פורסם 2004 ביוני 1821 שנים בבקשה - רק שירי אהבה, ושכל משתמש ישים רק שתי שירים!אני לא מבין למה רק שני שירים מכל אחד? אם מישהו חושב שהוא יכול לתרום יותר, שיתרום יותר.. (למרות שהאבי ביטר הזה היה מוגזם)
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים Tenacious D - Fuck Her Gently ;Dשיר שולט!!!כמעט כמו tribute.....הנה קישור לסרטון של השיר..... ("קליפ")אהההמממממממצריך לעשות "שמור יעד בשם" או משהו כזה כדי להוריד.....
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים Chantal Kreviazuk - Leaving on a jet planeהגרסה של John Denver הרבה יותר יפההרבה
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים אם את מדברת על ראמשטיין אז אם כבר MUTTER אין לי מושג מה המילים אומרות אבל זה שיר שני הכי טוב שלהם (אחרי ICH WILL)אז זהו, שאתה לא מבין. ו-MUTTER זה ממש לא שיר אהבה, יותר שיר של שנאה ורצון לנקמה. אני אביא לך תרגום עכשיו של NEBEL ואולי תתאהב בזה כמוני.ערפל / ראממשטיין הם עומדים מחובקים חזק תערובת בשרים כה עשירה בימינו היכן שהים נושק לאדמה היא רוצה לומר לו את האמת אך מילותיהם נבלעות ברוח היכן שהים בא על קיצו היא מחזיקה ברעד את ידו ונושקת על מצחו היא נושאת את הערב בחזהה (בליבה) ויודעת שלמות היא חייבת היא שמה ראשה בקרבו ומתחננת לנשיקה אחרונה ואז הוא נישק אותה, היכן השים בא על קיצו שפתיה חיוורות וחלשות ועינייה הופכות לחות ואז הוא נישק אותה,היכן שהים בא על קיצושפתיה חיוורות וחלשותועינייה הופכות לחות ואז הוא נישק אותה,היכן שהים בא על קיצושפתיה חיוורות וחלשותועינייה הופכות לחותהנשיקה האחרונה היתה כל כך מזמן [הנשיקה האחרונה] [ש]אותה הוא אינו זוכר עוד NebelSie stehen eng umschlungen Ein Fleischgemisch so reich an Tagen Wo das Meer das Land berьhrt Will sie ihm die Wahrheit sagen Doch ihre Worte frisst der Wind Wo das Meer zu Ende ist Hдlt sie zitternd seine Hand Und hat ihn auf die Stirn gekьsst Sie trдgt den Abend in der Brust Und weiЯ dass sie verleben muЯ Sie legt den Kopf in seinen SchoЯ Und bittet einen letzten KuЯ Und dann hat er sie gekьsst Wo das Meer zu Ende ist Ihre Lippen schwach und blaЯ Und seine Augen werden naЯ Und dann hat er sie gekьsst Wo das Meer zu Ende ist Ihre Lippen schwach und blaЯ Und seine Augen werden naЯ Und dann hat er sie gekьsst Wo das Meer zu Ende ist Ihre Augen werden naЯ Der letzte KuЯ Ist so lang her Der letzte KuЯ Lippen schwach und blaЯ Und seine Er erinnert sich nicht mehr
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים אני רק יודע שמוטור זה אמא בגרמנית... בגלל זה יש קולות של תינוק בתחילת השיר...
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים קשה לבחור רק 2.... אבל אם חייבים:Bon Jovi- Alwaysדני סנדרסון ומזי כהן- זה הכל בשבילך (/דון קישוט)
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים Brotherhood Of Man - Save your kisses for meBryan Adams - Everything I do I do for you
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים פעם בתפוז היו שרשורי שירים לפי ז'אנריםאני לא מוצא את זה יותר , מישהו יודע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.