עבור לתוכן

מסך 17 הכי טוב!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אחי , מסך 17" ב1400שקל , קונים רק Viewsonic , אין יותר טובה מViewsonic לתקציב שלך :

http://www.pch.co.il/docs/pd-552241612.htm

המסך הזה נחשב למסך ה17" הכי טוב שיש.

גם הסאמסונג 757 נחשב מסך אחד הטובים , וגם LG F700P וגם הMAG 796FD2 , כולם בערך אותה רמה , רק שלסאמסונג ולVS יש קצבי ריענון טיפה יותר טובים , והאיכות תמונה של הVS(לא של הסאמסונג) לפי הביקורות , יותר טובה מכל מה שאיי פעם ראית...

700P זה מסך גרוע

אני לא יודע עם MAG טוב אבל SAMSUNG הרבה יותר טוב לא?

רציתי לקנות את הVIESONIC אבל אין את המסך הזזה בחנות :-[

-----------

פורסם

עדיף לך לחכות ולמצוא את הVS.. , הוא יותר טוב מכולם , בקשר לLG , הוא מסך מעולה , אני לא מבין מה אתה רוצה ממנו , הMAG גם מסך מעולה , בערך ברמה של הLG , לדעתי רואים בו טיפה יותר טוב ויותר חד , אבל זה טעם אישי ואני גם משוחד , בקשר לסאמסונג , אין מה לדבר , הוא מסך מעולה וקצבי הריענון שלו יותר טובים(טיפונת...), אבל הVS משלב את כולם ביחד(איכות , קצבי ריענון , ואמינות) כדאי לך מאוד להתאמץ ולמצוא אותו.

ועוד דבר , יש לך הרבה דעות קדומות על דברים... , אני חושב שאתה חושב שהF700P הוא מסך גרוע כי שמעת מאנשים שהF700B הוא מסך גרוע , ובכך אתה צודק , הוא לא אמין בכלל... , אבל הF700P הרבה יותר אמין ממנו וגם יותר טוב.

בכל זאת , אם ממש לא תצליח למצוא את הVS , תקנה את הסאמסונג או את הMAG , החלטה שלך.

פורסם
  • מחבר

עדיף לך לחכות ולמצוא את הVS.. , הוא יותר טוב מכולם , בקשר לLG , הוא מסך מעולה , אני לא מבין מה אתה רוצה ממנו , הMAG גם מסך מעולה , בערך ברמה של הLG , לדעתי רואים בו טיפה יותר טוב ויותר חד , אבל זה טעם אישי ואני גם משוחד , בקשר לסאמסונג , אין מה לדבר , הוא מסך מעולה וקצבי הריענון שלו יותר טובים(טיפונת...), אבל הVS משלב את כולם ביחד(איכות , קצבי ריענון , ואמינות) כדאי לך מאוד להתאמץ ולמצוא אותו.

ועוד דבר , יש לך הרבה דעות קדומות על דברים... , אני חושב שאתה חושב שהF700P הוא מסך גרוע כי שמעת מאנשים שהF700B הוא מסך גרוע , ובכך אתה צודק , הוא לא אמין בכלל... , אבל הF700P הרבה יותר אמין ממנו וגם יותר טוב.

בכל זאת , אם ממש לא תצליח למצוא את הVS , תקנה את הסאמסונג או את הMAG , החלטה שלך.

F700P יש לו תמונה גרוע! יש לו בצועים טובים מאוד!הMAG יותר טוב מי הLG אפילו הרבה יותר טוב

אז אני יחפש את המשחק של VS גם או יותר יפה! אני יגיד לחנות שיחפשו את המסך!

עם אני קונה את המשחק של VS אז אני הקנה p70f כי הוא מסך יפה!

תודה אחי!

-------------

ואין לי כסף ל 2000/1800 שקל למסך.. :-[

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים