פורסם 2004 ביוני 1721 שנים מחבר אתה צריך שגם יהיה להם לוח אם שמספק את בדיוקקקקק אותם תוצאות ואותם זכרונות במדוייק וגם אותו כרטיס מסך ואותו הרדיסק ואותו הכל חומרה ממש ממש דומהלי יש 2500@3200 ולחבר שלי 2800c אבל מי מבטיח לי שלזכרונות שלנו וללוח אם שלנו יש את אותם הביצועים, אז אין טעם בכלל להשוות בנצ'מרקיםאני מתכנן לקנות לוח אם ABIT AN7 שזה לפי מה שאמרו לי הכי טוב ל-AMD ול-OC
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים מחבר הAN7 הוא נפילה גדולה לאומת סידרת הNF7כדי לך ללכת על הNF7-SLOMGלמה AN7 זה נפילה? מה עם טכנולוגיית ה-uGuru החדשה שיש בלוח הזה ואין ב-NF7?
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים הAN7 פשוט לא טוב. יש בו FUCKים והבון בעיות.. זו נפילה של ABIT, מה לעשות...הNF7 לוח נהדר וסוס לOC ובכלל לוח מהיר וטוב. כמו שאמרתי שווה ללכת על הNF7-SL שיש לי את הלוח הזה במחשב השני שיש לי בבית
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים אני מאוד ממליץ על ה S\L לאומת הרגיל... כי היום לוח בלי תמיכה ב SATA זה חסרון עתידי דיי גדול
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים הוא רצה את ה NF7-S, לא את ה NF7 הרגיל.ה NF7-S וה NF7-SL זהו אותו לוח, כל ההבדל הוא שה NF7-S בא עם מתאם IDE ל SATA.השאלה אם אתה צריך את זה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.