עבור לתוכן

תמליצו לי בבקשה על מסך 17" במחיר של 700-950

Featured Replies

פורסם

תודה

פורסם

לדעתי כדאי לך להגדיל קצת תתקציב ולקנות MAG 796FD2 הוא איכותי מאוד

יש אותו ב1098 כולל משלוח ב http://adscomp.co.il

אם אתה לחוץ בתקציב אז לך על samsung 763mb

פורסם

ומכיוון שכבר בקושי ניתן למצוא את ה-763MB, בתקציב של 800 שקל לך על הסמסונג 753DFX, או שבבערך 1100 שקל LG F700P או המאג 796FD2.

פורסם

את המאג כבר ראיתי באיזה חנות ב999שקל... , אולי תוכל לקנות משם...

פורסם

ממליץ בחום על ה SAMSUNG 753 DFX

נתונים ממש טובים

קצב רענון 85

גודל נקודה 0.20 !!!

820 שקל בKSP קניתי לפני שבוע

פורסם

המאג 796FD2 יותר טוב , הוא עושה 1024X768@120Hz

קצת(הרבה) יותר טוב מהסאמסונג , למרות שהסאמסונג גם מסך מעולה , יש אותו לאח שלי(לי יש 796FD הראשון שהוא טיפה יותר טוב) אבל הסאמסונג לא יודע למה , קצת יותר קטן...

והמאג טיפונת יותר חד...

פורסם
  • מחבר

אני די סגור על לקנות את ה763MB של סאמסונג...ה765MB זכה לבחירת העורך בPC MEGAZINE מישהו יודע מה ההבדל? וחוץ מזה מצאתי באיזה מקום אותו ב830 אז נראה לי הוא עדיף..מה אתם אומרים?כרגע יש לי גם את הMAG 786FD אבל הוא יעבור לאחותי..איך הסמסונג בהשוואה אליו? אני אוהב אותו,התמונה חדה..אבל הצבעים לא משהו..

פורסם

אחי , המסך שיש לך כרגע יותר טוב מהסאמסונג שאתה הולך לקנות , הצבעים לא כל כך בסדר מכיוון שאתה לא יודע לכוון אותם , צריך לדעת לכוון אותם , אני כיוונתי טוב אז גם רואים טוב... , תקשיב מה תעשה , תעלה את הCONTRAST ואת הBRIGHTNESS כמה שיותר , ואז תילך בתפריט(של המסך) ל"Color Manager" ושם תקבע את הצבעים של הUSER ותשחק איתם עד שאתה מוצא את הצבעים היפים ביותר לפי דעתך.

ותקנה את ה753DFX לאחותך , הוא יותר טוב מה763MB , שניהם מסכים מעולים , אבל את ה763MB אי אפשר למצוא בחנויות...

פורסם
  • מחבר

כיוונתי את הבריטנס והוקנטרס עד הסוף כבר וגם עם הצבעים שיחקתי כבר והגעתי למסקנה שהכי טוב זה כך:R100 G89 B85..איך אצלך?ולא יודע חסר לי מאין בהירות.. לדוגמא כשאני עושה עם המאג את המצב VIVID זה נראה לי הרבה יותר טוב..ניסיתי לשחק גם עם הבהירות והקונטרסט של הכרטיס מסך אבל זה לא יוצא יפה כל כך.. יכול להיות שאני אמצא את הבהירות הזאת בסמסונג MB אני אלך בקרוב לראות אותו...יש לנו בסלון מסך של AOC לא משהו יקר אבל הצבעים שם נראים לי יותר חיים..אבל אם אני אראה שאין ממש הבדל בין הMB למאג אז אני אקנה כבר איזה מסך זול לאחותי..יש המלצה למשהו זול ואיכותי? דגש על הזול..חוץ מה הסמסונג..

פורסם

אצלי :

R=100

G=83

B=82

ורואים מצויין , גם לדעתי יש מסכים עם צבעים יותר טובים , אבל גם המסך הזה הוא איכותי ומאוד מאוד חד! וקצבי הריענון שלו ממש טובים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים