פורסם 2022 בדצמבר 132 שנים שלום יש ברשותי מחשב נייד מדגם y50-70 touch של לנובו עכשיו איך אני יכול לוודא ב100 אחוז שהכרטיס רשת שלו תומך ב1000 מגה כי אמורה להיות לי התקנה של סיבים בשבוע הבא אז אני רוצה לוודא מראש
פורסם 2022 בדצמבר 162 שנים מחבר ציטוט של A-10 יש לנייד שברשותך כרטיס רשת של 1 גיגיה לפי החיפוש באיטרנט לפי המנהל התקנים שלי זה אכן תומך ב1 gb אבל סתם הרצתי את התוכנה hwinfo שהיא נתנה לי נתון אחר לגמרי עכשיו עוד שאלה קטנה יש לי וינדוס 8.1 עכשיו איך אני בודק כמה מהירות הכבל רשת שמוחבר למחשב שלי כרגע ?
פורסם 2022 בדצמבר 162 שנים הכרטיס תומך. השאלה היא בין היתר במה תומך הצד השני. גם לסוג / איכות הכבל עשויה להיות השפעה. תריץ ncpa.cpl משורת הפקודה לחיצה כפולה על חיבור הרשת המחובר תפתח לך חלון שבין היתר אמור להציג את מהירות החיבור בפועל.
פורסם 2022 בדצמבר 162 שנים מחבר ציטוט של QttP הכרטיס תומך. השאלה היא בין היתר במה תומך הצד השני. גם לסוג / איכות הכבל עשויה להיות השפעה. תריץ ncpa.cpl משורת הפקודה לחיצה כפולה על חיבור הרשת המחובר תפתח לך חלון שבין היתר אמור להציג את מהירות החיבור בפועל. אכן ץומך והכבל שברשותי הוא cat 6
פורסם 2022 בדצמבר 162 שנים ציטוט של RAZIEL98 לפי החיפוש באיטרנט לפי המנהל התקנים שלי זה אכן תומך ב1 gb אבל סתם הרצתי את התוכנה hwinfo שהיא נתנה לי נתון אחר לגמרי עכשיו עוד שאלה קטנה יש לי וינדוס 8.1 עכשיו איך אני בודק כמה מהירות הכבל רשת שמוחבר למחשב שלי כרגע ? אם אמרתי שזה תומך גיגה, מה הטעם לחפש עוד ?
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.