בשביל הלוח מעבד וזיכרון ביחד לא הייתי נותן יותר מ-300-350 ש"ח..

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות, נראה לי שבסוף אני ימכור רק את הלוח+זיכרון+מעבד, למכור את כל החבילה כנראה לא כל כך ישתלם

פורסם

לא כל כך הבנתי, אם אתה לא מתכוון למכור את רוב המפרט, למה אתה מבקש עליו הצעת מחיר?

לפי דעתי רוב מה ששווה כסף במפרט זה הצורב ואולי הכרטיס קול וההארד דיסק, אבל את אלה אתה לא מוכר. תהיה לך בעייה למכור את הלוח אם, המעבד והזיכרון כי אין הרבה אנשים שצריכים כזה מחשב, אני חושב שתצטרך למכור את זה בממש מעט כסף, בסביבות ה100-200 שקל, כל זה אם אתה הוגן. הגיוני שתמצא מישהו שירצה לשלם על זה יותר, אבל זה לא אומר שזה שווה את זה.

פורסם
  • מחבר

רציתי לראות אם ישתלם לי למכור את כל המפרט ולקנות את כל הרכיבים חדשים, או שההפרש במחיר בין הלוח+מעבד+זיכרון לבין כל המפרט לא שווה את ההשלמה למחשב חדש שלם. מתברר שהאפשרות השנייה היא הנכונה, ואת זה רציתי לברר

אם אין הרבה אנשים שצריכים כזה מפרט - זו בעיה שלי למצוא קונה, ואני אדאג לעצמי

ואגב, ראיתי מפרטים הרבה יותר חלשים שעומדים למכירה במחירים יותר גבוהים בtradezone, ככה שנראה לי שהתמחורים של biodome הם הכי ריאליים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים