עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם
עם ההשקה של דגמי ה-ROG Phone 6 האלטרנטיביים ונחיתתן של ביקורות עבורם - אנחנו מקבלים הזדמנות נדירה לבחון את יכולות ה-Snapdragon 8 Plus Gen 1 אל מול ה-Dimensity 9000 Plus כששניהם נמצאים בסביבה דומה מאוד המאפשרת להם להגיע אל מלוא היכולת הגלומה בהם

לכתבה

פורסם
מעניין .. רק היום פורסם ששיאומי הכריזה על 2 טלפונים שמתבססים על המעבדים הללו - טלפון XIaomi 12T Pro מבוסס על השבבים Snapdragon 8+ Gen 1 וטלפון XIaomi 12T מבוסס על השבבים Dimensity 8100-Ultra של MediaTek. מאחר וכאן ראינו שהביצועים ממש דומים לא היה צריך להיות הבדל במחיר בינהם ...אבל יש של הבדל של כ200 דולר לטלפונים עם המעבד של Snapdragon :-)
פורסם
  • מחבר
ההבדל בין שני המכשירים עליהם כתבת לא מסתכם רק בשבב העיבוד שלהם (לדגם ה-Pro יתרונות נוספים במערך הצילום, בזכרון הדינאמי ועוד), וכמו כן ה-Dimensity 8100 Ultra הוא לא ה-Dimensity 9000 Plus, אלא גרסה חלשה יותר באופן יחסי. מדובר בשבב ביניים טוב מאוד (אני מתכוון ל-Dimensity 8100 Ultra), אבל עדיין לא בספינת הדגל.
  • 2 שנים מאוחר יותר...
פורסם
The online community for Geometry Dash is one of the most creative I've ever seen. Players can build and share custom levels, adding an infinite layer of replayability. It’s amazing how the free version still allows access to this thriving community of creators and players.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים