עבור לתוכן

Super PI challenge - 1M - השיא הנוכחי 36שניות! ע"י SubX

Featured Replies

פורסם

מה זה אף 1 לא מתייחס לתוצאה של war hammer? הוא שבר את שיא אינטל והגיע לשיא של subx, לדעתי זה מאוד מכובד.

באתי אתמול לwar hammer כדי לנסות לשבור את השיא ולרדת ל35 שניות לפחות. ניסינו אם ה:

abit IC7 שלי

P4 3.0GHZ של war

kingston hyperX של war

ANTEC TRUE POWER שלי

טרמלרייט SP94 שלי אם מאוורר ENEMAX 92 (לWAR יש coolr master מפלצתי אבל לא היה לנו כח להתקין אותו אצלי)

הגענו ל39 שניות >:( נו טוב שהייה לWAR מזגן בחדר אז אני דיי בטוח שהוא יזיין את השיא כאן ;D.

• תגובות 142
  • צפיות 10.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הנה התמונה מתוקנת:

יפה מאוד...

מומלץ להציג את התוצאה כך:

- תמונה של superpi מיד לאחר סיום הריצה.

- cpu CPUZ

- mem CPUZ

פורסם

את ה 36 שניות עשיתי לפני שראיתי את הת'רד הזה ואז Holy אמר לי שזה השיא בארץ וזה היה אחרי שעשיתי ריסטרט והחזרתי את המערכת שלי בחזרה ל 3.0 ג'יגהרץ, ואז אחרי כמה שעות באתי להפעיל את התוכנה שוב וראיתי שזה שמר לי את התוצאה אז הראתי לכם אותה ;)

פורסם

כבוד!

פורסם

תודה אחי...

פורסם

מוזר...

ב 11*210=2300, ב 10.5*220=2300 וב 12*200=2400 יש לי בדיוק אותה תוצאה, 43 שניות... :(

מפרט למטה...

פורסם

נסה להביא את המובייל שלך ליותר ותראה לכמה הוא מגיע.

פורסם

יותר מה"צ ל-FSB יותר טוב!! ;)

בגלל זה 2300מה"צ שהיה בבאס 220מה"צ יותר טוב מ-2400מה"צ אם באס 200מה"צ... ;)

פורסם

זה גם מה שאני חשבתי, אם כן איך זה ש 10.5X220 נותן אותה תוצאה כמו 11X210 ? ::)

פורסם

תריץ את המבחן של ה- 32MB ותראה איזה הפרשים יש בין כל אחד מהם...

פורסם
  • מחבר

vdimm mod בדרך...

37sec.png

פורסם

מה קורה אם אתה מוריד מחפלה ומעלה באס? המחשב עולה או שהוא לא סוחב? כי נראה לי הבאס זה מה שכל כך משנה בתוכנה הזאת כי אם לא אז אין לי הסבר למה SUBX מוציא פחות שניות ממך..

פורסם

אל תשווה את בני לשאר הקהילה

יש בני, ויש כל השאר.. אי אפשר לערבב את זה..

;D

פורסם

והפואנטה שלך היא?...

המעבד של BYTER מהיר יותר אם תזמונים נמוכים יותר ולSUBX יש באס יותר מהיר. מה לעזאזל ניסית להגיד בהודעה שלך? ???

פורסם
  • מחבר

jc אתה צודק.

הלוח מגיע עד 250 הזיכרון עם תזמונים 2-2-2-11 מגיע ל227~ על מתח 2.9 .... לכן אני צריך לעשות vdimm volt mod כדי לתת לזיכרון יותר מתח שיהיה יציב בתדר גבוה יותר עם אותם תזמונים...

בכל זאת זה BH5.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים