פורסם 2004 ביוני 1421 שנים אני רוצה כרטיס טלויזיה שיוכל להתחבר לממיר של YES אם אופציה חשובה מאוד להקלטת סרטים למחשב, סרטים ארוכים במשך של שעתיים שלוש באיכות טובההאם יש אפשרות לדבר כזה, אם כן כמה הוא עולה, עד כמה האיכות תיהיה טובהואיך מקודד הסרט שלא יתפוס לי 1273798 גיגה...תודה.
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים כל כרטיס טלוויזיה יכול לעשות את זה, גם כרטיס מסך עם VIVO יכול.קידוד הסרט לא ממש קשור לפורום אבל אני אעיר שמומלץ מאוד ללכוד את הסרט בקידוד מינימלי (קובץ גדול) כדי לא לגרום לבעיות סנכרון ונפילת פריימים
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים מחבר תודה, עכשיו לדיעות אישיות לגבי Leadtekדגמי TV 2000 למינהם (יש את הדלוקס, אקספרט וכו..)הסדרה הזאת נחשבת לזולה (300-400 שקל בסה"כ)האם היא תיהיה טובה להקלטת וידאו באורך של שעתיים, איכות הסאונד איכות הוידאו קלות השימוש עם ממירים דיגיטלייםתודה.
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים הקלטת קול - תלוי בכרטיס קול שלךאיכות תמונה- זאת דוגמא שהקלטתי עם הלידטק שלי (הדגם הזול יותר אם אני לא טועה) אבל זה עבר קידוד בXVIDהקלטת שעתיים - לפחות לפי הנסיון שלי אם אתה מתכנן לקלוט שעתיים וגם לקודד אותם תהיה חייב אחר כך להתעסק עם סינכרון וידאו-אודיו כי בקידוד וגם בלכידה נוצר STRETCH בסאונד (עוד פרטים פה http://nickyguides.digital-digest.com/audio-synch.htm)
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים מחבר טוב איכות לא הטופ אבל בהחלט לא גרועה, אני יכול להסתפק בזה.החבילה הבסיסית היא ללא רדיו וללא שלט (אין לי צורך בשניהם) במחיר מצחיק של 270-320 שקלהכרטיס קול שלי הוא SoundStorm און-בורדמה הנפח בהקלטה של שעתיים ובאיזה פורמט ? (הבנתי שאפשר ב MPEG1\2\3\4) ומה הנפח אחרי קידוד (בערך...)האם אפשר להקליט כלללל מה שאני רואה או שיש חסימה כלשהי ?ומה צורת החיבור מהממיר הדיגיטלי של YES למחשב, איזה סוג חיבור לתמונה\סאונד (בסטריאו או במונו?!)איך האיכות תמונה בצפיה רגילה לא הקלטה, האם נקי לגמרי כמו בטלויזיה?תודה.
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים טוב איכות לא הטופ אבל בהחלט לא גרועה, אני יכול להסתפק בזה.ברור שזה לא בטופ, גם זה כרטיס טלוויזיה (נסה פעם אחת לעמוד באותו מרחק מהטלוויזיה שלך ותראה שגם היא לא נראית משהו מ10 ס"מ) וזה גם אחרי קידודהחבילה הבסיסית היא ללא רדיו וללא שלט (אין לי צורך בשניהם) במחיר מצחיק של 270-320 שקלהכרטיס קול שלי הוא SoundStorm און-בורדיש לי שלט ורדיו אבל אני די בטוח שיש דגם יותר יקר מזהמה הנפח בהקלטה של שעתיים ובאיזה פורמט ? (הבנתי שאפשר ב MPEG1\2\3\4) ומה הנפח אחרי קידוד (בערך...)האם אפשר להקליט כלללל מה שאני רואה או שיש חסימה כלשהי ?ומה צורת החיבור מהממיר הדיגיטלי של YES למחשב, איזה סוג חיבור לתמונה\סאונד (בסטריאו או במונו?!)איך האיכות תמונה בצפיה רגילה לא הקלטה, האם נקי לגמרי כמו בטלויזיה?תודה.הקלטה של 45 כשהקול הוא PCM באיכות תקליטור והוידאו HUFFYUV (ככה מדריך בDOOM9 ממליץ) תופסת 4.15 ג'יגה. קידוד של אותו קטע לאיכות כמו בדוגמא תופס 360 מגה. אתה יכול להקליט כל מה שאתה מקבל מהממיראתה יכול לחבר עם COMPOSITE או עם RF (יש לך כניסת S-VIDEO אבל לפחות בממיר של תבל אין יציאה כזאת). האיכות טובה ולא אמורה לגרום לך לסבול. קח שני מטר, שכב על המיטה ותהנה
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים מחבר סבבה תודה אחי אני כנראה יקח את הדגם שלך רק בלי שלט ורדיו, כי אני משתמש בשלט של הYES ורדיו אני לא סובל אז אין לי שימוש בהםבקשר ל2 מטר.. יש לי 17 אינץ, להתרחק זה לא רעיון טובבכל מקרה נשארת לי גם הטלויזיה לשימוש יומיומי העניין הוא שרציתי את הכרטיס טלויזיה להקלטות בלבד (נמאס מהוידאו והקלטות שתופסות כל כך הרבה מקום)
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים סבבה תודה אחי אני כנראה יקח את הדגם שלך רק בלי שלט ורדיו, כי אני משתמש בשלט של הYES ורדיו אני לא סובל אז אין לי שימוש בהם בקשר ל2 מטר.. יש לי 17 אינץ, להתרחק זה לא רעיון טוב בכל מקרה נשארת לי גם הטלויזיה לשימוש יומיומי העניין הוא שרציתי את הכרטיס טלויזיה להקלטות בלבד (נמאס מהוידאו והקלטות שתופסות כל כך הרבה מקום) אוקיי אז ככה לי יש כרטיס TV, די נחמד ולהגיד לך את האמת אני רגיל לראות סרטים במחשב והרבה ובמרחק של 3-4 מטר אז על מסך של 15 אינטש אז זה לא קריטי ולגבי הקידוד כמו שנאמר תקודד בצורה הכי מינימלית יעני avi uncompressed (שזה ממש הרבה אם יש לך הארדיסק של 120...) או לחילופין בסטנדרט של הPAL VCD... מומלץ ברזולוציה גדולה יותר עם KBPS גדול יותר על מנת להרוויח כמה שיותר איכות שאפשר (מדובר במידע דיגיטלי יעני יס אני מניח שזה איכותי לא כמו הכבלים האנאלוגיים ) (המלצה שלי: 2200 KBPS, רזולוציה 720X576 לאודיו תתן 192kbps stereo ולא לשכוח mpeg 1 CBR ולא 2 ולא VBR ושכלולים אחרים כי יכול להית שיהיו בעיות סינכרון מכך...) אחרי הקידוד הראשוני והמפלצתי תמיר את זה לאיזה פורמט שאתה רוצה ותהנה לגבות סרטים מהכרטיס זה לא שווה כי תמצא את רובם באינטרנט באיכות גבוה נ.ב. נושא שרציתי לדון בו זה האיכות תמונה שימו לב שרוב השידורים של הוט הם באיכות גרועה ולרוב אפילו הם מפוקסלים וזה קצת מאכזב בשביל שידורים דיגיטלים ברמה של היום
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים מחבר לגבות סרטים מהכרטיס זה לא שווה כי תמצא את רובם באינטרנט באיכות גבוהאז מה אתם ממליצים פשוט להשיג את רוב הסרטים למחשב (אם זה קניה או הורדה לא משנה כרגע) ואת מה שאין להקליט לוידאו וזהו?
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים אז מה אתם ממליצים פשוט להשיג את רוב הסרטים למחשב (אם זה קניה או הורדה לא משנה כרגע) ואת מה שאין להקליט לוידאו וזהו?אם המטרה שלך זה לעשות ספריית סרטים דיגיטליתאז אל תקנה כרטיס טלוויזיה בשביל זהיש הרבה XVID/DIVX SVCD DVDR באינטרנטאם אתה רואה הרבה טלוויזיה או שאתה חושב שיש לך מה לגבות משם לא רק סרטים אז תקנה תכרטיס
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים מחבר לא בסך הכל YES בחופש הגדול מריצים המון סרטים טובים בחבילת הסרטים ובYES SHOW-BOX אז חשבתי למה לא להשקיע 300-350 שקל שתיהיה לי אפשרות לשמור את הסרטים האלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.