עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

שלום וברכה, 

התחדשתי במחשב הזה:

https://www.omen.com/us/en/laptops/2021-omen-16-intel.html

הגיע עם וינדווס 11 פרו מותקן.

היה לי בבית nvme 660p 1tb ללא שימוש.

אני רוצה לעשות RAID0 . כי אפשר :)

כבר הכנסתי למחשב. עד כאן אני יודע. מה עכשיו? האם לפנות לתמיכה של HP לבקש מטכנאי? או שיש מדריך פשוט יחסית?

לעזרתכם אודה

פורסם
ציטוט של Mike_IL

אני רוצה לעשות RAID0 . כי אפשר :)

אפשר לעשות הרבה דברים ( בכללי ), את רובם לא כ"כ כדאי.

גם כאן, עם הופעת SSD, זה מיותר .....

פורסם

צריך לדעת קודם אם יש לך מקום פיזית לשתי רכיבי nvme על הלוח, ואם הלוח תומך ב-raid. בכללי צריך שני רכיבי nvme זהים בגודל יתכן גם ביצרן.

כמו שכתב לפני זה לא עוזר במהירות קריאה אלא רק בכתיבה ושמירה של נתונים ומסמכים על ההרדיסקים.

נערך על-ידי dorban3

פורסם
  • מחבר

תודה חברים,

בשורה התחתונה אתם כנראה צודקים. ה RAID. כאן מיותר. תכננתי לעשות עם המחשב גיימינג ועריכות וידיאו וגרפיקה. מסורתית ידעתי שהקונפיגורציה הזו עדיפה. עכשיו ראיתי סקירות ברשת שמראות שפרקטית אין שינוי ואפילו להיפך. לפעמים עדיף לפצל.

למען הפרוטוקול, יש במחשב מקום לשני כוננים וכבר הכנסתי אותם. הטבעי היה של סמסונג, עם 1TB. מצרף את הבנצ'מארק שהרצתי. אשמח אם תגידו מה דעתכם.

אני הוספתי אחד נוסף של אינטל 1TB. בינתיים לא מזוהה עי המערכת.20211220_155957_resized.thumb.jpg.05b84266214bbb99bc3e105e0581563b.jpg

פורסם

הבנצ'ים עם MAGICIAN  מופעל ?

בכל מקרה, כאמור, וטוב שאתה מפנים את הנאמר,

אין ממש טעם ברייד.

תחת זאת, ובמיוחד לעריכת ווידאו, תפצל את הכוננים לכונן מערכת  ( את האיטי מביניהם )

ואת הכונן המהיר ככונן לחומר עליו מתבצעת העריכה.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים