עבור לתוכן

מבט פשוט מהחלון...

Featured Replies

פורסם

היום בצהרים, בסביבות השעה 14:30 אני פונה אל כיוון המטבח בשביל למצוא משהו לנשנש אחרי ארוחת הצהרים. הלכתי לארון, הוצאתי 3 וופלות וחזרתי לחדרי. לא הלכתי ישירות למחשב כי לא היה לי כח לכתוב עם יד אחת (וופלה בשניה) אז כפי שאני עושה מדי פעם הסתכלתי מהחלון בצפייה לראות את הפועלים שבונים את הבניין ממול צועקים אחד אל השני כתמיד ואולי מכונית חולפת. אבל... משהו משך את עיני כשהבטתי מהחלון; זה לא היה הבניין שבונים, גם לא העננים בשמים אלא להבה! בשדה מול הבית שלי (השכונה בקצה עיר) אני רואה להבה אדומה ורצינית! ישר אמרתי:"אבא, יש אש בחוץ" והוא באדישות אפילו לא הגיב. הלכתי לחדר של אח שלי כדי להראות לו ולתפוס זווית שונה ואז הוא התלהב מזה גם. לבסוף גם אבא שלי בא להסתכל והופתע למראה עיניו. אחרי שבטלפון של מכבי האש הודעינו לנו כבר שנשלחה כבאית לאיזור אני החלטתי שאני הולך לצלם את האירוע. בעודי פוסע לכיוון הדלת עם המצלמה אח שלי אומר לי "לך מהר, לפני שהכבאית תגיע ותכבה את האש". הלכתי.

בדרך לשם אני רואה אנשים מסתכלים מהמרפסות, רכבים עוצרים באמצע הכביש כדי להביט וגם עוברי אורח שמשתהים למבט העשן האפור שמופיע בשדה. רק אני עומד ליד השדה עם המצלמה ובאדישות מנציח את האירוע.

ולתכל'ס:

ככה נראה הנוף מהחלון שלי ביום רגיל (צולם בחורף בימים הראשונים לקניית המצלמה - Canon A70)

sIMG_0156.jpg

וככה נראה הנוף היום:

sIMG_1839.jpg

sIMG_1841.jpg

sIMG_1843.jpg

sIMG_1847.jpg

sIMG_1851.jpg

sIMG_1853.jpg

sIMG_1855.jpg

sIMG_1857.jpg

ניתן לאות סרטון המנציח את האירוע כאן (זה SPYMAC אז אל תתפלאו אם זה יפעל\יפול לסירוגין)

אין לי מושג איך האש פרצה, אם זה הצתה או בגלל החום אבל כמו שרואים בתמונה האחרונה 2 שדות הלכו שם לגמרי והכבאית שהיתה שם לא ממש הצליחה למנוע את זה.

ולסיום, תהיו תמיד ערנים, אי אפשר לדעת מה מצפה לכם מול העיניים ;)

פורסם

פרצה שם שריפה רצינית ביותר! :o

מה עם תפוחי אדמה זרקתם? ;)

פורסם

ליד הבית שלי היה פרדס עד לפני 8 שנים בערך ואז כרתו אותו כדי לבנות בתים אבל עוד לא התחילו אז נשאר רק שדה קוצים נטוש. יש לנו פה כל קיץ משהו כמו עשר שרפות כל קיץ. היה לנו פה איזה עשרה ימים שכל יום יומיים הייתה שרפה, והאחרונה שבהן הייתה באזור התעשייתי ליד הפרדס. מאז לא היו שרפות, כנראה המשטרה הבינה שמי שמצית את זה מסוכן ותפסה אותו.

פורסם

(השכונה בקצה עיר)

קצה העיר!... LOL!...

יותר כמו השכונה (חור) מחוץ לעיר במרחק של איזה קילומטר מכל סיוויליזציה אפשרית ומוקפת בשדות (שרופים :P) מכל הכיוונים.

;D

פורסם

ליד הבית שלי היה פרדס עד לפני 8 שנים בערך ואז כרתו אותו כדי לבנות בתים אבל עוד לא התחילו אז נשאר רק שדה קוצים נטוש. יש לנו פה כל קיץ משהו כמו עשר שרפות כל קיץ. היה לנו פה איזה עשרה ימים שכל יום יומיים הייתה שרפה, והאחרונה שבהן הייתה באזור התעשייתי ליד הפרדס. מאז לא היו שרפות, כנראה המשטרה הבינה שמי שמצית את זה מסוכן ותפסה אותו.

אתה גר במקרה ברחובות?!

כי אם לא גם פה הייתה תקופה לא מזמן שכל יום הייתה שריפה.....אבל ממש כל יום..

פורסם

[ltr]I think he lives somewhere in the krayot, though I can recognise the view.[/ltr]

פורסם

אני גם יכול להגיד שהוא גר מחוץ לקריות, כתוב בפרופיל ;D

Straight outta the Krayot
פורסם

LOL

טכנית, השכונה שלו נכללת בתחום של עיריית קרית ביאליק. אבל מעשית, כמו שכתבתי מקודם, השכונה הזאת, גבעת הרקפות, מופרדת משאר הקריה בשדות שאתם רואים בתמונות. צד שמאל של התמונות זה הכיוון של שאר ביאליק.

פורסם

לא רחובות, נס-ציונה בשכונה שקרובה לפארק המדע.

פורסם

לא רחובות, נס-ציונה בשכונה שקרובה לפארק המדע.

בדיוק.

אני גר קרוב לצד הרחובותי של פארק המדע.... ליד מכון ויצמן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים