עבור לתוכן

חברס תעזרו לי לבחור קעקוע

Featured Replies

פורסם

גם אני חושב שכדאי לך לחכות ולחשוב טוב מה אתה רוצה לעשות.... זה ישאר לך שנים חבל לעשות דברים בפזיזות

תוסיף תמונה עם הטאג IMG כי הלינק לא עובד

פורסם

תעשה קעקוע על הרגל (באיזור שריר התאומים) קעקוע על הרגל של ALIEN מתפס (מהסרט ALIENS למי שמכיר) .

משו סוף לדעתי.

עקרונית אני נגד קעקועים כי בסופו של דבר מתחרטים על זה והקטע של זה עובר.

פורסם

1.אני עושה כמעט בטוח קעקוע שחור ואת זה אפשר להוריד

2. הלינק פועל לי יופי

3.אתה יכולים לתת לי עצות לקעקועים ולא לנסותת להוריד אותי מזה?

אגב אני בחיים לא אעשה קעקוע של האייליין כי זה חרוש וכי זה סרט מעפן לדעתי וכי היצור הזה דיי מכוער[שוב לדעתי]

פורסם

תפסיקו לטמטם לו ת'שכל...

קעקוע זה אחלה דבר, זה יפה ומגניב.

למרות שברור שזה לא צריך לבוא בפזיזות (ותאמינו לי שהוא לא יעשה בפזיזות דבר שישאר עליו לנצח).

בכל אופן, כמה דברים:

*הרעיון עם החייזר נשמע מגניב לאללה! אבל קצת לא ברור לי איך זה משתלב עם השערות ברגליים ??? אם אתה מוכן לגלח אז סבבה... חחח...

*בכל מקרה קעקוע על הרגל יכול לבוא בנוסף, אבל אם אתה עושה קעקוע אחד אני ממליץ משהו בפלג גוף עליון.

*אל תעשה על הזרוע, וגם לא על הכתף. תעשה בגב (או איפשהו בעליון, או אפישהו בתחתון. בשניהם זה יפה יותר מהזרוע).

*קח בחשבון את הרעיון שהצעתי עם הקונפליקט בין השמש לירח. בתור אחד שראה את זה, זה באמת משהו פצצתי...

וד"א אודה לכם אם תענו לי לגבי השאלה ששאלתי. האם הקעקוע יכול להמתח במידה והמקום המקועקע מתנפח משמעותית (ניפוח שרירים)?

פורסם

או קיי לכריש פטיש-הקעקוע כם השמש והירח כל כךךך חרוש שאין מצב גם אם ישלמו לי שאני אעשה אותו,מאוד חשוב לי שיהיה דיי מקורי.

עכשיו הלינק פועל לכם?

http://www.hallsofcreation.com/original014c.html#gallery

כי לי הוא פועל.

בקיצור מה דעתכם על המלאך הזה בלי הרקע בשחור לבן, או עם צבע אבל לא סביר על הכתף או משהו?

פורסם

נראה נחמד

אבל הציור חתוך......

ועוד משהו-איזה גודל אתה רוצה לעשות את זה?

פורסם

הלינק לא עובד לי משום מה...

פורסם

תעשה "פתח בחלון חדש"

ככה זה עבד לי.....  :-\

פורסם

אני לא חושב שצריך לבחור קעקוע! אני חושב שיום אחד פשוט תמצא משהו שאתה רוצה לקעקע לבד בלי לחשוב על זה.

לבחור כי אתה רוצה לעשות זה טעות ואתה תתחרט על זהת אני אומר לך בתור בנאדם שיש לו 6 קעקועים והם לא כל כך קטנים ואני קצת מבין בתחום.

אל תשבור את הראש בלחפש כי אתה לחוץ על לעשות קעקוע! יום אחד זה יפגע בך וזהו. עד עכשיו הסתדרת בלי אחד תוכל להסתדר עוד כמה זמן בלי ...

פורסם
אני לא חושב שצריך לבחור קעקוע!

אז ללכת למקעקע ולהגיד לו:יאללה תתפרע!?

סתם צוחק

אבל אני ממש חושב שיהיה משהו שאני ארצה לקעקע בלי לחשוב על זה כי אני לוקח את זה ברצינות ואני לא יכול לעשות משהו כזה חשוב בלי לשמוע חוות דעת של אחרים ובלי לתת לעצמי זמן לחשוב על אם אני באמת רוצה את זה קבוע עליי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים