עבור לתוכן

בעיות מוזרות במחשב

Featured Replies

פורסם

לפני שבוע התחילה להופיע לי הודעה מוזרה על המסך שאומרת שחסר לי איזה רכיב במחשב ואני צרריך להתקשר לאינטרנט כדי להשלים אותו התחברתי ההתקנה הסתיימה בהצלחה ואז פתאום שוב הופיעה לי ושוב הופיעה לי ועוד פעם......וזה התחיל להחשיד אותי(אמרתי אולי זה נמחק בגלל שאני מוחק ספיי וור ומה שאני מתקין כל פעם זה איזה ספיי וור). ואז פתאום לפני יומיים המחשב התחיל להתכבות לי בפתאומיות אני רואה אותו פתאום סוגר את כל התוכנות ומתכבה הסרתי וירוסים וספיי וור אך לשווא. ואז לפני שעה מכתיבת ההודעה המחשב נכבה לי והדלקתי אותו והוא בקושי עלה בשארית כוחותי הצלחתי להפעיל את  TASK MANGER וראיתי שה-CPU על 100% ללא הפסקה סגרתי כמה תוכנות שנראו מוזרות והמחשב חזר למצב נורמלי (בערך) פתחתי את נורטון ולתדהמתי הוא היה לא היה על AUTO PROTECT ניסיתי להחזיר אותו וזה היה בלתי אפשרי אני עושה ENABLE AUTO PROTECT וזה נשאר בלי AUTP PROTECE וזה נשאר בלי הבנתי שיש לי פה משהו מיוחד אז הפעלתי SPY SWEPPER וAD AWARE וגם עשיתי סריקה עם נורטון אנטי וירוס מצאתי איזה עשר וירוסים ו70 ספי וור הסרתי הכל הפעלתי מחדש את המחשב והכל חזר לאיתנו חוץ מזה ששוב קפצה לי ההודעה הזאת שהיתה קופצת לי בהתחלה ויכול גם להיות ששוב יתכבה לי המחשב לכן עשיתי צילום לTASK MANGER וגם להודעה הזאת והיא מצורפת פה תפתחו תראו ואם אתם מזהים משהו תגידו לי.

טוב משום מה התמונה לא מצטרפת לי פה אוסיף אותה בהודעה הבאה שאקרא לה תמונת הסבר(למנהל הפורום אם תוכל לאחד לי את הקובץ ששמתי בתומנת הסבר עם ההודעה פה כי משום מה זה לא הולך לי)

פורסם

לפני שאת מסיר וירוסים עם אנטי-וירוס, עדכן את האנטי-וירוס והפעל את המחשב במצב בטוח (safe mode),

אחרת גם אם האנטי-וירוס ימצא את הוירוסים הוא לא יוכל למחוק אותם.

פורסם
  • מחבר

טוב לא הצלחתי להוסיף תמונה אבל יש לי כמה דברים להוסיף קודם כל האנטי וירוס(מעודכן) לא הצליח למחוק כל מה שהוא מצא גם במצב בטוח (SAVE MODE) גם אחרי סריקה ב 6.0 AD AWARE וSPYSWEPPER שהם מעודכנים.

מתוך עיון קצר בקבצים שהאנטי וירוס לא הצליח להסיר גיליתי שההודעה שקבלתי(ואני ממשיך לקבל) היא אכן וירוס(יותר נכון להגיד אד וור) ששמו ADAWARE 180 SHERCH שזה היה שזה אכן היה השם שהופיע לי בראש החלון של ההודעה כמו כן המחשב ממשיך להתכבות לי לכן אני ירשום לכם מה לא הצלחתי להוריד ואם תוכלו לעזור יהי מצויין.

כאן השמות של כל AD AWARE שאנוי וירוס מצא ולא הסיר.

AD AWARE 180 SEARCH

KEENVAL

BINET

MY BAR

CLICKALCHEMY

INCREDIFIND

NDOTNET

וכאן זה הוירוס שהמחשב מצא ולא מחק לי ושמו הוא

SECURITYRISK.DOWNLDR

לפי השם של הוירוס יכול להיות שהוא זה שכיבה לי את ההגנה האוטומטית של האנטי וירוס.

מקווה שתעזרו לי למה המחשב משגע אותי אולי תוכלו לתת לי איזה קישור מדוייק למקום שאני יוכל לרשום את השם של הוירוס, והוא יוריד לי FIX שיסיר אותו או אולי קישור להורדה של תוכנה טובה להסרת אד וור ולא יודע עוד מה אבל אני מקווה שאתם יודעים............. ;)

פורסם
  • מחבר

יש לי כמה שאלות

1 למה המחשב נכבה לי כל שניה גם אחרי שהורדתי את כל הוירוסים ידנית ושהסרתי כל ADWARE וכל SPYWARE מנמחשב שלי????????????????

2 למה הנורטון לא יכול למחוק את הוירוסים אפילו במצב בטוח??

בבקשה לענות לי על השאלה הראשונה במיוחד זה משגע אותי :-\ כי כל פעם פתאום נכבה לי המחשב מי שידע את התשובה אני יודה לו מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד.........טוב הבנתם

מצפה לתשובות ביי ;)

פורסם

אתה רואה טיימר של 60 שנית לפני הכיבוי?

אתה בטוח שבכלל נכבה? אולי זה עניין של הגדרות צריכת חשמל...

בקשר למה שהנורטון לא מצליח לטפל בו

נסה TDS

http://tds.diamondcs.com.au/

תעדכן לפני הסריקה ותעשה PROCESS MEMORY SCAN

פורסם
  • מחבר

אני לא רואה טיימר של שישים שניות(היה לי את הוירוס הזה-W32.BLASTER והסרתי אותו ממזמן)

וזה גם לא עניין של צריכת חשמל מכיו שזה עושה לי RESET למחשב

בכל אופן כל מי שיודע או הייתה לו את הבעיה הזאת שיעזור לי אני מיואש................ועוד עכשיו צריכים לעשות לי אינטרנט מהיר(היה לי אינטרנט איטי-56K כן אני האדם האחרון) וזה יפסיק לי עוד באמצע הורדות כך זה יכול רק לשגע אותי עוד יותר

לכן כל מי שיש לו איזה רעיון שיעזור לי פליז.... :-[

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

כמה דברים:

1) יש עוד תוכנות טובות להסרת adware חוץ מ-Ad-Aware כמו SpySweeper ו-Spybot S&D

2) תוכנות כמו MY BAR שהזכרת אפשר להוריד על ידי מחיקת התיקייה MY BAR מ-Program Files :)

3) אם שו םדבר לא עוזר תנסה את התוכנה הזאת - http://www.spychecker.com/program/hijackthis.html

אבל תזהר איתה היא יכולה למחוק גם דברים שלא צריך למחוק לכן יש לשים לב טוב למה שאתה מוחק ;)

מקווה שזה יעזור לך............

פורסם

ייתכן שהוירוסים והספיירים חוזרים לך משום שאין לך מספיק אבטחה במחשב. האם הווינדוס שלך מעודכן ?

אתה מוריד לו עידכונים מאתר ווינדוס אפדייט או שהוא מוריד לבד באופן אוטומטי ??

מניסיון שלי, כל עוד שלא תעדכן את הווינדוס יהיו לך הרבה יותר וירוסים ותוכנות ספיי שנכנסים בקלות דרך פרצות האבטחה של הווינדוס.

ישנם תקלות שאיאפשר לתקן ולכן עדיף שיהיה לך גיבוי GHOST\שחזור מערכת\GO BACK או תוכנה אחרת.

וגם אפשר להשתמש ב LAST KNOWN GOOD CONFIGURATION

תקלות שאיאפשר לפתור כגון:

כתבת שהיה וירוס שביטל את האנטיוירוס שלך. יש מקרים הרבה יותר גרועים כמו המקרה שקרה לי לפני שבועיים שוירוסים וספיירים איכשהו הצליחו להרוס לי את הנורטון אנטיוירוס וגם את ההגדרות במערכת שפשוט לא יכלתי מאז להתקין נורטון אנטיוירוס יותר. כמו כן, הורדות עידכונים לא תקינים או שנתקעו בהורדה יכולים לדפוק הגדרות במחשב ולגרום לתוכנות לא לעלות או להיסגר אחרי זמן מה שהן פועלות.

אם אתה מגיע למצב של יותר מידי בעיות שאתה לא מצליח לפתור אותם אז עדיף לבצע את אחד השיחזורים שציינתי.

זה עדיף על כך שתישאר עם מערכת שעושה כל הזמן בעיות או על פירמוט והתקנה הכל מההתחלה.

התקנת ווינדוס בתצורת REPAIR לוקחת יותר זמן ובדרך כלל לא מצליחה לתקן לגמרי את הנזק.

ההודעות שאמרת שאתה מקבל כל הזמן שאומרות שחסר לך משהו ונותנות לך קישור באינטרנט להוריד אותו, אלו היו הודעות אשר

במסגרת החלון שלהם היה רשום MESSENGER ??

סביר מאוד להניח שהודעות אלו הגיעו אליך דרך שירות MESSENGER שזהו שירות בווינדוס שאין בו צורך. אם ההודעות הגיעו אליך בצורה הזו אז בטוח שהווינדוס שלך לא מעודכן ולכן לא מאובטח, עליך לעדכן אותו ועד שהעידכון יושלם להשתמש בפיירוול (אפילו בפיירוול של XP).

ביטול שירות MESSENGER - לחץ על התחל- הפעלה- רשום MSCONFIG. שם עבור לעמודת שירותים (SERVICESS)

הורד את סימון ה"וי" מ MESSENGER.

פורסם

ומה עם לקרוא את חוקי הפורום ולתת לדיון שלך כותרת אינפורמטיבית? זה רק יכול לעזור לך למשוך אנשים שמבינים בנושא הספציפי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים