עבור לתוכן

אוקי, אני מתלבט לגבי מסך כל מי שיכול לעזור בבקשה להכנס

Featured Replies

פורסם

זה די דחוף, אז אני אודה לכם מראש אם תענו בהקדם

יש לי תקציב לא גדול במיוחד למסך, אז אני ארשום לכם כמה התלבטויות שלי ואשמח אם תגידו לי מבין כל אופציה מה הכי עדיף ומה הכי עדיף בכלליות

1. ?19''V.M. Pro1451? או MAG ?19'' 996 PF?

2. Mag 17 CRT 796 FD2 או LG 17 FLATRON F700P

3. אחר(בפחות או יותר אותו תקציב)

אני ממש לא מבין במסכים, אשמח אם תסבירו לי ותתנו מילה או שתיים(זה די דחוף,צריך להזמין מחר)

תודה

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין שהמסך הנוכחי שלי הוא LG774FT אולי עדיף לי להשאר איתו וזהו?

פורסם

תשמע לי ותשמע טוב

בתקציב כזה הכל אותו זבלה (מצטער לבאס אותך )

אז תשאר עם מה שיש לך

וכשתחסוך מספיק תקנה משהו באמת טוב כי הרבה לא יודעים שהמסך זה הדבר הכי הכי הכי חשוב במחשב אם אוהבים את העיניים שלנו (עצוב)

ומשהו טוב זה בסביבות 2000 + (ל 19 אינץ)

לי יש V.M 454PRO שכבר לא מוכרים בארץ וחבל נורא מסך בנז` וחסכתי בשבילו 2600 שקל בזמנו.

פורסם

איזה שטויות מה שבאמת זבלה זה המסך הנוכחי שיש לו

מסך 19 בתקציב של 1000 שח לא יכול להיות איכותי

ממליץ לך MAG 796FD2 יש לו שפורפרת איכותית

פורסם
  • מחבר

השאלה הכי גדולה שלי היא האם באמת רואים הבדל בין המסכים? ??? מה ההבדל בין מה שישי לי עכשיו(שאני מאוד מרוצה ממנו) לבין המאג האיכותי עם השפופרת של סוני?

פורסם

אחי , המסך שיש לך עכשיו הוא סביר מאוד וממש לא הייתי חושב להחליף אותו , תסתדר איתו עד שהוא יהרס או יקרה לו משהו אחר... , בינתיים זה מסך מעולה , אני לא מבין , מה , יש לך צורך להוציא כסף?

פורסם
  • מחבר

אין לי צורך פשוט, אני קונה מחשב חדש וצריך להעביר את הישן, אז זה או לשדרג ל17 איכותי או 19 996 PF של מאג, השאלה הנשאלת האם אני ארגיש בהבדל? בין 17 איכותי ל19 לא איכותי? אני ממש חייב את עזרתכם

פורסם

אין לי צורך פשוט, אני קונה מחשב חדש וצריך להעביר את הישן, אז זה או לשדרג ל17 איכותי או 19 996 PF של מאג, השאלה הנשאלת האם אני ארגיש בהבדל? בין 17 איכותי ל19 לא איכותי?

אני דיי בטוח שהמסך שיש לך עכשיו הוא איכותי. לי יש אותו ואני מרוצה ממנו.

פורסם

אין לי צורך פשוט, אני קונה מחשב חדש וצריך להעביר את הישן, אז זה או לשדרג ל17 איכותי או 19 996 PF של מאג, השאלה הנשאלת האם אני ארגיש בהבדל? בין 17 איכותי ל19 לא איכותי? אני ממש חייב את עזרתכם

אם יש משהו שאסור להתפשר על האיכות שלו זה המסך.

ב1000 שקל בחים לא תשיג 19" שיהיה שווה משהו וגם ה17" שתשיג במחיר הזה יהיה בינוני-טוב, לא מעולה.

פורסם

שני המסכים שהצגת ב17" הם אחלה (היה לי ניסיון עם שניהם ויותר אהבתי את הLG)

בוא נגיד שהמסך שיש לך כרגע הוא לא ממש טוב אבל ההבדל בינו ובין שני המסכים הנ"ל לא שווה 1000 שקל

אני מקווה שאתה מבין אותי, הוא יותר טוב אבל עדיין לא שווה השקעה של אלף שקל

אם אתה מצליח למכור את המסך שלך בסכום כלשהו שיכסה לפחות את חצי מהקניה אז שווה לך

פורסם

ron26 זה שיש לו מסך לא משהו אני לא מתווכח מה שכן למה להמליץ לו לקנות עוד מסך לא איכותי עוד פעם??? (אז זה לא אני שמדבר שטויות)

מה גם שהוא לא ירגיש הבדל רציני בכלל...

אז אני מחזק את דבריי והכוונה שלי יותר למסכי 19" אם כבר לשדרג... אז ל 19" וכל מה שיש פה בארץ מתחת ל 2000 שווה אתה יודע למה...

פחות מזה הוא יכול למצוא 17" ברמה די טובה.

ואם אתה רוצה נתונים למסך איכותי אני יכול לתת לך דוגמא למה שיש לי באתר של IIYAMA

תשמע לי תחסוך כמה שאתה יכול ואז תביא אותה במסך טוב.

פורסם

תקנה LG F700P או MAG 796FD2 ותגמור עניין , אתה תהיה מאוד מרוצה מהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים