עבור לתוכן

מה ההבדל ? רדאון 9800 פרו שני סוגים אותה חברה.

Featured Replies

פורסם

שלום, תקציבי לכרטיס מסך הוא בסביבות ה2000~ אך בכל זאת אני מתכוון לחסוך ככל הניתן.

שמח אם תוכלו לפרט לי מה ההבדל בין שני כרטיסי מסך אלו והאם יהיה הבדל ב Frame Rates במשחקי הדור הבא (האלף לייף2 דום 3 וכו).

http://www.pch.co.il/docs/pd221562919.htm

http://www.pch.co.il/docs/pd1279942380.htm

מה ההבדל ביניהם ? ה128 מגה ממש משנה ?

תודה, :-*

ניר.

פורסם

אין אף משחק שצריך כרטיס מסך אם יותר מ 128 מגה לקנות כרטיס מסך אם 256 מגה זה לא הכרחי

בכלל RADEON X800 PRO עולה 200 שח יותר מרדאון 9800 פרו 256 מגה שבלינק

אין ביניהם הרבה הבדלים חוץ מעניין של המגה DDR 2 לא משפיע הרבה

לך על זה אם ה128 אבל תשאל לפני הקניה אם הוא 256 ביט כי לאחרונה יצאה גם גרסה מוחלשת שהיא 128 ביט

אבל לדעתי יותר שווה לקנות MSI RADEON 9800 PRO מKSP יש לו קירור יותר טוב

פורסם
  • מחבר

בנוסף הייתי שמח לקבל מידע על ההבדלים בין Radeon9800pro לבין ה x800pro/xt החדש.

ואם שני הכרטיסים הללו יקרים/פחות טובים מחברות אחרות, מה הייתם ממליצים ?

בתודה,  :-*

ניר.

פורסם

לא נראה לי שיצא X800XT עדיין לא ראיתי בשום מקום

ההבדל בין radeon 9800 pro ל radeon x800 pro גדול מאוד ,אבל רדאון 9800 פרו מספיק חזק כדי להריץ משחקים חלק אבל החלק הזה גם קשור בזכרון (מתכוון לזכרון לא זכרון של כרטיס מסך)

איזה מעבד יש לך? זה גם תלוי בזה כי אתה עלול לקנות כרטיס מסך שהמעבד לא ינצל עד הסוף

עריכה : תחפש בחדשות האתר "השפעת המעבד" ללא הציטוטים ותמצא לינק שקשור לx800 pro..

המעבד שלך לא כל כך חזק לא נראה לי שX800 PRO תהיה בחירה טובה אולי אפילו לא רדאון 9800 פרו

פורסם
  • מחבר

לא מבין בדיוק אבל יש לי:

(Intel pentium 4 2.0G, 800~ RAM ddr (mashu kaze

וזה בערך מה שצריך לדעת לא ?

עריכה: תודה רבה, אבל נראה לי שההבדל בין מעבד 2.6 לבין 2.0 לא ימנע מהמעבד שלי עם כל מאורריו לנצל את כרטיס המסך הנ"ל..

שאלה אחרונה וזהו: בקשר ל128 מגה, היכול להיות שמשחקים בעוד 2-3 שנה יצרכו יותר מ128 מגה ? או שהם לא מתקרבים לזה ?

בתודה רבה רבה, :D

ניר.

פורסם

ההבדל הקריטי בין הכרטיסים זה שלראשון יש DDR ולשני יש DDR2 שזה רק יותר טוב לאוברקלוק... והמחשב שלך דיי חלש הוא לא יסחוב x800 ..

כאילו הוא יסחוב אבל לא תראה הבדל בין 9800 לx800 ... :-\

256 מגה ממש לא נחוץ עכשיו ולא נראה לי שהוא יהיה נחוץ על עוד ה9800 יריץ משחקים נורמלי..

פורסם

תקנה את עול החברות רק לא MSI זות חברה הכי גרוע שיש..

פורסם

שטויות >:( MSI חברה טובה מאוד

פורסם

MSI גם לא מייצרת RADEON!...

פורסם

היא כן בדוק באתר שלהם לאחרונה נכנסו לעסקי הרדאון

פורסם

MSI גם לא מייצרת RADEON!...

כן היא כן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים