פורסם 2022 במרץ 103 שנים אז אחרי שהזיכרון של הכרטיס הגיע לאיזור ה-100 מעלות עם הבלוק החלטתי שהגיע הזמן לעבור לקירור אקטיבי גם לגב הכרטיס. הבלוק שעליו תמיד היה אמור להיות זמני, אבל צצו דברים אחרים ולא הגעתי לזה. בתחילת השבוע הזמנתי מ-ekwb את הבלוק שלהם ל-3090FE יחד עם ה-active backplate מקווה לסיים את העבודה על זה במהלך הסופ״ש.
פורסם 2022 במרץ 123 שנים מחבר אחרי יום ארוך (להרכיב הכל ואז לגלות ששכחת את החיבור של ה-RGB והרדיאטור חוסם אותו. לא כיף), בהרצה של furmark מגיע ל: 40 מעלות GPU 53 מעלות Hot Sport 46 מעלות Memory Junction ירידה מטורפת. 55 מעלות לזיכרון... מניח שמשהו לא ישב טוב קודם, כי למרות שעכשיו זה קירור מים אקטיבי לזיכרונות, זה לא אמור להיות כזה הבדל.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.