עבור לתוכן

הקלטת סרטים למחשב

Featured Replies

פורסם

אני רוצה כרטיס טלויזיה שיוכל להתחבר לממיר של YES אם אופציה חשובה מאוד להקלטת סרטים למחשב, סרטים ארוכים במשך של שעתיים שלוש באיכות טובה

האם יש אפשרות לדבר כזה, אם כן כמה הוא עולה, עד כמה האיכות תיהיה טובה

ואיך מקודד הסרט שלא יתפוס לי 1273798 גיגה...

תודה.

פורסם

כל כרטיס טלוויזיה יכול לעשות את זה, גם כרטיס מסך עם VIVO יכול.

קידוד הסרט לא ממש קשור לפורום אבל אני אעיר שמומלץ מאוד ללכוד את הסרט בקידוד מינימלי (קובץ גדול) כדי לא לגרום לבעיות סנכרון ונפילת פריימים

פורסם
  • מחבר

תודה, עכשיו לדיעות אישיות לגבי Leadtek

דגמי TV 2000 למינהם (יש את הדלוקס, אקספרט וכו..)

הסדרה הזאת נחשבת לזולה (300-400 שקל בסה"כ)

האם היא תיהיה טובה להקלטת וידאו באורך של שעתיים, איכות הסאונד איכות הוידאו קלות השימוש עם ממירים דיגיטליים

תודה.

פורסם

הקלטת קול - תלוי בכרטיס קול שלך

איכות תמונה- זאת דוגמא שהקלטתי עם הלידטק שלי (הדגם הזול יותר אם אני לא טועה) אבל זה עבר קידוד בXVID

הקלטת שעתיים - לפחות לפי הנסיון שלי אם אתה מתכנן לקלוט שעתיים וגם לקודד אותם תהיה חייב אחר כך להתעסק עם סינכרון וידאו-אודיו כי בקידוד וגם בלכידה נוצר STRETCH בסאונד (עוד פרטים פה http://nickyguides.digital-digest.com/audio-synch.htm)

פורסם
  • מחבר

טוב איכות לא הטופ אבל בהחלט לא גרועה, אני יכול להסתפק בזה.

החבילה הבסיסית היא ללא רדיו וללא שלט (אין לי צורך בשניהם) במחיר מצחיק של 270-320 שקל

הכרטיס קול שלי הוא SoundStorm און-בורד

מה הנפח בהקלטה של שעתיים ובאיזה פורמט ? (הבנתי שאפשר ב MPEG1\2\3\4) ומה הנפח אחרי קידוד (בערך...)

האם אפשר להקליט כלללל מה שאני רואה או שיש חסימה כלשהי ?

ומה צורת החיבור מהממיר הדיגיטלי של YES למחשב, איזה סוג חיבור לתמונה\סאונד (בסטריאו או במונו?!)

איך האיכות תמונה בצפיה רגילה לא הקלטה, האם נקי לגמרי כמו בטלויזיה?

תודה.

פורסם

טוב איכות לא הטופ אבל בהחלט לא גרועה, אני יכול להסתפק בזה.

ברור שזה לא בטופ, גם זה כרטיס טלוויזיה (נסה פעם אחת לעמוד באותו מרחק מהטלוויזיה שלך ותראה שגם היא לא נראית משהו מ10 ס"מ) וזה גם אחרי קידוד

החבילה הבסיסית היא ללא רדיו וללא שלט (אין לי צורך בשניהם) במחיר מצחיק של 270-320 שקל

הכרטיס קול שלי הוא SoundStorm און-בורד

יש לי שלט ורדיו אבל אני די בטוח שיש דגם יותר יקר מזה

מה הנפח בהקלטה של שעתיים ובאיזה פורמט ? (הבנתי שאפשר ב MPEG1\2\3\4) ומה הנפח אחרי קידוד (בערך...)

האם אפשר להקליט כלללל מה שאני רואה או שיש חסימה כלשהי ?

ומה צורת החיבור מהממיר הדיגיטלי של YES למחשב, איזה סוג חיבור לתמונה\סאונד (בסטריאו או במונו?!)

איך האיכות תמונה בצפיה רגילה לא הקלטה, האם נקי לגמרי כמו בטלויזיה?

תודה.

הקלטה של 45 כשהקול הוא PCM באיכות תקליטור והוידאו HUFFYUV (ככה מדריך בDOOM9 ממליץ) תופסת 4.15 ג'יגה. קידוד של אותו קטע לאיכות כמו בדוגמא תופס 360 מגה.

אתה יכול להקליט כל מה שאתה מקבל מהממיר

אתה יכול לחבר עם COMPOSITE או עם RF (יש לך כניסת S-VIDEO אבל לפחות בממיר של תבל אין יציאה כזאת). האיכות טובה ולא אמורה לגרום לך לסבול. קח שני מטר, שכב על המיטה ותהנה

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה אחי אני כנראה יקח את הדגם שלך רק בלי שלט ורדיו, כי אני משתמש בשלט של הYES ורדיו אני לא סובל אז אין לי שימוש בהם

בקשר ל2 מטר.. יש לי 17 אינץ, להתרחק זה לא רעיון טוב

בכל מקרה נשארת לי גם הטלויזיה לשימוש יומיומי העניין הוא שרציתי את הכרטיס טלויזיה להקלטות בלבד (נמאס מהוידאו והקלטות שתופסות כל כך הרבה מקום)

פורסם

סבבה תודה אחי אני כנראה יקח את הדגם שלך רק בלי שלט ורדיו, כי אני משתמש בשלט של הYES ורדיו אני לא סובל אז אין לי שימוש בהם

בקשר ל2 מטר.. יש לי 17 אינץ, להתרחק זה לא רעיון טוב

בכל מקרה נשארת לי גם הטלויזיה לשימוש יומיומי העניין הוא שרציתי את הכרטיס טלויזיה להקלטות בלבד (נמאס מהוידאו והקלטות שתופסות כל כך הרבה מקום)

אוקיי אז ככה

לי יש כרטיס TV, די נחמד ולהגיד לך את האמת אני רגיל לראות סרטים במחשב והרבה ובמרחק של 3-4 מטר אז על מסך של 15 אינטש אז זה לא קריטי ולגבי הקידוד כמו שנאמר תקודד בצורה הכי מינימלית יעני avi uncompressed (שזה ממש הרבה אם יש לך הארדיסק של 120...) או לחילופין בסטנדרט של הPAL VCD... מומלץ ברזולוציה גדולה יותר עם KBPS גדול יותר על מנת להרוויח כמה שיותר איכות שאפשר (מדובר במידע דיגיטלי יעני יס אני מניח שזה איכותי לא כמו הכבלים האנאלוגיים :/)

(המלצה שלי: 2200 KBPS, רזולוציה 720X576 לאודיו תתן 192kbps stereo ולא לשכוח mpeg 1 CBR ולא 2 ולא VBR ושכלולים אחרים כי יכול להית שיהיו בעיות סינכרון מכך...)

אחרי הקידוד הראשוני והמפלצתי תמיר את זה לאיזה פורמט שאתה רוצה ותהנה :) לגבות סרטים מהכרטיס זה לא שווה כי תמצא את רובם באינטרנט באיכות גבוה

נ.ב. נושא שרציתי לדון בו זה האיכות תמונה שימו לב שרוב השידורים של הוט הם באיכות גרועה ולרוב אפילו הם מפוקסלים וזה קצת מאכזב בשביל שידורים דיגיטלים ברמה של היום

פורסם
  • מחבר
לגבות סרטים מהכרטיס זה לא שווה כי תמצא את רובם באינטרנט באיכות גבוה

אז מה אתם ממליצים פשוט להשיג את רוב הסרטים למחשב (אם זה קניה או הורדה לא משנה כרגע) ואת מה שאין להקליט לוידאו וזהו?

פורסם

אז מה אתם ממליצים פשוט להשיג את רוב הסרטים למחשב (אם זה קניה או הורדה לא משנה כרגע) ואת מה שאין להקליט לוידאו וזהו?

אם המטרה שלך זה לעשות ספריית סרטים דיגיטלית

אז אל תקנה כרטיס טלוויזיה בשביל זה

יש הרבה XVID/DIVX SVCD DVDR באינטרנט

אם אתה רואה הרבה טלוויזיה או שאתה חושב שיש לך מה לגבות משם לא רק סרטים אז תקנה תכרטיס

פורסם
  • מחבר

לא בסך הכל YES בחופש הגדול מריצים המון סרטים טובים בחבילת הסרטים ובYES SHOW-BOX אז חשבתי למה לא להשקיע 300-350 שקל שתיהיה לי אפשרות לשמור את הסרטים האלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים