עבור לתוכן

מפרט A64 ב7.5K - הערות/המלצות/שינויים..

Featured Replies

פורסם

כן... אני רציתי לכרטיס מסך. ועוד שאלה קטנה לגבי מעבדים... הFX 53 של AMD (http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6710) צריך בשבילו לוח תואם ל939 או 940? כי לא ראיתי לוחות ל940.. ולמה הוא מיועד המעבד הזה?

זה מתאים רק ללוח 940. אני חושב שהתכוונת שלא ראית לוחות 939 בארץ כי 940 יש כבר. מעבדים 939 יש כבר בפנדה - 3500, 3800+ וFXים, אבל לוחות אין בשבילהם (מה שמעלה את השאלה מה עושים איתם). בתור לוח אתה תרצה לקחת את ה Asus A8V כשהוא יגיע לארץ, אם אתה רוצה באמת לקחת 939. פתרון מבוסס 939 יחסוך לך קצת כסף ויתן בוסט קטן לביצועים כי הוא משתמש בזיכרון Unbuffered, חוץ מזה שזה יותר משתלם לטווח ארוך.

פורסם
  • מחבר

זה מתאים רק ללוח 940. אני חושב שהתכוונת שלא ראית לוחות 939 בארץ כי 940 יש כבר. מעבדים 939 יש כבר בפנדה - 3500, 3800+ וFXים, אבל לוחות אין בשבילהם (מה שמעלה את השאלה מה עושים איתם). בתור לוח אתה תרצה לקחת את ה Asus A8V כשהוא יגיע לארץ, אם אתה רוצה באמת לקחת 939. פתרון מבוסס 939 יחסוך לך קצת כסף ויתן בוסט קטן לביצועים כי הוא משתמש בזיכרון Unbuffered, חוץ מזה שזה יותר משתלם לטווח ארוך.

אוקי.. אבל לFX יש שימוש מיוחד? ואתה אומר שעדיף לחכות להוזלה במחירי ה939 ולחכות ללוחות התומכים ? כי אז יהיה DAUL שבהחלט משפר..

פורסם

אוקי.. אבל לFX יש שימוש מיוחד? ואתה אומר שעדיף לחכות להוזלה במחירי ה939 ולחכות ללוחות התומכים ? כי אז יהיה DAUL שבהחלט משפר..

אממ, כן, כדאי לחכות ללוחות אחרת יהיה לך רק מעבד כ:

בקניית מחשב, בעקרון, אף פעם זה לא הרעיון הכי טוב לחכות בגלל כי כמו שעוד מעט יגיע ה939, אז אחרי זה יגיע סאן דייגו, BTX וPCI-EX...

במקרה הזה גם אם יגיעו לוחות, יכול להיות שכל הסיפור יצא לך יקר מדי, ה3500+, שהוא הדגם הכי זול ל939, עולה בפנדה 3210, זה כבר חצי מהתקציב! אם אתה יכול להביא מארהב (כנראה שלא כי היית מציין את זה) אז היית יכול לקנות מחשב מבוסס 939 וזה היה נכנס לתקציב.

בכל מקרה, גם אם אתה לוקח 939, אל תיקח FX בגלל שהם יקרים לאללה ולא שווים את החצי מגה זכרון מטמון הנוסף.

פורסם
  • מחבר

האם המושקין Blue 512*2 יעשה את העבודה? האם הוא מתאים ללוח? אם לא אנא תנו בבקשה זיכרון אך רק מהחברות OCZ, MUSKIN,CORSAIR

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים