פורסם 2002 באפריל 1123 שנים רק אתמול קיבלתי את הוולקנו 7+ וכבר אני מצטער על הקנייה...לא יודע מי אמר כאן שהוא שקט, אבל...[glow=red, 2, 300]הוא ממש לא[/glow]אולי במהירות הנמוכה ביותר הוא מרעיש קצת פחות, אבל עדיין השריקה הצורמנית הזו מצליחה לעלות גם על הרעש של 5 מאווררים של 80 מ"מ במארז+ 2 של הספק !!!ממש בזיון.המאוורר אולי חזק ומקרר טוב, אבל שוב...חיים שקטים < וולקנו 7+חיים שקטים > מאוורר מקורי של אינטלתגידו לי אתם מה עדיף יותר ?
פורסם 2002 באפריל 1123 שנים תוריד את ה"גריל" המלעון שמגיע עליו.... אולי זה יעזור קצת(עם קריסטל אורב זה עוזר.. )
פורסם 2002 באפריל 1123 שנים מחבר במה קשור הגריל לרעש ?(אלא אם כן הוא אינו מחובר היטב ועושה רעש של ויברטור - ואצלי הוא מהודק כמו שצריך !)
פורסם 2002 באפריל 1123 שנים תוריד את הגרילהוא עושה שריקה כי החורים בו הם מעוצבים וצרים לא כמו בגריל רגיל בגלל זה זרימת האויר דרך החורים גורמת לשריקה מעצבנת זה קורה על אותו עיכרון שקורה במשרוקית
פורסם 2002 באפריל 1123 שנים מחבר שמעתי בעצתך והורדתי את הגריל... אך עומצת הרעש לא פחתה ולו בדציבל אחד
פורסם 2002 באפריל 1123 שנים מחבר אני מדבר ומתלונן כרגע כי ההשוואה היחידה שלי היא המאוורר הקודם של אינטל שהיה ממש ממש שקט !
פורסם 2002 באפריל 1123 שנים תחליף את המאוורר לפנפלוו או לנידק, כנראה שתאה חובב שקט כמוני.למרות שהקנייה החארונה שלי תסתור את הרעיון, AX7 with delta 80mm 80cfm.אלב עכשיו הורדתי אותו ל5וולט, והוא די נסבל.. עדיין לא כמו הנידק שהזמנתי.
פורסם 2002 באפריל 1123 שנים מישהו רוצה לקנות וולקנו 7+ רק בן יומיים ?? ;D ;Dכמה? ;D ;Dאל תשכח שאסור למכור פהועכשיו ברצינות..... תעשה את מה שההיפי התם אמר לך
פורסם 2002 באפריל 1123 שנים גם לי יש אותו והוא לא עושה כל כך הרבה רעש...ב - Low הוא יותר שקט מה - SPIRE הקודם שליב - Medium הוא טיפה יותר רועש מה - SPIREב - HIGH - הוא קצת רועש אבל עדין נסבל, בוא נגיד ככה שזה לא יפריע לי לישון בלילה (אולי ממש אבל ממש קצת)בכל מקרה בלילה תעביר את ה סוויצ' ל MEDIUM ..!ותבדוק שהכל מחוזק כמו שצריך..!!
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים תעשה את מה שאני עשיתי !!! החלפתיאת המאורר הנוראי של הוולקנו 7 בספייר, עם ריו סטאט, וזה פשוט מדהים !!! הנה הכתבה... (אין כבר כזה הרבה אבק... ;D )
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים רק אתמול קיבלתי את הוולקנו 7+ וכבר אני מצטער על הקנייה...למה להחליף את המאוורר המקורי?חשבתי לתומי שפנטיום 4 לא מתחמם במיוחד ועם ההמהרה שעשית 20% בסך הכל, לא נראה שצריכה להיות לך בעית חום.מה טמפרטורת המעבד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.