עבור לתוכן

תוצאה ב3DMARK03 ן9700NP

Featured Replies

פורסם

אני נראה לך מגדת עתידות או משהו??

מאיפה לי לדעת אם הם יחזיקו 2.2.2.6

זה תלוי בהמון דברים, תבדוק באצמך. מקסימום אם הם לא ההיו יציבים אז זה יעשה לך ריסטרטים ובעיות יציבות (עוד רסטרטים...) אז תעלה מתח ואם זה לא עוזר אז הראם לא סוחב.

שינוי תזמונים לא יהרסו לך את הראם. מתח גבוה כן, על תעבור את ה2.8 לראם אלא אם היצרן תומך בזה (הGIEL שלי עד 2.9 באחריות בכלל..)

פורסם
  • מחבר

מפתיע הא...?כן KINGMAX הזה עובד אצלי בתזמון הזה בלי שום בעייה במהירות הנוכחית שלי בלי העלאת מתח-FSB 185-כבר תקופה ארוכה ללא הודעות שגיאה

בקשר לתוצאה :מישהו ניסה לעשות סופטמוד לכרטיס שלו?האם זה עובד?

פורסם

מה כבר סופטמוד יעזור ה-9500פרו בנוי אל PCB שונה מזה של 9500NP/9700/9700PRO!!

9500פרו בנוי אל PCB יותר פשוט שמאפשר רק 128ביט ושום סופטמוד שבעולם לא יעזור!!

כי כבר יש ל-9500פרו 8 צינורות עיבוד כמו ל-9700/9700PRO

פורסם

אני נראה לך מגדת עתידות או משהו??

מאיפה לי לדעת אם הם יחזיקו 2.2.2.6

זה תלוי בהמון דברים, תבדוק באצמך. מקסימום אם הם לא ההיו יציבים אז זה יעשה לך ריסטרטים ובעיות יציבות (עוד רסטרטים...) אז תעלה מתח ואם זה לא עוזר אז הראם לא סוחב.

שינוי תזמונים לא יהרסו לך את הראם. מתח גבוה כן, על תעבור את ה2.8 לראם אלא אם היצרן תומך בזה (הGIEL שלי עד 2.9 באחריות בכלל..)

בהנחה שהם לא מחזיקים ויש בעיות יציבות אז זה יפגום אותם לטווח הארוך? כלומר, שגיאות בזיכרון בממטסט86 וכאלה?

פורסם
  • מחבר

התקנתי את הדרייברים של אומגה האחרונים ויש שיפור רציני בתוצאה ב3DMARK03:

4460 במקום 4260 בדרייברים הרגילים באותה הקונפיגורצייה!!!! ממש יפה-כמו כן מאפשר לבצע אוברקלוקינג לכרטיס(שהוא עם ביוס נעול) -ממש נחמד.

יש גם את הדרייברים של SPIRIT שאיתם השיפור אפילו יותר גדול-4520- אבל יש בעיות בתצוגה לכן זנחתי אותם..

פורסם
  • מחבר

כמו כן יש שיפור בAQUAMAR

דרייברים רגילים 32600

אומגה-33800

ועוד לא התחלתי באוברקלוקינג מחכה לפיתרון קרור לכרטיס

יש למישהו המלצות?

פורסם

כנס לPROPERTIES>>>SETTINGS>>>ADVANCED ותמצא קטגוריה שקוראים לה RADLINKER

תלחץ על ENABLE OC ותשחק עם המגה הרצים... תעלה כל פעם 10 לליבה ותעשה בדיקות כל פעם של AQM3 או 3DMARK כדי ליראות שאין בעיות תצוגה כמו ארטיפקטים.

שתגיע למהירות המקורית של 9700P תצעק: "יש!!, הצלחתי!" ואז תמשיך להעלות את המהירות עד שאתה רואה בעיות בתצוגה... שתיראה כל מני ריבועים (ארטיפקטים) או שגיאות בתמונה תוריד 10 מהליבה ותשאיר את זה ככה

את אותו התהליך תבצע על הזכרונות.

פורסם

תעלה את הליבה כמה שאתהרוצה זה לא יעשה ארטאיפקטים. זה פשוט לא יעבוד מתי שהוא ותצתרך בSAVE MODE להוריד את מהירות הליבה.

רק הזכרונות עושים ארטאיפקטים

פורסם

בהנחה שהם לא מחזיקים ויש בעיות יציבות אז זה יפגום אותם לטווח הארוך? כלומר, שגיאות בזיכרון בממטסט86 וכאלה?

אפשר תשובה?

זה יקצר את חיי הזיכרון אם אני ישים את התיזמונים נמוך יותר ממה שהם מומלצים ע"פ מאשקין?

תודה. ;)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות חברים.

יש המלצה לפיתרון קירור לזיכרונות של הכרטיס וגם לליבה עצמה?

:D

פורסם

תעלה את הליבה כמה שאתהרוצה זה לא יעשה ארטאיפקטים.

רק הזכרונות עושים ארטאיפקטים

בטח שגם הליבה יכולה לעשות ארטיפקטים

פורסם

ארטיקפטים נוצרים תוצאה מהתחממות יתר, מה שאומר שגם אם הליבה חמה וגם אם הזיכרון חם יהיו ארטיפקטים, זה לא ייחודי רק לאחד מהשניים.

פורסם

יש תוכנה נחמדה שהמליצו לי פה

ATItool

נסה אותה

אחלה ל OC....

וישם שם בודק artifects מובנה שלא תצטרך להריץ כל שניה תוכנות.

פורסם

מה באמת יש בודק ארטיפקטים שהוא ייחודי למטרה הזאת בלבד (של גילוי ארטיפקטים)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים