פורסם 2004 ביוני 1721 שנים לעיתים קרובות קורה לי שאני לא מצליח למחוק סרטים שהורדתי דרך אימיול. רק סרטים כאלה. בהתחלה מחקתי אותם דרך תוכנת System Mechanic. אח"כ זה לא הצליח למחוק אותם ומחקתי דרך האימיול (יש שם אופציה כזאת) אבל עשכו אני לא מצליח למחוק את הסרט בכל דרך שהיא. הוא רושם לי: It is being used by another program or person. מישהו יודע למה זה קורה ואיך אני מוחק את זה?תודה מראש
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים תנסה למחוק מה MS DOSStart -> Run -> cmd -> sואז שם תכנס לתיקיה עם הפקודה CDותמחק עם הפקודה DEL
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים תמחק את הקובץ דרך "Windows Explorer" ולא דרך הכניסה לתיקיה דרך ה"מחשב שלי". ותריץ חיפוש, כמדומני שאלה זו נענתה כבר בעבר.
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים מחבר לא הצלחתי למחוק אותו דרך Dos. גם לא דרך אקספלורר. למישהו יש עוד רעיונות?
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים ענו על זה כבר......תפעיל את המחש מחדש ואל תכנס לא לאימיול ולא לתיקיה שבה נמצא הסרט אלא ישר לסייר ותנסה למחוק משם.
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים תודה רבה - הצלחתי. למישהו יש מושג למה זה קורה?יכול להיות שמישהו רצה להוריד ממך את הקובץ הזה דרך אימיול ולכן אימיול קרא את הקובץ,ואין אפשרות בווינדוס למחוק קבצים שנמצאים בשימוש ע"י תוכנה כלשהי. אם תרצה למחוק קבציםכאלה, תמחק אותם לפני שפתחת את האימיול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.