עבור לתוכן

בעיה חמורה עם מסך LG FLATRON F700B

Featured Replies

פורסם

המסך, בן שנה, לפתע החל להציג קווים רבים בצבע אפור בהיר מאוד,

לרוחב כל המסך, שנעים כלפי מעלה.

כלומר, מתקבל ריצוד של המסך בצורה של קווים לרוחב המסך.

מישהו מכיר את התופעה ?

(ניסיתי לקבוע Refresh Rate בעצמי (XP), אך לא ניתן - כתוב שם שזה נקבע ע"י החומרה)

פורסם

1)הדרייברים של המסך מעודכנים?

2)ניסית לעשות degause?

3)הרחקת דברים מגנטיים מהמסך?(רמקולים שנאיים וכד')

פורסם
  • מחבר

1. לא עדכנתי אותם מאז התקנה, לא ראיתי שיש משהו חדש - יש ופספסתי ?

2. כן, לא עזר

3. כן, לא עזר

פורסם

נסה את המסך כאשר הוא מנותק מהמחשב. אם הבעיה חוזרת - התקלה היא במסך, ובמקרה כזה - שלח אותו לתיקון.

למסכים של LG יש 3 שנות אחריות, אבל שירות גרוע, כך שיכול להיות שבמשך כמה שבועות לא יהיה לך מסך עד שהוא יחזור מתיקון.

בקשר לרזוליציה - יש דרייברים לכרטיס מסך ויש דרייברים למסך עצמו. אם הדגם של המסך חדש יותר ממערכת ההפעלה, מערכת ההפעלה לא תזהה אותו, ולכן יש להוריד את הדרייבר המתאים ולהתקין אותו.

פורסם

זה שאתה לא יכול לשנות את הריפרש רייט

זה בגלל דרייברים שלא מותקנים , תיכנס לאתר של LG U, ותוריד שם את הדרייברים המעודכנים.

פורסם
  • מחבר

אני לא מוצא שם דרייברים חדשים, אפשר בבקשה לינק ?

פורסם

תנסה את המסך בסביבה אחרת או במחשב אחר אם הבעיה נמשכת כנראה שהבעיה באמת במסך.. תפנה לחנות שממנה קנית ותבקש תיקון

כמו שאמרו כאן השירות של LG בישראל על הפנים וככה גם מעבדת השירות, ביקשתי מהם לתקן משהו אחד, הם תיקנו והביאו לי עוד 2 בעיות חדשות

דרך אגב ה 700B מאוד בעייתי ושקניתי אותו גם לי עשה המון בעיות מוזרות אבל אחרי שליחה למעבדה הרוב תוקן ועכשיו אין תלונות..

פורסם

מהאתר של LG הDriver של המסך [=www.lge.com/products/mobile/mobil/sidemenu.do?action=read&target=swread&group_code=CTG1000497&list_code=PRD_SW&seq=5986&page=1&modelCategoryId=CTG1000497&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439url]להורדה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים