פורסם 2002 באפריל 1223 שנים הוא עושה רעשים וכל הזמן מאט ועוצר,כדאי להחליף אותו?אני פוחד להזיק לציפסט בהברגות.אני גם פוחד לשרוף אותו אם אני אשאיר אותו ככה.
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים הוא עושה רעשים וכל הזמן מאט ועוצר,כדאי להחליף אותו?אני פוחד להזיק לציפסט בהברגות.אני גם פוחד לשרוף אותו אם אני אשאיר אותו ככה.הלוח יסבול עד 150C אז אין בעיות
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים אתה יכול להוריד אותו בלי בעיות, לא יקרה לצ'יפסט כלום.בכלל כל הרעיון של המאוורר על הצ'יפסט זה רק לאנשים שכואב להם לראות טמפרטורות גבוהות במחשב(כמוני)..
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים ואם ממש כואב לך, אתה יכול להשים עליו היטסינק של זכרונות.או קריסטל אורבאו לכוון דלתא 120mm עליו........בכלל לא צריך את זהמיותר לחלוטין שלי פועל בלי מאורר ובלי היטסינק
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים ואם ממש כואב לך, אתה יכול להשים עליו היטסינק של זכרונות.או קריסטל אורבאו ספייר. ;D
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים ואם ממש כואב לך, אתה יכול להשים עליו היטסינק של זכרונות.או קריסטל אורבאו ספייר. ;Dאו חצי HICOOL במקרה שלך ;D
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים ואם ממש כואב לך, אתה יכול להשים עליו היטסינק של זכרונות. או קריסטל אורב או ספייר. ;D או חצי HICOOL במקרה שלך ;D > > ווואוו!!!!!! לא לרדת לי על החצי ספייר!!!!!!!!!!!!!!!! ספייר ולא הייקול דרעק!!!!! :bash:
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים ואם ממש כואב לך, אתה יכול להשים עליו היטסינק של זכרונות. או קריסטל אורב או ספייר. ;D או חצי HICOOL במקרה שלך ;D > > ווואוו!!!!!! לא לרדת לי על החצי ספייר!!!!!!!!!!!!!!!! ספייר ולא הייקול דרעק!!!!! :bash: אה...וואלה..סליחה סליחה!! מצטאר!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.