עבור לתוכן

נכנסתי לבטא של ג'ימייל - יש לי אימייל בנפח ג'יגה.. :-)

Featured Replies

פורסם

אור

למה אתה מסתפק בקצת

?

פורסם
  • מחבר

2. או שלא מצאתי עדיין או שאין רשימת אנשיי קשר. בכל מקרה זה מעצבן

לא מצאת, תחפש בצד ימין למעלה "Contacts" מניסיון זה שם ואני השתמשתי בזה. (זה מצד ימין לאיפה שכתוב הכתובת שלך)

פורסם

גם לי יש חשבון ב-gmail ואני רחוק מלהתלהב. התמיכה בעברית לוקה בחסר, אין אפשרות לכתוב אימייל מבוסס-HTML, אין אפשרות לשנות את שורת ה-From כדי להתכתב עם גופים מסחריים בלי לסכן את כתובת האימייל האמיתית, וחסרים יתרונות רבים אחרים שיש ל-Fastmail.fm. הדבר היחידי שמוצא חן בעיני זה הרעיון של תיקיה אחת עם labels.

אם הייתי צריך לבחור בין Gmail עם תיבה בגודל 1GB, לבין חשבון החינם של Fastmail.fm עם 10MB, הייתי בוחר בשני ללא כל ספק. יש דברים שחשובים לי הרבה יותר מאשר נפח תיבה.

Prog.

פורסם
  • מחבר

תקח בחשבון שמדובר בגרסת אלפה (למעשה זה לא נכון לקרוא לזה בטה כי בטה זה ניסוי שפתוח לציבור הרחב), אני משוכנע שגוגל ישקיעו מאמצים רבים כדי לעשות שזה יהיה הכי נוח שאפשר והכל.. פשוט תחכה קצת לפני שאתה בוחר בין מערכת שקיימת (אני לא יודע כמה זמן אבל בטח הרבה) לבין מערכת שהיא בכלל בהרצה..

בכל מקרה, מישהו פה מוכן לשלם כדי שאני אשמור לו כתובת? =D

פורסם

לפי דעתי זה יותר מתאים לטרייד זון או לאי ביי

פורסם

1GB של מייל, זה רק לאנשים שממש לא יודעים למחוק מייל.

ממש אבל ממש לא צריך את זה.

גם 100 מגה זה יותר מידי...

פורסם

Vega, ההתנהגות הזאת ממש מגעילה לדעתי.

חל איסור על קנייה, מכירה ומסחר בפורומים האלה ואתה בכל זאת מנסה לעשות זאת.

יתרה מזאת, אתה מנסה לעשות כסף על חשבונם של Google אשר נתנו לך (דרך אחיך) ברוב טובם להיות אחד מ-Beta Testers שלהם. אתה לא חושב שזאת חוצפה? כי אני כן.

טופיק כזה וטופיקים דומים לו חובה לסגור. תאמין לי, אם הייתי עובד ב-Google וקורא מה שכתבת ישר הייתי נועל לך ולאחיך את החשבון.

פורסם

שטויות, יש המון אנשים שמוכרים את החשבונות האלה בתמורות שונות ומשונות וגוגל מודעים לזה.. ועובדה שהם ממשיכים כל שבוע לשלוח עוד ועוד הזמנות

פורסם

יצאת צדיק

פורסם

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים