עבור לתוכן

חברס תעזרו לי לבחור קעקוע

Featured Replies

פורסם

יום הולדת 16 בפתח ואני כבר מת לעשות קעקוע אבל עדיין לא מצאתי משהו ראוי

אתם יכולים להציע או משהו?

אעריך מאוד אגב

פורסם

אם אתה לא יודע איזה קעקוע אתה רוצה לעשות

עדיף שלא תעשה

כי קעקוע זה לכל החיים

ואני לא בטוח שיש "סמל" ששוה לקעקע על הגוף

פורסם

אני ממליץ למודרים לעשות את כל ההחלטות של ציורים וצבע בעצמם כי זה מארז שלהם והצבע יחזיק שנה לפחות

אז קעקוע שישאר איתך להמון המון שנים בכלל אין מה לדבר.. לך לחנות תשב עם ה3-4 ספרים שלהם תחפש מה שהכי נראה לך יש שם מבחר גדול

להתיעץ עם אחרים זה רעיון לא טוב לדעתי

אה כן וגם מזל טוב בדרך (:

פורסם

תודה ווטו לוקו

אני חושב שאני מעדיף קעקוע שאני אמציא כמו של אח שלי שהוא לקח תמונה מהספר פנג הלבן ום נייר קופי צייר את זה...

וזה ממש לא נראה לי הרעיון של אם אתה לא יודע מההתחלה מה לקחת אז אל תיקח כי זה דיי טיפשי

אני בטוח ש 90 אחוז מהאנשים לא יודעים מה הם רוצים על ההתחלה...

פורסם

מה דעתך על איזו G.I. Jane?

;D ;)

פורסם

הסקרים של פינק פלויד,אני חושב שזה יכול להיות קעקוע מגניב אבל עם שיפוץ קטנטן משלך או של המקעקע.

פורסם

איפה אתה רוצה לעשות אותו בכלל?

פורסם

טינקי ווינקי!

stinky.gif

פורסם

טינקי ווינקי!

LOL............... ;D :D

בכל מקרה JO-לפחות תן איזה כיוון, THEME, מקום בגוף, משהו......

פורסם

איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!

אבא שלי לא מרשה לי ... :-\

הוא אומר שאני יתחרט אבל זה שטויות.

שמע לי קעקוע הכי יפה שיש אני לא יודע איך להסביר לך אותו ממש...

הוא נמצא מתחת לכתף בחלק העליון של היד וזה מסביב ליד כמו צמיד קעקוע כזה אני ינסה למצוא תמונה ואני ישים לינק...

פורסם

בעעעע ערסי מדי! לפחות לדעתי...

תראה.. חבר של אחותי פעם עשה קעקוע בגב העליון כזה בצד (מאחורי הכתף בקיצור ;D ) קעקוע של שילוב כזה בין שמש לירח. זה יפה לאללה.... ואני ממליץ על קעקוע שחור-לבן. צבעוני זה סתם מגעיל לדעתי

נ.ב.

אפרופו קעקועים. אם אני עושה קעקוע למשל ביד כמו שהקודם הציע, ומתאמן והיד שלי גודלת/מתנפחת משמעותית.. האם הקעקוע יימרח? או שזה סתם שטויות?

פורסם

אחי חשוב אל תעשה שום דבר שקשור למוזיקה סקייטבורד או דברים שיעברו לך תוך כמה שנים

פורסם

צבעוני אל תעשה זה נוראי...

אתה מכיר את הסולן של "Red Hot Chilli Peppers"

יש לו קעקוע יפה ביד שזה כמו צמיד תראה את זה ..

זה הכי יפה זה צבע ירוק קעקוע כזה עם שחור

פורסם

צודק, אם הייתי עושה קעקוע זה רק מסביב ליד כמו צמיד - הכוונה למעלה איפה שהשריר לא צמיד למטה איפה שהשעון.....

פורסם

דבר אחד אני בטוח,זה דבר שאתה תצטער עליו כל כך עוד כמה שנים.

לי יש שני שרוולים,כבר יש לי אותם איזה 10 שנים,אני לא מצטער בכלל,למה? כי זה בא מהלב,ישבתי הרבה מאוד זמן וחשבתי על זה,חיכיתי עד גיל 18 כדי להיות בטוח שאני לא עושה שטות.

אם אתה מבקש מאנשים אחרים שיבחרו לך קעקוע,זה לא בא מהלב,וסמוך עלי אתה תצטער על זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים