פורסם 2004 ביוני 1821 שנים אהלן, החלטתי לפתוח דיון שבו כל אחד ישים שם של שיר אהבה אחד שהוא חושב שהוא הטוב ביותר (או בין הטובים), בבקשה - אל תשימו יותר משתי שירים למשתמש.1. תמיד אהבה - עברי לידר2. ברית עולם - מתי כספייומטוף.
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים Queen - Love Of My LifeScorpions and the berlin philharmonic orcheastra - here in my heart
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים אבי ביטר - אהבה טהורהאבי ביטר - אין לי ארמונותאבי ביטר - איפה טעינואבי ביטר - אל תתאהביאבי ביטר - אלוהים ברא אותיאבי ביטר - אלוהים לך לא יסלחאבי ביטר - אני השיכוראבי ביטר - בית אביאבי ביטר - בכבוד שליאבי ביטר - גבר נבגדאבי ביטר - גם נסיכים בוכיםאבי ביטר - דואט הפרדהאבי ביטר - דמעות בעינייםאבי ביטר - האהבה שלנואבי ביטר - הימים שאהבתיאבי ביטר - השיכוראבי ביטר - חבראבי ביטר - חבר ואחאבי ביטר - חיים מריםאבי ביטר - חליל עצובאבי ביטר - כמה את יפהאבי ביטר - לא משחק עם הלבאבי ביטר - מאוהב ילליאבי ביטר - מאיהאבי ביטר - מביט מרחוקאבי ביטר - מגיע לי שהלכתאבי ביטר - מי אתאבי ביטר - מלא עוד כוס חבראבי ביטר - מתהלך לבדיאבי ביטר - פגוע וכואבאבי ביטר - רחמו עלייאבי ביטר - שאכטהאבי ביטר - שיר השיכוריםאבי ביטר - שרפה לי את הלבאבי ביטר - שתבכי ותסבליאבי ביטר משה כהן - מבט כואבאבי ביטר+תמיר גל - רחמו עליירינת בר ואבי ביטר - אני רק ילדהרינת בר ואבי ביטר - דרך החייםאבי ביטר+רינת כהן - תגידי מי אתאבי ביטר ויוסי עדן - האהבה הזאתאבי ביטר+אלון חסון - נפילה לסמיםאבי ביטר וצביקה הדר - אהבה שורפתליאת בנאי ואבי ביטר - אהבת נעוריםאבי ביטר וג'ורג' בר - אל תאמין באהבהליאת בנאי ואבי ביטר - גורלאבי ביטר וצביקה הדר - כמו נרקומןאבי ביטר וליאת בנאי - ניסינו לאהובאבי ביטר וליאת בנאי - נפרדים באהבהאבי ביטר וליאת בנאי - נשיקה אחרונהאבי ביטר וחווה דולב - סם ההמוריםאבי ביטר ודורון מירן - אין לי ארמונותאבי ביטר ודודו יסמין - למה התאהבתיאבי ביטר ודודו בונפיל - חברים בגדואבי ביטר ודודו בונפיל - כאב הבגידהאבי ביטר + שרון זריהן - מי אשם באהבה
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים LOOOOOOL1. Elvis Presley - I Can't Help Falling In Love With You שיר מדהים פשוט2. Eamon - Fuck It חחחחח סתם, עאלק אהבה2. Chris DeBurgh - Lady In Red עוד שיר מדהים
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים 1. היהודים - עכשיו את2. אבטיפוס - בוקר טוב עולם3. יציאת חירום - נהדרת(טוב שירים לא הכי משו פשוט לא עלה לי משו לראש...............................)תוספת:4. החברים של נטשה - אל תתפשטי5. מוניקה סקס - חיות מחמדמצטער על היותר מדי שירים
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים אלבום novembers doom - the knowingללא ספק אחד האלבומים הכי חזקים שישזה מספיק
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים שרשור? איזה מילה GAY.. :-X מה הפכנו לתפוז? שירים: Nicole Kidman & Ewan Mcgregor - Elephant Love Song Medley Mr. Big - To be with you Meat Loaf - I'd do anything for love The Calling - Wherever you will go - live Faith Hill - This Kiss Bryan Adams - (Everything I Do) I Do It For You Chantal Kreviazuk - Leaving on a jet plane Sting - Fields Of Gold ובכלל שירים שלו.. נימרוד לב - זה כל הקסם ו-Soundtracks של Chick Flicks.. כמו Josie and the Pussycats.. Tenacious D - Fuck Her Gently ;D
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים Scorpions - Lonely NightsRammstein - Nebel שיר עצוב וממש ממש נוגע ללבאם את מדברת על ראמשטיין אז אם כבר MUTTER אין לי מושג מה המילים אומרות אבל זה שיר שני הכי טוב שלהם (אחרי ICH WILL)
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים מחבר תסלחו לי אבל אני חייב להזכיר לכם שמדובר בשרשור שירי אהבה (*שיעול* Mutter ו-ich will *שיעול* *שיעול* אבי ביטר*שיעול*), אני מבין שלא כולכם טרחתם לעקוב אחרי ההודעה הראשונה אלא רק הכותרת, ואני גם מבין את זה (כי אני עושה את זה גם לעתים), אבל בבקשה - רק שירי אהבה, ושכל משתמש ישים רק שתי שירים!תודה רבה והמשך דיון מהנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.