פורסם 2004 ביוני 1821 שנים שלום לכולם,יש לי מסך של חברת PHILIPS דגם 107 T, מסך רגיל 17" (לא LCD) ולאחרונה הוא מדי פעם הצדדים של התמונה מתכווצים לכוון מרכז המסך.ממה זה נובע? האם זהו סופו של עידן ויש להתכונן לקניית מסך חדש?תודה ושבת שלום לכולם, ובפרט לכם העונים שכל כך עוזרים.
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים מחבר יש לי כרטיס מסך LEADTEK GEFORCE 3 TI200 עם דרייבר 52.16, ניסיתי לשנות עכשיו ל- 29.42, נקווה לטובתודה,שבוע מוצלח לכולם.
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים פעם אחרונה שקרה לי משהו בסיגנון זה היה המסך<ששרף לי גם את הלוח אם >בגלל שהשארתי אותו מחובר למחשב ....
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים אני מאמין שזה נובע מהמסך עצמומתי זה קורהאחרי שאתה עושה כיבוי מלא ומדליק?או ברנדומליות?
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים זה קרא לי גם לפני 3 שבועות.... אז לקחתי את המסך לתיקון.. שלחו אותו למעבדה שבועיים ותיקנו לי אותו..שאלתי מה הייתה הבעיה אבל האיש בחנות אמר שהא לא יודע כי המוכר השני לקח את המסך למעבדה...מזל שעדיין הייתה לי אחריות על המסך....
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים ולפני כמה זמן נגמרה לך האחריות?אתה יכול ללכת לאותה חנות ולהגיד שזה לא נפתראו ללכת לחנות שמתקנת טלויזיות ולשאול בנוג להצעת מחירולפני זה תנסה בהגדרות של המסך למתוח את התמונה (יש את זה ברוב המסכים...)
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים היה לי בדיוק את הבעיה הזאת על מסך ישן של Mag. הסתבר שפשוט המסך גוסס בגלל שהוא ישן מידי. בהתחלה זה בא והלך אבל אחר כך זה החמיר ולבסוף נאלצתי לזרוק אותו - התיקון עלה כמעט כמו מסך חדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.