עבור לתוכן

צריך עזרה דחוף!!- נגנב הפלאפון של חברת סלקום איך אני גורם לזה שיסגרו אותו ???

Featured Replies

פורסם

ניסיתי *123 אבך אומרים שהם לא פולים יום שישי >:( >:(>:(

איך אני גורם לכך שלא ייתקשרו ממנו ?? מישהו נתקל בכזה מצב ?? PLZZ אני חייב עזרה דחוף !!

פורסם

איזה מין דבר זה?!

בן אדם רוצה לחסום את הפלאפון שנגנב לו והם לא פועלים?! :o

פורסם
  • מחבר

קודם ענה לי מישהו בערבית בכלל WTF !! :-\ :-\ :P

בטח בכגלל העומס נדפקו להם המוקדנים או משהו..

טוב חדשות טובות, אחרי 200000 צילצולים סגרתי אותו סוף סוף !

עכשיו רק נשאר למצוא החארות האלה..

המוקדנית אמרה לי שיש אפשרות לממצוא את הפאלאפון איכשהו דרך המשטרה, זה אפשרי באמת ?

הם יכולים למצוא אותו דרך הלויין או משהו ?

פורסם

איזה לוין אחי הפלאפון שלך הוא לוייני בחברת פלאפון אפשר פחות או יותר לדעת איפה המכשיר נמצא אבל גם רק בתנאי שהוא דולק וגם זה לא מדויק ככה שאפשר אולי בשטח פתוח אבל לא בעיר הדבר הזה אפשרי בגלל שכול מכשיר החברת פלאפון עובד עם 3 תאים באותו זמן ככה שאפשר לדייק יותר במיקום שלו לעומת הרשתות האחרות שם כול מכשיר עובד על תא 1 אז מאוד קשה לדעת איפה הוא אם הוא יעשה שיחות מהמכשיר (מה שהוא כבר לא) אז אפשר לראות בערך איזה מרכזיות עברה השיחה ולדעת איפה לחפש אבל אף אחד לא הולך לעשות לא את הראשון ולא את השני אלא אם כן אתה מכיר את מפכ"ל המשטרה או משו כזה

הקיצר אחי מצטער להגיד לך אבל הלך הפלאפון קנה חדש ואם היה ביטוח עוד יותר טוב אני יודע שבאורנג' גם אם לא היה ביטוח הם יתקשרו ויציעו לך מכשירים ומסויימים חלקם בהנחה למרות שהם ממש לא חייבים (לא יודע מה איתכם אבל אני חושב שזה ראוי להערכה)

פורסם

ידידי לדעתי צריך צו בימ"ש כדי לאתר את הפלאפון. חבל על המאמץ, תקנה חדש ותשמור עליו יותר טוב פעם הבאה.

פורסם
  • מחבר

חדשות טובות+  ;D

לאחר עבודת בילוש מאומצת מצד אבא ושלי, הגנב נמצא יחד עם הפאלאפון..

להפתעתי זה היה ילד קטן ומסכן שמפחד עכשיו (ואני מקווה שמצטער).

הוא נגנב באמצע אימון, אבא שכח אותו במלתחה..

ד"א

מצאתי פלאפון לפני 3 ימים והחזרתי אותו, אז אלוהים החזיר לי את שלי  :D ;D

סוף טוב הכל טוב

פורסם

שמח בשבילך!

פעם ראשונה אני שומע שמצאו פלאפון לאחר שנגנב ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים