עבור לתוכן

בעיה בהתקנת SP-97

Featured Replies

פורסם

ראיתי בביקורש שעשו שיש הבדלים ענקיים בביצועים וזאת לפי סוג המאורר תכנס לביקורת ותראה

http://www.dirkvader.de/page/sp-97.html

• תגובות 45
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ראיתי בביקורש שעשו שיש הבדלים ענקיים בביצועים וזאת לפי סוג המאורר תכנס לביקורת ותראה

תודה איש, רק חבל שזה בגרמנית...

טוב אני מתחיל לאבד תקווה בגוף "האגדי" הזה...

אז כל מי שהתנסה בגוף הזה מוזמן להגיב פה כי אני יודע שיש כאלה...

ד"א על החבילה שהגיעה היו רשומים 3 דגמים:

SP-94

SP-97

ו.... SP-98. :o

משהו חדש מתבשל מבית טרמלרייט ?

פורסם

לפי התוצאות הוא מאד מקרר ומומלץ אבל עושה חור בראש.

כדי לקרר ל 53°C מעלות הוא עושה רעש של 52 דציבלים

פורסם

אוקיי הלוח שלך הוא מעולה, בדר"כ לוחות של אביט מציגים טמפ' גבוה, בכל אופן עוד מקרה שגורם לחזוב פעמיים לפני רכישת מוצר של TR.

גם אני.

פורסם

מה גם אתה? גם אתה נתקלת במוצר שלהם שלא הניב תוצאות טובות?

פורסם
  • מחבר

שוב, אני קורא כאן לכל מי שיצא לו להתנסות בגוף הקירור הזה...

אנא להגיב, או ליצור קשר, אני מבקש זה ממש חשוב...

אני מתכנן OC ממש רציני וזה מה שתוקע אותי כרגע...

יש לי זיכרון שיכול להגיע ל 550 MHZ ומעבד שמי יודע כמה יכול, ואני תקוע בגלל גוף קירור שאמור להיות מס' 1.. >:(

פורסם
  • מחבר

טוב, אני שוקל להחליף את הגוף קירור מכיוון ואני לא מרוצה ממנו...

על איזה דגם הייתם ממליצים ?!?!? אני עובד עצות :(

פורסם

תחליף לסיילנט טאוור אמור לעלות בקושי 200 שקל

פורסם
  • מחבר

מה עם Swiftech MCX 462+ ?

ד"א יש לך ביקורות או חוות דעת מניסיון על הסיילנט טאור ?

פורסם

תכלס? תבנה קירור מיים

הAntartica עולה 180 שקל (תגיד 200 עם משלוח?) בגאב טק

משאבה נגיד עוד 150 שקל (לא יודע מאיפה.. אני אישית משיג מהעבודה של אבא שלי)

וכל השאר תבנה לבד

אותו מחיר (בערך)

יותר שקט

ויותר ביצועים

פורסם

אתה אומר שהSP97 לא מספק אותך, וכרגע אין שום סינק בשוק שיכול להתחרות בו למעט הטאוור שלפי השמעות הוא יריב חזק

אתה מוזמן להכנס ל www.google.com ולרשום בחיפוש "thermaltake silent tower review" אני מאמין שתמצא כמה וכמה ביקורות...

עקרונית אתה לא צריך לפחד כל כך מהעניין של הפגיעה בחומרה, נאמר פה שבן אדם הלך עם מארז כמה מטרים ולא קרה כלום, מה גם שטרמלטק חברה גדולה וקשה לי להאמין שתוציא לשוק סינק עד כדי כך מסוכן... אני רק אומר שאישית לא הייתי מרכיב אותו במחשב, אם אתה שקט להרכיב סינק כזה אז תקנה אותו, אני בכל אופן מעדיף ללכת על סינקים שלא יגרמו לי חרדות בלילה

*התארד נמחק ונכתב מחדש שמשום שהדפדפן החליט לא להגיב, עימכם הסליחה*

פורסם

אני משתמש ב-SP94. אצלי יש לוח של אביט אשר שוגא בקריאת הטמפרטורות ולפי מה שידוע לי הן מחושבות ולא נמדדות, כך שכנראה וזוהי הסיבה.

הייתי ממליץ לך לוודא את כיוון מיקום הצינורות. עליהם להיות מופנים לאחד הצדדים בכדי להגיע לביצועים מירביים. כמו כן וודא כי המאורר יושב לא בדיוק במרכז אלא מעט בצד בכדי שהצינורות יקבלו משב רוח מספק (מניסיון שלי הם החלק החם ביותר). במידה ומרחת משחה כראוי תוך יומיים עד שלושה היא אמרה להוריד 2-3 מעלות נוספות. אצלי כפי שכבר צויין אין כל הבדל בין הוואנטק לבין הטרמלרייט. גם אני הרכבתי הכל כראוי, חיזקתי הכל בצורה מצויינת, ומרחתי AS3 כפי הנדרש. במנוחה יש לי 47 בערך, ובמאמץ 54 ע"פ החישוב של הלוח, אשר הצלחתי למדוד בצורה מקורית עם המאורר את הטמפרטורה המדויקת והיסתבר כי הלוח שוגה בהפרש של 8-14 מעלות, תלוי במצב במארז (סגור,פתוח) ובמאמץ המעבד.

הייתי מציע לך לנהוג בדרכי ולבדוק בשיטה שבה נקטתי אני את הטמפ' הנכונה. פרטים נוספים תוכל למצוא פה, בעמוד השני של הדיון ישנה הבדיקה עצמה, אך מומלץ שתקרא את העמוד הראשון גם כן לצורך רקע.

Anatoli.

פורסם

מה אתה מדבר יש סנסור מתחת למעבד, הטמפ נמדדת לא מחושבת!

הבעיה בקריאת הטמפ נגרמה בגלל מיקום לא טוב של החישן, בחלק מהלוחות החיישן היה גבוה מידי והיה קרוב למעבד, בגלל זה נקראה טמפ גבוה מהמציאות

פורסם

תשמע, אולי אתה לא מסכים.

אבל זהו המצב.

החיישן קיים, אך הטמפרטורה למרות הכל לא מגיעה ישירות ממנו אל הצג, אלא מחושבת בדרך.

דבריי מבוססים כראוי.

That I/O chip probes a voltage given by the CPU thermal diode, and then BIOS / hardware monitor reads this value and uses some mathematical way to calculate the approximate temperature

הנה המקור:

http://fae.abit.com.tw/eng/faq/qa/2003/2003052801.htm

בכל הנוגע ללוח שלי (IC7) אני מתמצא בדברים, ולא זורק מילים לאויר ללא כל ביסוס ממשי.

Anatoli.

פורסם

מה אתה מדבר יש סנסור מתחת למעבד, הטמפ נמדדת לא מחושבת!

הבעיה בקריאת הטמפ נגרמה בגלל מיקום לא טוב של החישן, בחלק מהלוחות החיישן היה גבוה מידי והיה קרוב למעבד, בגלל זה נקראה טמפ גבוה מהמציאות

הוא צודק, הכיביכול "חיישן" הוא בעצם פעולת אלגוריטמיקה של הלוח, שמחשב את המתח של המעבד כפול גורמים שונים המשפיעים על הטמפ' והתוצר הסופי הוא הטמפ' שאתה רואה בצד המחשב שלך (שמאוד לא מדוייקת).

זה לא הגיוני, אז איך אתה מסביר את זה שהטמפ' עם הוואנטק היו נמוכות בצורה משמעותית... ?

הסינק עושה את ההבדל!

הבעיה זה הכאילו חיישן, ככה זה בלוחות אביט לפחות, הלוח עושה אלגוריטם מחשב את המתחים כפול הטמפ' מארז וכו' דברים כאלה ואז בסוף מגיע לתוצאת הטמם' ולכן התוצאה תהיה ממש זהה בכמעט כל קירור שתחליף, זאת גם הסיבה לכך שהטמפ' אצל חברי עם הSP94 לא השתנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים