עבור לתוכן

עזרה בבחירת מעבד - AMD 2500+ MOBILE או INTEL P42.8C

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני מתלבט איזה מעבד לבחור.

אני בעיקרון רוצה לקנות את ה-AMD MOBILE אבל אנשים רבים אומרים לי

ש-Intel הרבה יותר טוב ויותר בטוח מ-AMD ושהוא יתקלקל אצלי לאחר מספר חודשים.

בעיקרון אם אני אקנה Intel, אין לי תקציב ליותר מ-P42.8C שייתן לי הרבה פחות ביצועים

מ-AMD MOBILE.

אז מה דעתכם? האם AMD יותר כדאי? במה הוא יותר טוב? ואיך להסביר את זה לאחרים?

תודה מראש על העזרה!

פורסם

שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני מתלבט איזה מעבד לבחור.

אני בעיקרון רוצה לקנות את ה-AMD MOBILE אבל אנשים רבים אומרים לי

ש-Intel הרבה יותר טוב ויותר בטוח מ-AMD ושהוא יתקלקל אצלי לאחר מספר חודשים.

בעיקרון אם אני אקנה Intel, אין לי תקציב ליותר מ-P42.8C שייתן לי הרבה פחות ביצועים

מ-AMD MOBILE.

אז מה דעתכם? האם AMD יותר כדאי? במה הוא יותר טוב? ואיך להסביר את זה לאחרים?

תודה מראש על העזרה!

כול התכנאים כולם!! אומרים שINTEL יותר טובים! כי יותר קל להם להזמין INTEL והם מרבחים יותר כסף (לא? ???)

AMD 2500 לא יותר טוב מי 2.8C

AMD 2500=2.4C

AMD 2500 זה מעבד מצוין!!!!!!! והוא עולה 500 שקל זה מעבד הכי משתלם שיש היום!

אני קונה את המעבד הזה עם R9800P

עם אתה רוצה לקנות ב1100 את 2.8C אז יש לח A64 3000 שיותר טוב מי  3.2C של אינטל ועולה 1400ש"ח

אל תקנה MOBILE רק עם אתה יודע לעשות OC אל תקנה MOBILE!

אני קונה AMD Athlon XP 2500+ Barton 

אל תקשיב לתכנאים!!

פורסם

P4 2.8C יותר טוב http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlonxp-3000.html

לAXP MOBILE הרבה יותר קל לעשות אוברקלוק בגלל הבאס נמוך אפשר להגיע לאוברקלוק גבוהה אם זכרונות PC3200 ובשביל אינטל צריך זכרונות PC4000 בשביל להגיע לאוברקלוק גבוהה

מעבד AMD לא יתקלקל אחרי כמה חודשים כמו שאמרו לך

פשוט נוח להגיד שישרף ומתחמם כמו תנור וכו כי ככה ירוויחו יותר כסף אם תקח אינטל

פורסם

נו באמת כל מי שקונה ATHLON XP 2500+ MOBILE מתכנן אוברקלוק רציני מה שגורר שהמעבד יהיה טוב יותר מה-2.8C.

פורסם

בטח שMobile.

אם אתה תיקנה Mobile ותעשה לו OC אתה תעבור בביצועים את ה2.8C בקלות. ותחשוב שחסכת חצי מחיר של ה2.8C.

אם אתה לא רוצה לעשות OC זה עדיין לא אומר שצריך ללכת על אינטל שיש את הA64.

היום היד העליונה היא של AMD ואני לא רואה שום סיבה להסתכל לכיוון של אינטל. נכון המעבדים של אינטל מעולים אבל מול היחס מחיר\ביצועים AMD מנצחת.

ולכל הטכנאים הנכים שאומרים לך AMD זה ממש בולשיט. ואין להם מושג על מה הם מדברים. פעם AMD התחממו אבל היום זה ממש רחוק מהמציאות. וגם אם משהו יקרה תמיד אתה יכול לכוון בלוח אם X מעלות לכיבוי. אבל הסיכוי שתצטרך את זה ממש אפסי.

כמובן שאם אתה רוצה לעשות OC אל תשכח לקנות קירור יותר טוב. ובהצלחה בOC. אין לך ממש מה לדאוג OC זה לא דבר שקשה לעשות יותר נכון ממש פשוט לעשות.

פורסם

בטח שMobile.

אם אתה תיקנה Mobile ותעשה לו OC אתה תעבור בביצועים את ה2.8C בקלות. ותחשוב שחסכת חצי מחיר של ה2.8C.

אם אתה לא רוצה לעשות OC זה עדיין לא אומר שצריך ללכת על אינטל שיש את הA64.

היום היד העליונה היא של AMD ואני לא רואה שום סיבה להסתכל לכיוון של אינטל. נכון המעבדים של אינטל מעולים אבל מול היחס מחיר\ביצועים AMD מנצחת.

ולכל הטכנאים הנכים שאומרים לך AMD זה ממש בולשיט. ואין להם מושג על מה הם מדברים. פעם AMD התחממו אבל היום זה ממש רחוק מהמציאות. וגם אם משהו יקרה תמיד אתה יכול לכוון בלוח אם X מעלות לכיבוי. אבל הסיכוי שתצטרך את זה ממש אפסי.

כמובן שאם אתה רוצה לעשות OC אל תשכח לקנות קירור יותר טוב. ובהצלחה בOC. אין לך ממש מה לדאוג OC זה לא דבר שקשה לעשות יותר נכון ממש פשוט לעשות.

מחיר/בצעים AMD מנצחים בהרבה !!!

Mobile תקנה רק עם אתה עושה OC עם לא אז תקנה B..

פורסם

עוד מעט amd יתחילו עם השיווק בארצנו הקטנטונת ואז הטכנאים ידברו אחרת.

אם אתה מאמין לטכנאים אז מצבך קשה קשה .

בקשר להתחממות ושריפות למינהן זו שמועה שדבקה עקב מס' לא מבוטל של מעבדים מזויפים שנמכרו בארץ מזמן...

על כל פנים מי שקונה אינטל פראאיייררר

פורסם
  • מחבר

P4 2.8C יותר טוב http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlonxp-3000.html

לAXP MOBILE הרבה יותר קל לעשות אוברקלוק בגלל הבאס נמוך אפשר להגיע לאוברקלוק גבוהה אם זכרונות PC3200 ובשביל אינטל צריך זכרונות PC4000 בשביל להגיע לאוברקלוק גבוהה

מעבד AMD לא יתקלקל אחרי כמה חודשים כמו שאמרו לך

פשוט נוח להגיד שישרף ומתחמם כמו תנור וכו כי ככה ירוויחו יותר כסף אם תקח אינטל

אני כמובן מתכוון לעשות אוברקלוק, ואני קונה זכרונות Kingston HyperX 3200PC וגם בחרתי קירור טוב לדעתי

(Thermalright SP-97 + Smart Fan 2).

הבעייה היא שאנשים שאומרים לי ש-Intel יותר טוב הם לאו דווקא טכנאים שמוכרים מחשבים והם לא

התכוונו למכור לי בכל מקרה, אבל כדי שאמא שלי תסכים לקנות את ה-AMD אני צריך לשכנע אותה שהם

לא צודקים :(........

פורסם

אינטל מהירים יותר בקידודים, אבל אחרי שתעשה OC הפער הזה יצטמטם..

אם רוב השימוש שלך הוא לא עריכת סרטים ודברים כאלה אז אין לאינטל שום יתרון לגביך

פורסם

you need someone that have an amd 2500+ oc to let say 3000+ and someone that have 2800p4c and they have cameras give them 3dmark03 and record them when you will see that the 2500+ oc to min 3000+ get alot more that 2.8p4c

and them show to your momy and say u see momy u need to see it on real work not in numbers

and the 2500+ to get to 3000+ it`s a very very simple oc it can get beyond the 3400+(2.6ghz

פורסם

i didn`t matter if they are techcnics or not the matter is that the isralis(most of them expect the one does understand computer)belives that the amd is not even compatible to p4 and even think it`s kind of p3 so how you can expect from someone that don`t even know a a64 to know how is best amd or intel most of the technics are realy belive that intel is better b/c most of the technics they knowlege is 0(expect toshe at lamir and big shops but not on bu)

so to be a technic in this country all you need it to have a litte bit more than the most of ppl so the knowlege is so low

פורסם

אתה צריך שגם יהיה להם לוח אם שמספק את בדיוקקקקק אותם תוצאות ואותם זכרונות במדוייק וגם אותו כרטיס מסך ואותו הרדיסק ואותו הכל חומרה ממש ממש דומה

לי יש 2500@3200 ולחבר שלי 2800c אבל מי מבטיח לי שלזכרונות שלנו וללוח אם שלנו יש את אותם הביצועים, אז אין טעם בכלל להשוות בנצ'מרקים

פורסם

המצחיק הוא שהיום דוקא האינטל נהיו מעבדים רותחים (סלרון פרסקוט חדש במארז מאוורר - RAIDMAX הגיע תוך שניות ליותר מ-50 מעלות ב- IDLE !!!) וה-AMD קרירים יותר.

אם אתה הולך על אינטל אז רק NORTHWOOD ולא PRESCOTT... עדיין מערכת AMD תתן לך יחס עלות/ביצועים גבוהה יותר (את ההפרש בכסף תשקיע למשל בעוד זיכרון או בכרטיס מסך חזק יותר)

פורסם

אין מה להגיד ליבת הפרסקוט נחשבת לאחת הנפילות הגדולות של אינטל... הקהל יעד של המעבדים האלה הם האנשים חסרי הידע שמאמינים לטכנאים ולעיתונים

הנתון 1 מגה קאש (ושמדגישים שזה כפול ממה שיש בסדרה הקודמת) מאוד מושך את העין ואנשים ללא ידע יחשבו שאכן עשו קניה מצויינת

אבל המשתמשים הרציניים יותר שמבינים עניין לא יסתכלו בכלל לכיוון הפרסקוט ומתוך קהל היעד הזה אחוזי הקניה של המעבדים האלו קטנים ביותר

לדעתי, בקהל היעד הזה רוב האחוזים דווקא מחזיקי מעבדים מתוצרת AMD ולא INTEL כי הם יודעים שהתמורה הטובה ביותר לכסף היו מעבדי הבארטון

פורסם

but your cpu is diffrent so the result are diffrent and i belive that you can`t have the same prefformens in amd mb and intel mb so ask for you friend to do what i told and send them to the topic starter so he woludn`t buy a intel it`s a shchita to buy a2.8ghzp4c at 1100 and not buy an 2500+ for 500 nis

so do a favor for a man that don`t want to ppl to be phraierim if i had a 2500+ at my home or a2.8ghz i doit by myself and you even have alot of same hardware(as you say )so.... you can help him to convice his momy and if you meant to buy 2.8ghz b/c the better preforms wthout oc buy a 3000+ at same price and you will get a better pc for now and when win xp 64nit come out even coding diffrence will be that the 3000+ is faster than the p4c2.8ghz (if my memory don`t confuse my two month ago they use a winxp 64bit at some hardware site and they see that there an jump on preforms at least of 30% in all expect games b/c they didn`t have drivers/compability and this it even without 64bit programs it only with 64bit os with programs they will kick the fu**ing ass of intel (if they will not pass to 64bit

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים