עבור לתוכן

יש לי בעיה עם כרטיס מסך...

Featured Replies

פורסם

חי

אני משתמש בכרטיס מסך של

nvidia geforce4 MX 440

מה שקורה שפעם הכל עבד טוב ויפה, אבל יום אחד פשוט נכבה לי המסך. הוא עשה כך כל פעם כשעלה ה-וינדואוס(אקס-פי פרופסיונל)

הבעיה הייתה כנראה בדרייבר, כי אחרי שמחקתי אותו המסך התחיל לעבוד...

אחרי כמה זמן אני הורדתי את הדרייבר האחרון והוא אחרי כמה נסיונות כן התחיל לעבוד.(חודשיים חכיתי לה כי שאר הגירסאות לא עבדו...)

לרגע הזה אני פירמטתי את המחשב. על ההתחלה התקנתי את הדריבר החדש - ןהוא פתאום לא עובד!

אני נסיתי כבר כל מה שאפשר.... - התקנתי אפילו גירסאות ישנות...המסך פשוט נכבה וזהו

אולי למישהו הייתה אותה בעיה והוא יודע מה לעשות?

פורסם

למה בדיוק הכוונה ב"נכבה לי המסך"?

גם לי יש בעיה דומה, גם כן עם MX440 (של חברת PalitDaytona) - מידי פעם, באופן אקראי לחלוטין, גם ב Windows XP וגם ב Windows 2000 המחשב מחליט להיתקע והמסך עובר ל Stand-by. מהמצב הזה אפשר לצאת רק בעזרת reset. מכיוון שיש לי אחריות, החליפו לי גם לוח וגם כ. מסך (לאותם דגמים של אותם החברות - ראה מפרט בחתימה) והבעיה נשארה. ניסית כרטיס מסך FX5200, והבעיה נפתרה. חזרתי לכרטיס מסך הישן שלי - Riva TNT2 וגם שם לא הייתה בעיה. לחנות שבה קניתי את המחשב אין פיתרון לזה (וגם אי אפשר להראות את הבעיה - היא מתרחשת באופן אקראי). למעשה - החלפתי את רוב החלקים במחשב כדי לנסות ולאתר את התקלה, אך שום דבר, מלבד החלפת כ. המסך לדגם אחר, פתר את הבעיה. לדעתי פשוט יש חוסר תאימות בין הדגם של הלוח לדגם של כרטיס המסך.

הפיתרון שלי - מחר אני כנראה אזמין כרטיס מסך חדש - Radeon 9000 PRO 128MB ואני מקווה שהכל יסתדר.

אשמח לקבל פרטים על הלוח/מעבד/כרטיס מסך שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים