פורסם 2002 באפריל 1223 שנים רק רציתי לשבח את זיג זאג 2000 שאחרי שפעמיים נדפק לי ה- IBM הם מחליפים לי למקסטור כל הכבוד ותמשיכו ככה עם השירות הנהדר :biggthumpup:
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים אני לא רוצה ללכלך על זיגזאג חס וחלילה...................אבל גם KSP החליפו למקסטור אחרי פעמיים...........
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים לי החליפו למקסטור אחרי רבע אחרי שבאתי עם ההרד דיסק המת (כמובן שאיי בי אם...)
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים סבבה אם זו המדיניות של כל חנות אז המצב טובהלוואי...יש אולי איזה כמה חנויות טובותהמצב גרוע מאוד
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים ראשית : זיג זאג לשלטון ועכשיו !!!שנית : כל חנות חייבת להחזיר / להחליף דיסק קשיח אם הוא באחריות .
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים ראשית : זיג זאג לשלטון ועכשיו !!!שנית : כל חנות חייבת להחזיר / להחליף דיסק קשיח אם הוא באחריות .הם לא חייבים להחליף לחברה אחרת
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים אבל הם יכולים להיות אטומים, ולהביא לך IBM, שידפק עוד 6 חודשים נגיד, ואז תגמר האחריות.הם מביאים לך מקסטור משובח..
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים זיג זג 2000 היא חנות המחשבים הטובה והאמינה והמקצועית ביותר שיש בארץ כיום לפי דעתי, הם מייחסים חשיבות רבה לשירות, מה שלא עושים חנויות אחרות שלא מבינות בכלל עד כמה העניין חשוב ללקוחות שלה, מחירים טובים בקיצור אני ממליץ בחום!! כל הכבוד, המשיכו כך!
פורסם 2002 באפריל 1423 שנים אכן כך זיג זג הם חנות אחראית אמינה ולא יקרה והשרות שלה מעולה (רק שלא יתקלקלו מרוב מחמאות).
פורסם 2002 באפריל 1523 שנים גם אני בא לחזק את ידם של זיג זג 2000 הם נותנים שירות מצויין ,מעבר למצופה.ועל כך כול הכבוד כול החנויות שמתיימרות לשירות טוב צריכות ללמוד מהם ובייחוד מאורן שרק דברים טובים אפשר לומר על הבן אדםהמשיכו בדרככם ;D
פורסם 2002 באפריל 1723 שנים גם אני בא לחזק את ידם של זיג זג 2000 הם נותנים שירות מצויין ,מעבר למצופה. ועל כך כול הכבוד כול החנויות שמתיימרות לשירות טוב צריכות ללמוד מהם ובייחוד מאורן שרק דברים טובים אפשר לומר על הבן אדם המשיכו בדרככם ;D אממממ Blade? תרשה לי לא להגיב :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.