עבור לתוכן

הזכרונות 512 של A-DATA טובים?

Featured Replies

פורסם

במחשב שאני קונה אני רוצה לשים זכרונות של A-DATA

1GB)512X2MB PC3200 400Mhz).

הם טובים (תיזמונים ועוד כמה דברים שאני לא ממש מבין בהם)??

אם לא אז על איזו חברה אתם ממליצים לי? כי ה-A-DATA זולים יחסית (460 ש"ח לסטיק)

אם מישהו מביא מספרים של תיזמונים או משהו כזה אז שיסביר בבקשה בעברית כי אני לא מבין את זה.

פורסם

ככל שהתזמונים יותר נמוכים הראם יותר מהיר. אבל זה לא שווה לשלם הרבה יותר על ראם לא ADATA.

זה שיפור לא כל כך משמעותי ואם אתה לא הולך לעשות OC אז שווה לך ללכת על הA DATA.

פורסם

ככל שהתיזמונים יותר נמוכים זה יהיה יותר טוב למשחקים , מהירות יותר גבוהה יותר טוב לתוכנות וקידודץ

פורסם

נדון רבות על הזכרונות הללו בפורומים כאן. חיפוש יניב תוצאות רבות.

פורסם
  • מחבר

ככל שהתזמונים יותר נמוכים הראם יותר מהיר. אבל זה לא שווה לשלם הרבה יותר על ראם לא ADATA.

זה שיפור לא כל כך משמעותי ואם אתה לא הולך לעשות OC אז שווה לך ללכת על הA DATA.

ואם אני אעשה OC עוד הרבה זמן (לפחות שנה) זה יהיה בסדר, זאת אומרת זה לא יהיה גרוע אלא רק קצת פחות טוב מזכרונות יותר יקרים?

עריכה:------------

הזיכרונות אללו (של A-DATA) יפעלו לי בלוח EPOX EP-8KDA3J?

אם לא אז איזה זכרונות אני אקח?

פורסם

תראה.. תמיג אפשר לשחק אם התזמונים עד שמגיעים להכי נמוך שהם יכולים לעבוד. אני מניח שהם יעבדו בCAS 2.5.

וגם ככה התזמונים זה לא כל כך חשוב לביצועים של המחשב. זה נותן שיפור אבל אם יש גיגה אז זה לא כל כך משנה כי יש לך כמות עצומה של ראם.

ולמה לעשות OC רק עוד שנה? גם אם קירור רגיל אפשר לעשות OC לא רע בכלל אם טמפרטורות סבירות

פורסם
  • מחבר

עכשיו אין לי למה לעשות OC כי המעבד יספק אותי (AMD Athlon 64 +3000), ועוד שנה שהוא יתחיל להיות פחות טוב אז אני אצטרך לעשות לו OC כדי שיספק אותי.

אתה יכול לענות לי על השאלה ששאלתי בעריכה בהודעה הקודמת שלי?

"הזיכרונות אללו (של A-DATA) יפעלו לי בלוח EPOX EP-8KDA3J?

אם לא אז איזה זכרונות אני אקח?" (זאת השאלה)

פורסם

רגע.. הלוח שלך הוא K800 או G250?

פורסם
  • מחבר

עדיין אין לי לוח .....הלוח העתידי שלי (במחשב בחדש שאני קונה) הוא:

EPOX EP-8KDA3J

עריכה:---------------

ועל מה אתה ממליץ??

פורסם

הלוח הזה הוא מבוסס nForce 250 , הזיכרונות לדעתי מסוגלים בכיף להגיע לDDR 500 , רק לא בתיזמונים מזהירים , ככה שבOC ההגבלה לא תהיה הגבלה של הזיכרון...

הלוח גם מעולה לאוברקלוק , אם כי אני חושש שמה שיגביל אותך באוברקלוק יהיה המעבד , אני מעריך שתגיע איתו לאיזה 2300-2400MHZ(זה יחסית מכובד)

פורסם
  • מחבר

string- !!!

אם אני אעשה OC לאיזה מעבד של אינטל המעבד שלי ישתווה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים