עבור לתוכן

סקר לגבי חנויות

האם אתם מעדיפים פחות כסף,על פני מרחק של החנות או ההפך? 908 הצבעות

1. 1. האם אתם מעדיפים פחות כסף,על פני מרחק של החנות או ההפך?

• יותר זול,יותר רחוק
    • יותר יקר,יותר קרוב

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

היי,נשאלת כאן השאלה מכיוון שניסיתי לבנות לעצמי מפרט בתקציב של 5000 ש"ח,

הרכבתי מפרט בhttp://Pch.co.il ובפנדס http://www.pandas.co.il ונתקלתי בבעיה שההבדל בין שתי החנויות במחיר של המיפרטים שהרכבתי הוא מגיע עד ל1000 ש"ח!

החנות היקרה יותר,קרובה אליי יותר ואילו הזולה יותר,רחוקה בהרבה יותר.

אני לא יודע מה לבחור(הרי,שלב ראשוני,לבחור חנות לא?).

ואילו היה לי ניסיון לא נעים עם חנות מחשבים כאשר אני גר קרוב לת"א והחנות ממנה קניתי את המחשב היא בנתניה.

על כול שטות קטנה,כדי לא להרוס את האחריות,נתנו ל"מומחים" לטפל בבעיה,אך כול פעם נסיעה לשם היתה מאוד מפרחת..

האם זה שווה?זול יותר על פני מרחק?

או לחילופין,זול יותר על פני איכות שירות(?)?

פורסם

אני לא חושב שהמרחק קשור רק למחיר..

יש את KSP קרובים אלי והם מממממממש זולים ובכל זאת אני מעדיף לקנות מזיגזג שנמצאים בסוף העולם שמאלה ובקצת יותר יקרים

בגלל שאצל זיגזג יש שירות טוב יותר ואני יותר מרוצה מהם, יותר סומך עליהם...

פורסם
  • מחבר

כן,אבל אני מדבר פה על סכום דיי נכבד של 1000 ש"ח,במקרה שכזה,היית בוחר זול על פני שירות\מרחק?

פורסם

במקרה כזה הייתי הולך על הזול ;D

אלף שקל זה לא צחוק...

פורסם

באילו רכיבים יש הבדל גדול במחיר?

במקרה של תקלה, למי אתה פונה במסגרת האחריות? ליבואן או לחנות?

פורסם
  • מחבר

בעיקר בכרטיס מסך,לוח אם,קירור..

אבל כעיקרון,ההבדל הכי גדול הוא בכרטיס מסך,אבל ישנם הרבה הבדלים בכמעט כול החלקים שלאט לאט בונים הבדל של 1000 ש"ח

פורסם

סתכל עם יש לך רישיון נהיגה

להגיע למקומות רחוקים(יחסית) זה לא בעיה

זה לא ארצות הברית פה

זה ישראל זה קטן.

ובכל זאת זה תמיד טוב לקחת את האוטו לנסיעה ארוכה - לנקות תראש

אל תתפשר על השירות והמחיר

פורסם

אין ממש הבדל משמעותי בשירות בין שתי החנויות הללו..

ככלל אני מעדיף שיהיה קרוב/שירות טוב על פני זול.

פורסם

תראה, לי אין את הבעיה הזאת... אני גר קרוב לKSP

;D

אבל אם אתה מחפש זול במרכז - יש לKSP סניף בתא וברשלצ... למרות שלא היה לי ניסיון עם הסניפים שלהם במרכז...

פורסם
  • מחבר

אין לי רישיון נהיגה,ומכך,עיניין האוטובוסים הופך לבעייתי כשזה מגיע למרחק.

כעיקרון,שירות ותמיכה נובעים גם בנכונות שלי להגיע אל החנות ולא להתעצל,יכול ליהיות שזה יקרה במרחק גדול.

לומר לך את האמת,אני מפחד מKSP,כול הזמן אני שומע תלונות,ואיפה שיש תלונות,אני לא מגיע.

אני גר בבת-ים,ככה שרשל"צ או ת"א יהיו מצויינים בישבילי,אומנם,ZIGZAG2000 זה ליד תל השומר(ככה היה כתוב),וזה כמובן יותר קרוב מרמת גן(PCH)..זיגזג יותר זול..אומנם,שעה -שעה וחצי נסיעה באוטובוס,אבל אין תלונות,וזה זול..

כדאי?

פורסם

איפה KSP בראשון ???

פורסם

אני לא חושב שהמרחק קשור רק למחיר..

יש את KSP... ובכל זאת אני מעדיף לקנות מזיגזג שנמצאים בסוף העולם שמאלה ובקצת יותר יקרים

בגלל שאצל זיגזג יש שירות טוב יותר ואני יותר מרוצה מהם, יותר סומך עליהם...

what he said ^^^

הייתי משנה את הסקר" (א) זול יותר קרוב יותר שירות גרוע יותר ; (ב) יקר יותר רחוק יותר שירות טוב יותר

פורסם

אני עכשיו קניתי מעבד ב 1100 ש"ח מזיגזג למרות שאני ממש בקרוב עובר לאילת. למה? כי השקט הנפשי שיש לי אחריות אמיתית ותמיכה במקרה הצורך יותר חשובים לי. אז נכון שאני אצטרך לשלוח את זה למשפחה במרכז אבל זה שווה את זה. שרות זה הדבר הכי חשוב במחשבים, זה מה שקובע בסוף את המחיר לאורך זמן של המחשב.

פורסם

לומר לך את האמת,אני מפחד מKSP,כול הזמן אני שומע תלונות,ואיפה שיש תלונות,אני לא מגיע.

אני גר בבת-ים,ככה שרשל"צ או ת"א יהיו מצויינים בישבילי,אומנם,ZIGZAG2000 זה ליד תל השומר(ככה היה כתוב),וזה כמובן יותר קרוב מרמת גן(PCH)..זיגזג יותר זול..אומנם,שעה -שעה וחצי נסיעה באוטובוס,אבל אין תלונות,וזה זול..

כדאי?

יש הרבה שיגידו לך שKSP טובים ויש כאלה שיגידו לך שלא.. יש את הפאנטים שיגנו על שמם הטוב של KSP בגופם

לי אישית היה ניסיון ארוך איתם ולדעתי בשביל להיות לקוח אצלהם אתה צריך להיות או fighter רציני או אידיוט שיגיד "ואוו איזה שירות טוב" שהם ירקו לך בפנים...

אם יש לך אפשרות לך לזיגזג, אני מאוד אוהב את פנדה באמת שהם אחלה, עם pch לא היה לי ניסיון.. אבל בכל מקרה מבחינת שירות ואמינות אני חושב שזיגזג עולה על כולם

פורסם
  • מחבר

אוקי,תודה.

אני חושב שאני אלך על זיגזג.

מישהו יודע אם יש להם סניפים נוספים?מישהו מכיר את המושב הזה?הוא לא נראה לי מוכר,פרט שכתוב באתר שלהם שזה ליד תל השומר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים