עבור לתוכן

computax 2004

Featured Replies

פורסם

היום הייתי ביום השני של COMPUTEX 2004 תערוכת מחשבים שנערכה בגני התערוכה תל אביב בתערוכה היו הרבה דוכנים של אל-פסק ומסכים

מה שמראה שהרבה חברות מבינות שהחשמל בארץ חרא(אל-פסק) המוצגים היו מדהימים (לפחות חלקם) בתחום המסכים.

פגשתי בתחילת התערוכה אחד מחברי הפורום שבא עם מצלמה אני לא זוכר את הניק וזמנמנו ביחד מזימות ל"השאיל" את חלק מהמוצגים{שום רעיון לא בא למעשה} אני די בטוח שבעוד כמה ימים יעלו תמונות לאתר (אני חושב כי היה אחד מהפורום עם מצלמה) וגם כתבה אז הצעה אישית פעם הבאה תיהיו שם!

פורסם

אני אישית יודע על קרוב ל10 אנשים מהאתר שהיו ועל יותר מ4 מצלמות :)

אל תדאג.

פורסם
  • מחבר

OK אני פשוט ראיתי רק 1 ;D

פורסם

איך היה?

שווה?

פורסם
  • מחבר

היה מאוד נחמד סוף סוף לא הייתי מוקף באנשים שלא מבינים כלום(לא להעליב את הוריי,משפחתי {חוץ מדוד שלי})

היה כיף וגם מאוד חשוב אם רצית אל פסק היו שם 1000000000000000000000000

פורסם

אכן אם רציתם לראות מכשירי אל-פסק בתערוכה השנה יכולתם לצפות בלפחות 4 דוכנים שעסקו במכשירי אל פסק בלבד.

לצערי, כמו כל שנה התערוכה הזו קטנה מדי ופונה לשוק המסחרי והתעשייתי במקום לעשות תפנית ולחזור חזרה לימים הראשונים של התערוכה (אמצע שנות ה-90 כשעוד קראו לה אנשים ומחשבים או משהו בסגנון) ולהתמקד בשוק הביתי הם חוזרים על אותה טעות.

חבל, ממש חבל.

ב-CEBIT וב-COMPUTEX הבינו שהשוק הביתי זה הדבר הבא ושהכנסת המחשב לסלון הביתי ומשם גם לשאר חלקי הבית זה מה שיכניס להם כסף לכיסים. חבל שגם פה לא הפנימו עדיין את המסר הזה. זה יועיל לשני הצדדים, להם זה יכניס כסף ולנו כלקוחות זה יגדיל את ההיצע של מוצרי החומרה בשוק.

נו, שיהיה. תמיד יהיו לנו תמונות מהאינטרנט ;)

פורסם

כן, כן ... מכיר את הכתבה הזאת

אבל רציתי לשמוע מה אתם חושבים על התערוכה הזאת...

(בלי להעליב את פיסיספוט :) שאגב את ההחלטה הסופית לא ללכת באה מהם , רק רציתי לדעת דעה נוספת על מה שפיספסתי)

פורסם

לדעתי היה מעט מאכזב .......

הייתי ב 2001 בקומדקס וזאת הייתה תערוכת מחשבים!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חוץ מזה שהגבילו את הכניסה לגיל 18 ומעלה זה היה בכלל שטותי!

פורסם
  • מחבר

פעם ראשונה שהלכתי לדבר כזה אז אני לא יודע איך להשוות

פורסם

אבא שלי קיבל הזמנה חינם לתערוכה הזאת ונתן לי אותה כי הוא לא מבין בזה בגרוש......................

אבל לפי מה שהבנתי קטינים לא יכולים להיכנס גם עם ההזמנה אז היא לא שווה כלום וגם מה אני אעשה שם??

פורסם
  • מחבר

זה לא נכון ראיתי שם הרבה ילדים "צעירים"

פורסם

לאדע היה כתוב על ההשמנה מאחורה

לילדים מתחת לגיל 18:

הכניסה רק ביום השלישי ובתשלום גם לבעלי הזמנה זו.

אוקיי זה לא הציטוט המדויק אבל משו דומה

פורסם
  • מחבר

מוזר כי אני ראיתי הרבה ילדים ואני די בטוח שהם לא שילמו (50 שח) ואני עצמי בן 14 אז WTF?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים