פורסם 2004 ביוני 1621 שנים יום הולדת 16 בפתח ואני כבר מת לעשות קעקוע אבל עדיין לא מצאתי משהו ראויאתם יכולים להציע או משהו?אעריך מאוד אגב
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים אם אתה לא יודע איזה קעקוע אתה רוצה לעשותעדיף שלא תעשהכי קעקוע זה לכל החייםואני לא בטוח שיש "סמל" ששוה לקעקע על הגוף
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים אני ממליץ למודרים לעשות את כל ההחלטות של ציורים וצבע בעצמם כי זה מארז שלהם והצבע יחזיק שנה לפחותאז קעקוע שישאר איתך להמון המון שנים בכלל אין מה לדבר.. לך לחנות תשב עם ה3-4 ספרים שלהם תחפש מה שהכי נראה לך יש שם מבחר גדוללהתיעץ עם אחרים זה רעיון לא טוב לדעתיאה כן וגם מזל טוב בדרך (:
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים תודה ווטו לוקואני חושב שאני מעדיף קעקוע שאני אמציא כמו של אח שלי שהוא לקח תמונה מהספר פנג הלבן ום נייר קופי צייר את זה...וזה ממש לא נראה לי הרעיון של אם אתה לא יודע מההתחלה מה לקחת אז אל תיקח כי זה דיי טיפשיאני בטוח ש 90 אחוז מהאנשים לא יודעים מה הם רוצים על ההתחלה...
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים הסקרים של פינק פלויד,אני חושב שזה יכול להיות קעקוע מגניב אבל עם שיפוץ קטנטן משלך או של המקעקע.
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים טינקי ווינקי! LOL............... ;D בכל מקרה JO-לפחות תן איזה כיוון, THEME, מקום בגוף, משהו......
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!אבא שלי לא מרשה לי ... :-\הוא אומר שאני יתחרט אבל זה שטויות.שמע לי קעקוע הכי יפה שיש אני לא יודע איך להסביר לך אותו ממש...הוא נמצא מתחת לכתף בחלק העליון של היד וזה מסביב ליד כמו צמיד קעקוע כזה אני ינסה למצוא תמונה ואני ישים לינק...
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים בעעעע ערסי מדי! לפחות לדעתי...תראה.. חבר של אחותי פעם עשה קעקוע בגב העליון כזה בצד (מאחורי הכתף בקיצור ;D ) קעקוע של שילוב כזה בין שמש לירח. זה יפה לאללה.... ואני ממליץ על קעקוע שחור-לבן. צבעוני זה סתם מגעיל לדעתינ.ב.אפרופו קעקועים. אם אני עושה קעקוע למשל ביד כמו שהקודם הציע, ומתאמן והיד שלי גודלת/מתנפחת משמעותית.. האם הקעקוע יימרח? או שזה סתם שטויות?
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים אחי חשוב אל תעשה שום דבר שקשור למוזיקה סקייטבורד או דברים שיעברו לך תוך כמה שנים
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים צבעוני אל תעשה זה נוראי...אתה מכיר את הסולן של "Red Hot Chilli Peppers"יש לו קעקוע יפה ביד שזה כמו צמיד תראה את זה ..זה הכי יפה זה צבע ירוק קעקוע כזה עם שחור
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים צודק, אם הייתי עושה קעקוע זה רק מסביב ליד כמו צמיד - הכוונה למעלה איפה שהשריר לא צמיד למטה איפה שהשעון.....
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים דבר אחד אני בטוח,זה דבר שאתה תצטער עליו כל כך עוד כמה שנים.לי יש שני שרוולים,כבר יש לי אותם איזה 10 שנים,אני לא מצטער בכלל,למה? כי זה בא מהלב,ישבתי הרבה מאוד זמן וחשבתי על זה,חיכיתי עד גיל 18 כדי להיות בטוח שאני לא עושה שטות.אם אתה מבקש מאנשים אחרים שיבחרו לך קעקוע,זה לא בא מהלב,וסמוך עלי אתה תצטער על זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.