פורסם 2022 בינואר 183 שנים ציטוט של shm01 ** קישור לחנות שאינה מאושרת לפרסום ** ** בעל חנות, רוצה לפרסם בפורום? יש לנו חבילת פרסום לחנויות מחשבים במיועד בשבילך! פרטים נוספים ** כן
פורסם 2022 בינואר 203 שנים מחבר זה נטען ע"י usb-c? ולצאת ממצב ווינדוס sזה פשוט? וזה יוצא לפרו או הום? https://ksp.co.il/mob/item/182617 סליחה על הבורות בשביל זה יש אותכם
פורסם 2022 בינואר 203 שנים מחבר ציטוט של shm01 זה נטען ע"י USB-c? ולצאת ממצב ווינדוס sזה פשוט? וזה יוצא לפרו או הום? ** קישור לחנות שאינה מאושרת לפרסום ** ** בעל חנות, רוצה לפרסם בפורום? יש לנו חבילת פרסום לחנויות מחשבים במיועד בשבילך! פרטים נוספים ** סליחה על הבורות בשביל זה יש אותכם https://www.dell.com/il/business/p/inspiron-14-5410-2-in-1-laptop/pd
פורסם 2022 בינואר 203 שנים ציטוט של shm01 זה נטען ע"י USB-c? ולצאת ממצב ווינדוס sזה פשוט? וזה יוצא לפרו או הום? ** קישור לחנות שאינה מאושרת לפרסום ** ** בעל חנות, רוצה לפרסם בפורום? יש לנו חבילת פרסום לחנויות מחשבים במיועד בשבילך! פרטים נוספים ** סליחה על הבורות בשביל זה יש אותכם אבל זה נייד עם I 3, לא מומלץ בעליל .....
פורסם 2022 בינואר 203 שנים מחבר ציטוט של A-10 אבל זה נייד עם I 3, לא מומלץ בעליל ..... איפה הוא יתקע לי? אני לא משחק משחקים אופיס וכרום
פורסם 2022 בינואר 203 שנים מחבר ו usb-c יש לו? זה בטח יותר טוב מהסלרון לפני 10 שנים שהיה לי עד עכשיו 😆
פורסם 2022 בינואר 203 שנים תשווה בין כותרת הדיון לבין מה שאתה שאול לגביו עכשיו ..... אני מציע לך לחפש משהו יותר טוב. ציטוט של shm01 ו USB-c יש לו? כן
פורסם 2022 בינואר 203 שנים מחבר ציטוט של A-10 תשווה בין כותרת הדיון לבין מה שאתה שאול לגביו עכשיו ..... אני מציע לך לחפש משהו יותר טוב. כן אז תציע לי משהו בסביבות 3000 מסך מגע 360 14 אינץ נטען ב usb-c
פורסם 2022 בינואר 203 שנים לא מכיר חיה כזו, לא היום לפחות. תתפשר על משהו, חוץ ממעבד .... נערך 2022 בינואר 203 שנים על-ידי A-10
פורסם 2022 בינואר 213 שנים מחבר ציטוט של A-10 לא מכיר חיה כזו, לא היום לפחות. תתפשר על משהו, חוץ ממעבד .... לקחתי את עצתך והזמנתי מחשב i5 פתאום שמתי לב שכתוב שמותקן בו לינוקס האם זה מסובך להסיר את הלינוקס?
פורסם 2022 בינואר 213 שנים ראשית, תתחדש ! ציטוט של shm01 האם זה מסובך להסיר את הלינוקס? לא, בכלל לא. אתה פשוט מפרמט את הכונן מתקין חלונות.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.