עבור לתוכן

חוצפה של בזק

Featured Replies

פורסם

ביולי 2003 התחברתי לאינטרנט המהיר דרך שירות ה ADSL, לחבילת החצי מגה. בחרתי ספק, קיבלתי מחיר, והייתי מרוצה

(הספק היה בזק בינלאומי אך אין זה ממש רלוונטי) הספק הסביר לי על החבילה המוצעת ועל חצי שנה התחיבות שכלולה בעסקה,

בזק לא העלו על הפרק שום דבר בקשר להתחייבות, ההתחיבות היא אך ורק לספק, כך לפחות טענו אז (הטעות שלי שלא ביקשתי מהם

שום דף כתוב שמעיד על העסקה, דבר שהיו צריכים לעשות על דעת עצמם כמו כל חברה שמכבדת את עצמה ).

ינואר השנה מאס עלי החיבור ה"איטי" ורציתי שידרוג, התקשרתי, ביררתי, פתאום נודע לי שאני מחוייב לפי בזק לשנה,

ואיני יכול לעבור לרשת הכבלים. כעסתי, צעקתי, וביקשתי לנתק את החיבור, כמובן שמדובר בקנס של 120 ש"ח.

התכוונתי לשלם את הקנס, לעבור לכבלים ולחסוך את כל בלבול המוח. לאחר יומיים התקשר אלי הביתה בחור מבזק בשם דוד שנמצא

באיזור ירושלים, שהציע לי הצעות מפה ועד הודעה חדשה, ואני מצטט : "תשאר איתנו בבזק, אני גם ישדרג לך את המהירות ל 750

וגם יבטל את ההתחיבות לשנה, נשמע טוב?"

בטח נשמע טוב, אך בכל זאת היססתי, שאלתי אותו : ואם מחר אני רוצה לבטל את העיסקה, לעזוב את בזק? אין בעיה הוא אמר, אין בעיה,

הקנס מבוטל. חיכיתי שבועיים, התקשרתי, ביטלתי, ועברתי לכבלים.

ב 16.2.04 קיבלתי שוב שיחה מאדם בשם משה, שהודיע לי על קנס בסך 120 ש"ח שאני צריך לשלם בשל הפרת חוזה,

הכיצד? דיברתי אם דוד...(וסיפרתי את הסיפור) אמרתי, אין לנו מוקדן בשם דוד, טען אותו משה, אך לאחר הצבת העובדות בפניו

של התאריך שבו דיברתי עם אותו "דוד" ועם מספר הטלפון שלו באיזור ירושלים חזור בו משה ואמר, אכן כן, יש דוד, אבל אני מצטער,

אין בסמכותו לבטל קנס שכזה, אין בסמכותו לשדרג את המהירות במחיר כזה, ובעצם הדוד הזה בכלל פוטר.

ואני שואל, למה לעזעזל כל זה צריכה להיות הבעיה שלי?

* כל המקרה הנ"ל עבר בכל מרכזי התלונות של בזק. שום התנצלות, שום בירורים והחוצפה נשארת בעינה.

פורסם

אחי next time פקס חתום ע"י מי שצריך וניראה לי אתה יכול לתבוע אותם על עוגמת נפש אבל אני לא בטוח אתה יודע ככה סתם בשביל לעצבן אותם

פורסם

יש בנענע את דוברמן.

הם עוזרים לאנשים במצבים שחברות עשו טעות אבל לא שמות זין ומאשימות את הלקוח.

http://net.nana.co.il/Section/?SectionID=40&sid=10

דפקו אתכם? תנו לנו להפוך שולחנות!

דוא"ל: doberman_report@nana.co.il (נא לצרף שם ומספר טלפון).

פקס: 03-6878006 (לידי "דוברמן").

תא קולי: 054-6833603 (בעלות שיחה סלולרית).

הכתובת הישירה של הדוברמן: Doberman.nana.co.il

פורסם

יש גם את גדעון ריכל...

לא סיפרו לך על ההתחייבות לשנה? מנאייקים.

אני מציע לך להישאר ולעבור לספק נורמלי כמו נטוויזן העיקר לא בזק זה ספק חרא. חבל על הכסף אם אתה כבר מחוייב.

פורסם
  • מחבר

לדוברמן כבר שלחתי, אני כרגע חמפש עוד כתובות רלונטיות שהתענינו בסיפור זה, כל המדורי צרכנות למינהם. (אם מישהו מכיר עוד מדורים כאלה אשמח אם יפרסם את כתובתם) בכל אופן אני כרגע עברתי לכבלים והספק הא בזק בינלאומי. Just For The Record , בזק ובזק בינלאומי זה הבדל שמים וארץ, אליהם אין לי תלונות, בזק בינלאומי יותר מסודרים ויותר מבינים את הלקוח פי כמה וכמה מבזק שכנראה כבר התרגלו להיות מונופול..

פורסם

בזק בנלאומי הם חברה מדהימה עם שירות טוב והכול תמיד שאני צריל משו עם האינטרנט אז אני מתקשר אליהם הם תוך 2 שניות עושים את העבודה שלהם כמו שצריך אבל אם צריך הם מפנים אותי לבזק ושם רק כדי שיענו לי אני צריך לחכות לא פחות מחצי שעה!! >:(

פורסם

אני לא יודע לאיזה חלק בנזק בינלאומי התקשרת, אבל אתה יכול למות בהמתנה לתמיכה הטכנית שלהם. מזקנה.

חוצמזה חברה פשוט מגעילה

כל הזמן יש להם נפילות שרתים, הפרעות.........

ובקשר לנציגי שירות-יש ויש. כבר יצא לי להתקל בכמה שהיו ממש סבבה וגם בכמה שהיו די מפגרים.

פורסם
  • מחבר

הדיון הוא על חברת בזק, לא בזק בינלאומי.. :-\

פורסם

כן, אבל idofr שיבח את בינלאומי ואת המענה שלהם, והייתי חייב להגיד את זה כדי שאנשים לא יקבלו דעה מוטעית...... :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים