עבור לתוכן

מפרט לאוברקלוקינג - מקסימום מקסימום 8K ש''ח, מומלץ פחות. מבובס A64.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מחו''ל - סטיק אחד של 512Mb. את השאר? מי יודע, רק הזמן והכסף יגידו.

פורסם

וודאי שהמחיר של הספק משנה הכל. להוציא 1,000 ש"ח על ספק זה מיותר. הנך מאבד חלק מהקונספט של ה-OC בכך שהינך מוציא סכומים גדולים רק על מנת לקבל את היכולת להאיץ. בכסף הזה אתה יכול פשוט לרכוש את הרכיבים החזקים יותר אשר נבדקו במפעל על המהירויות הללו. מה תעשה במידה ותיפול על סטפינג גרוע? הרי אלפי שקלים יירדו לטימיון.

פורסם

הזיכרונות - אל תקשיב פה לאף אחד וקח את ה OCZ .......

ספק - אם לא תמצא את מה שאתה רוצה קח את של OCZ יש לו גם כיוון של הריילים ולדים אם אתה רוצה לבקר את המתח והוא גם בסביבות ה 500 וואט ....

לי יש ספק אנרמקס והוא מצויין !!!! (430W) ואני ממש בספק אם תצטרך לכוון לו את הריילים מחדש ..... :P זה ספקים חיות עם מיצבים מתח שאלוהים ישמור ...

Mentally - אתה צודק באיזה מקום ...

עכשיו אולי לאינטל זה לא מפריע, אבל אצל האטלון64 הממורי קונטרולר הוא אונבורד, והקפיצות מתח יהרגו אותו. לא מעט שמעתי שהכי חשוב במערכת של אטלון64 זה ספק כוח מעולה.

אגב, אתם חושבים שאני צריך לקחת X800Pro או FX6800 GT?

תודה.

הוא לא על הצ'יפ של המעבד ?????????

שאלה אידיוטית - X800PRO

פורסם

Mariachi, רק לידיעתך, מעל באס של 230 הלוח שלקחת הראה בעיות בחלק מהמקרים עם הכרטיס רשת שלו שפשוט לא זוהה ובעיות עם יציאות עם ה-USB.

חוץ מזה נראה מבטיח, ה-OCZ PC3500 EB מצויין ל-AMD64, אם תוכל להשיג PC3700 מאותו הסוג יהיה אפילו יותר טוב.

דווח לנו תוצאות כשתגיע אלייך המערכת !

פורסם

כל הקטע של להזמין מחול. כן, זה חוסך לך כסף (לפעמים הרבה אפילו). אבל במקרה שקנית משהו לא טוב או שאחרי כמה חודשים יש בעיות אתה נדפקת.

ולמי שאומר שלהוציא הרבה כסף מקטל ת'רעיון של האוברקלוקינג. דוגרי זה נכון, אבל מה תגיד לאנשים שמוציאים יותר מאלף דולר על מערכות קירור מטורפות? יש פה גם הרבה כיף סה"כ.. תחביבים זה דבר יקר ;)

פורסם
  • מחבר

והמחירים של הספקים של ה- OCZ הם? ספקים מעניינים, שמעתי שהם טובים...

אם אני לא אצליח להשיג את הפורטון (שנחשב להכי טוב היום לפני ה- PC P&C 510W Deluxe, וזול...) אז אני אקח את האנרמקס 460W.

לגבי "אם קניתי משהו לא טוב אז אני אדפק", לא נכון, תמיד אפשר לפנות ל- OCZ ישראל או ליבואן, אם יש לך אחריות ולא דפקת אותה - אין לך סיבה לחשוש.

והעניין עם הלוח-אם שלי, זה די שטויות, אף פעם לא ראיתי מקרה כזה וב- Anandtech הגיעו עם הלוח הזה לאוברקלוק הכי גבוה, ובעוד כמה אתרים ופורומים.

כן - ה- Memory Controller ב- A64 נמצא בתוך הליבה... זה אחד הדברים שגורמים לו להוביל בביצועים על ה- P4.

ולמה X800Pro? בשביל להגיע בביצועים ל- X800XT צריך לעשות לו הארד-מוד שמבטל האחריות... ב- GT אפשר פשוט לעשות אוברקלוק, הוא 16 צינורות ממילא. חוץ מזה

שניהם בערך אותו מחיר.

ומנטלי, אם אוברקלוק מטרתו הייתה להוציא את המירב בפחות כסף, תסביר לי למה אנשים בחו''ל מוציאים 200 דולר (כן, PC P&C 510W) על ספקים, 350 דולר על זכרונות, ו- 8000 דולר על מערכות קירור קסקייד? הא?

פורסם

שתהיה לי בריא אתה לא צריך את הפורום הזה אתה עשית כבר חקר שוק מעולה לך תקנה מה שאתה חושב כי אתה יודע מה אתה רוצה ומה אתה צריך וזהו

פורסם

Athlon64 3200+ (BOX)*

Epox EP-8KDA3+ (NF3 250GB)

OCZ EB PC3500 (1x512)**

Sapphire (ATI OEM) Radeon X800Pro - Retail

Westren Digital 80GB - Caviar SE - 8Mb Buffer , 7.200RPM

Enermax 550W EG651P***

Supertalent CA-601UFBK

מפרט מעולה ביותר גם למשחקים וגם לאוברקלוק עצבני... תתחדש!

הלוח אם שיש לך במפרט הוא לוח אם מצויין אבל לפי דעתי כדי לך לבדוק עוד לוח אם שיהיה מצויין בביצועים ובאוברקלוק.

הלוח אם הוא:

ASUS K8N-E Deluxe NF3 250GB

לוח אם תותח ביותר עם פיצ'רים פצצה וביצועים מעולים.

ASUS פשוט חברה מעולה ללחות אם בביצועים מצויינים ובאוברקלוק... זאת חברה שלא מאכזבת ;).

פורסם

inXs - הלוח הזה עוד לא יצא... אבל כן, אפשר להיות בטוחים שהוא יהיה מצויין אבל הוא לא יגיע לארץ בחודש הקרוב.

לגבי "אם קניתי משהו לא טוב אז אני אדפק", לא נכון, תמיד אפשר לפנות ל- OCZ ישראל או ליבואן, אם יש לך אחריות ולא דפקת אותה - אין לך סיבה לחשוש.

מעניין אותי, אתה בדקת את הקטע הזה או שסתם החלטת שזה ככה? אם זה בדוק אולי אני אעשה את אותו דבר. אם לא - כדאי לך להתקשר ליבואן או לשלוח אימייל ל-OCZ ולראות אם זה ככה. אחרת יכול להיות שתהיה מאוד מופתע.

אה וגם:

ומנטלי, אם אוברקלוק מטרתו הייתה להוציא את המירב בפחות כסף, תסביר לי למה אנשים בחו''ל מוציאים 200 דולר (כן, PC P&C 510W) על ספקים, 350 דולר על זכרונות, ו- 8000 דולר על מערכות קירור קסקייד? הא?

זה בדיוק מה שאני אמרתי. אבל בכל זאת - סה"כ המטרה היא כן להגיע ליותר ביצועים בפחות כסף. להוציא פול כסף על מערכות קירור ודברים כאלה זה יותר בקטע של תחביב.

פורסם

נכון שאני לא מבין הרבה במפרטים, אבל זה לא אידיוטי לבזבז 2,800 שקלים על כרטיס מסך? מה הטעם? אין משחקים שינצלו את הכוחו, וכשיהיו הכרטיס הזה כבר יהיה מיושן.

(נכון, גם אני רציתי לקנות, אבל קיבלתי שכל)

פורסם

inXs - הלוח הזה עוד לא יצא... אבל כן, אפשר להיות בטוחים שהוא יהיה מצויין אבל הוא לא יגיע לארץ בחודש הקרוב.

צודק לכן כדי מאוד לחכות ללוח אם הזה הוא פשוט מעולה.

פורסם

תמיד יש משהו יותר טוב ששווה לחכות לו.

פורסם
  • מחבר

שמוליק, OCZ מבוססים בארץ ואין לי מה לדאוג, הם יעזרו לי - מניסיון אישי - זה קרה לי עם ה- LE Platinum BH5. קיבלתי סטיקים דפוקים לפי Memset, תוך שבועיים OCZ.IL החליפה לסטיקים חדשים... ;D ה

אמתי, אין לי כוח לחכות לדברים חדשים שיצאו... תמיד יש למה לחכות, וזה די נמאס. האפוקס הוא מצוין. חוץ מזה, מי אמר שהאסוס יהיה טוב? יכול להיות כישלון כמו ה- KV8 Pro... זהו. Amisha

, בין אם אני צריך את הפורום ובין אם לא - תמיד כדאי להתעייץ.

לגבי הכרטיס מסך... גם אני חושב שהמחיר מוגזם, אבל עם כל הכבוד ל- R9800 הוא לא יחזיק כמו ה- X800, למעשה אני אצטרף להחליף אותו די מהר.

עכשיו, מה אתם אומרים על המפרט, ויש דברים שכדאי לי לשקול\לחכות להם? כי S939 זה מיותר לגמרי, כל תגובה שאני קורא גורמת לי לרצות יותר את ה- S754 (מהללים אותו, לעומת ה- s933 שאותו מספידים, אבל לא משנה).

תודה.

פורסם

שמוליק, OCZ מבוססים בארץ ואין לי מה לדאוג, הם יעזרו לי - מניסיון אישי - זה קרה לי עם ה- LE Platinum BH5. קיבלתי

סטיקים דפוקים לפי Memset, תוך שבועיים OCZ.IL החליפה לסטיקים חדשים... ;D

ואת הסטיקים שהחליפו לך קנית בארץ? אגב, אם יש לך שני סטיקים של הזכרון הזה (אומרים שזה ה-BH5 הכי טוב שיוצר, יותר

מהמאשקין והקורסייר) אני לא רואה למה תצטרך שום דבר אחר.

עכשיו, מה אתם אומרים על המפרט, ויש דברים שכדאי לי לשקול\לחכות להם?

דבר ראשון, אם יש לך עכשיו מחשב שיכול להספיק לך לכמה חודשים טובים, תחכה שמהחירים של 939 ירדו. עכשיו בטח שלא שווה

לקנות אותם. לי יש עכשיו חרא של מחשב (סיפור ארוך..), החלטתי לחכות בדיוק עד שיגיעו לוחות N3 250, והזמן הגיע.

בקשר למפרט:

קודם כל, בקיי אס פי יש את ה-K8N NEO של MSI. לפי ההודעות שלך אני בטוח שאתה מכיר את הלוח הזה.

המחיר שלו זה בעצם באמצע בין שתי הגרסאות של הלוח Epox שבחרת. אני רואה שלקחת את היקרה. אלא אם כן אתה צריך 4 יציאות

SATA. זה די מיותר. בכל מקרה, שני הלוחות האלה צריכים להיות אותו דבר, פחות או יותר. שיקול שלך פה.

בקשר לספק אני חושב שאתה מגזים - הוא עולה יותר מדי ולא בצדק. אם מביאים לך זיכרון מחול, שיביאו לך גם את הספק של

Fortron, או שתקנה את ה-Antec TP 430W. סה"כ שני הספקים האלה נחשבים לשנים הכי טובים שיש היום, כל אחד ימליץ לך

על אחד אחר.

בקשר למעבד, יש גם CH GC (200x10, 1MB). בחירה יותר טובה מה-NC CG, תראה אם אתה יכול לקבל כזה. יש חנויות בארץ

שיסכימו לבחור לך אחד כזה מתוך המלאי.

הכרטיס מסך מצויין. ת'אמת יש הרבה סיבות ללכת על הGF6 במקום - בדיוק הסיבות שאתה נתת. מצד שני, אפילו עם 12

pipelines, יש משחקים שה-X800 Pro ינצח ויש משחקים שה-GF6800 GT ינצח. תעשה קצת מחקר בקטע הזה. אני מניח שגם

את הכרטיס אתה קונה בחול? שוב, תבדוק שיש אחריות מלאה בארץ. אני גם בדקתי טיפה את הקטע הזה - אפילו אם יש יבואן רשמי בארץ

הוא יכול לסרב לטפל במשהו שלא נקנה דרכו. אולי יסכימו לחבר אותך עם הנציגות בחול אבל זה הרבה יותר כאב ראש מפשוט לבוא לסניף

ולצאת עם כרטיס חדש ביד.

כתבת שאתה מתכנן לקנות VapoChill. לא חראם על הכסף? שב, תבנה משהו פשוט וזול במקום..

סה"כ, לא שצריך להגיד לך, יש לך פה מחשב בן, בן זונה. תתחדש.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! ללא ספק התגובה המועילה ביותר כאן.

כרגע אני על מחשב די חלש, MX440/P4B ואת ה- 1x512 OCZ BH5, ויש לי עד ה- 30 בחודש לקנות, לא רוצה לחכות ולעשות מחקרים.

את ה- EB אני קונה כי הם הוכחו ליותר טובים עם ה- A64, חוץ מזה הם מגיעים למהירויות הרבה יותר גבוהות. ואם אני לא אקנה זיכרון, לא יהיה איך להפעיל את המחשב השני. :P

צודק, אולי באמת אני אלך על ה- NEO או על ה- EP-8KDAJ (סביר להניח, אני לא אוהב את MSI).

לגבי ספק, החלטתי שאני אנסה למצוא את ה- Forton, או לא - אז את האנרמקס, ובמקרה הכי גרוע - את האנטק.

נראה לי שאני אלך על ה- X800PRO, חוץ מזה ה- FX6800 GT עוד לא הגיע לארץ, והוא מזדחל מעט מאחור בבנצ'מארקים.

הרכיבים שאני בחו''ל הם הזיכרון והספק - במידה ואם אני אמצא את הפורטון, אם לא, אקנה אנרמקס בארץ.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים