פורסם 2022 בפברואר 283 שנים ציטוט של captaincaveman כי למה שלא יהיה גם OLED על שולחן המחשב? LG OLED C1 ? ממך ציפיתי ליותר .......
פורסם 2022 בפברואר 283 שנים מחבר ציטוט של aviv00 תתחדש למה בסוף הלכת על 48 ולא C2 42 שצריך לצאת בקרוב ? עניין של תזמון. אני מעביר את המסך למישהו שצריך אותו עכשיו. חוץ מזה שמעדיף את ה-48
פורסם 2022 במרץ 13 שנים מחבר מקווה שתשרוד. כרגע היא מחוברת וזה נראה מדהים (סתם ניגנתי כמה סרטוני 4K HDR). בערב יהיה לי גם זמן להפעיל קצת משחקים.
פורסם 2022 במרץ 13 שנים אני שם את ה OLED LIGHT על 0-40 תלוי במה אני צופה אמור לעזור עם האורך חיים ו BURN IN בנוסף לטכניקות החדשות שהם הכניסו אבל צריך להחשיך את החדר כמעט לגמרי בגלל ה Reflection גם נערך 2022 במרץ 13 שנים על-ידי aviv00
פורסם 2022 במרץ 13 שנים מחבר לא מתכוון לבטל את כל ההגנות ש-lg בנתה לתוך המסך. windows מכבה את המסך אחרי 10 דקות, ואם אני הולך אשתדל לזכור לכבות עם השלט. אולי אפילו אנסה לסדר משהו עם סירי/אלקסה שיכבה אוטומטי את המסך כשהטלפון רחוק מהבית.
פורסם 2022 במרץ 13 שנים אני עם ה FIRMWARE די חדש וה OLED מהדור הקודם הוא מתכבה אחרי משהו כמו חצי שעה לא נראה שיהיה בעייה עם ה C1 אני שם שומר מסך שחור אחרי 7 דקות וזה "חוזר" לעבוד מהר נערך 2022 במרץ 13 שנים על-ידי aviv00
פורסם 2022 במרץ 13 שנים מחבר ציטוט של aviv00 אני שם את ה OLED LIGHT על 0-40 תלוי במה אני צופה אמור לעזור עם האורך חיים ו BURN IN בנוסף לטכניקות החדשות שהם הכניסו אבל צריך להחשיך את החדר כמעט לגמרי בגלל ה Reflection גם רעיון טוב. עשיתי את זה גם.
פורסם 2022 באפריל 143 שנים מחבר ועכשיו אני מחפש מסף נוסף... איזה 27" שישב ליד ה-48 ב-portrait mode. משהו פשוט כדי לשפר מולטיטסקינג. כמה נורא זה 1080P בגודל הזה?
פורסם 2022 באפריל 143 שנים מחבר אוקי. המלצה לאחד? הוא בגדול ישמש לדברים כמו גלישה ומסמכים, לא ממש למשחקים.
פורסם 2022 באפריל 143 שנים מחבר ציטוט של aviv00 ל C2 יש PIP זה היה יכול לסגור את הפינה לא ממש. לפחות לא בזמן משחק.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.