עבור לתוכן

SoftMenuIII על לוח MicroATX??

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה..

אני מתכנן המהרה למעבד p4 נורת'ברידג' ואני חייב לוח קטן בשביל הפרוייקט שלי - MicroATX...

כמובן שהחברה שקופצת לראש היא Abit..

עכשיו כמובן שהלוח צריך להיות תומך DDR - כלומר מבוסס 845D או SiS645..

בדקתי באתר שלהם ויש להם רק אחד בגודל הזה, על הצ'יפסט של אינטל - BD7M.

עכשיו אני יודע של-BD7, גירסת ה-ATX יש אפשרויות אוברקלוק מעולות (ע"ע SoftMenu III כמו שכולנו מכירים אותם).

אך לא הצלחתי לברר בשום מקום אם גם לגירסת ה-MicroATX יש אפשרויות אלו... אם הם בכלל באותו גירסת ביוס.

ניסיתי לשלוח אימיילים אך ללוא תשובה.. לא מצאתי את המידע הזה בשום מקום.. :(

ולא מצאתי את ה-Manual של הלוח.

אקסטלנט יכולים להביא לי את הלוח הזה.. כן אני יודע שהם דרעק אבל אין לי הרבה ברירות...

למישהו יש מושג איך אני מברר אם ללוח יש יכולות אוברקלוק??

פורסם

למה לא תבקש מהיבואן בארץ?

softmenu זו התוכנה לעשות דרך הווינדוס? מה רע בביוס?

פורסם

מה זאת אומרת? חייב להיות לו, סיבה אחת למה לא? אם אני לא טועה כל הלוחות אם החדשים של Abit באים עם ה-SoftMenuIII...

נ.ב

הם עושים לך יבוא אישי? הם יכולים להזמין גם לי משהו?

פורסם

אז ברור שזה תומך!

כל לוח חדש של אביט מגיע עם זה

פורסם

biodome, לך בלב שלם ותקנה את הלוח כלום לא יקרה.....

אני רוצה את ה-st6...... :'(

פורסם
  • מחבר

אבל כאן הטעות שלכם.. יש לי הרגשה שלוח MicroATX מתוכנן לא לתת יותר מדי ביצועים בכל מקרה.

ובדקתי על כך בקשר ללוחות של אסוס, כי מצאתי שהלוח שלהם P4S333 שהוא אחלה יש לו כל מני אפשרויות o/c..

אבל לדגם הmatx ה-P4S333-M אין אפשרויות להעלאת מתחים... זהו בעצם לוח שונה.

אפשר רק לעלות בו את ה-FSB.

ומכיוון שבאתר של Abit על הלוח BD7 שהוא ATX כתוב שיש SoftMenu III, אבל על הלוח MATX לא כתוב את זה באתר שלהם...

לכן אני כל כך חושד...

ואקסלנט מביאים מוצרים של abit תמיד ביבוא אישי כמדומני...

פורסם

צודק 100%, עשיתי "מחקר" בשבילך, הלכתי לאתר של Abit וראיתי שבלוחות שלהם רשום בסעיף ה-BIOS-SoftMenuIII, אבל ב-BD7m לא היה רשום את זה בסעיף ה-BIOS, אלא היה רשום-"Award Plug and Play BIOS supports APM and ACPI".

זה בעצם מבוסס על ה-BIOS של Award אבל ה-SoftMenuIII היא תוכנה שהמהנדסים של אביט צרבו על הצ'יפ.

עריכה: שכחת שזה מה שאתה עשית...., רק ניסיתי לעזור......., חיפשתי גם ביקורות אבל לא היו..

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע.. מאוד מתסכל... :-/

פורסם

אז מה תעשה?

נ.ב

אני עוד שניה אתחבר ל-ICQ אני רוצה לשאול אותך בקשר ליבוא....

פורסם
  • מחבר

אני אקווה שהחבר'ה מהאתר של abit יענו לי באימייל, ואם לא אולי נקנה את האסוס..

בעיקרון אני רוצה לקחת 1.8A ל-2.4... בשביל זה אני רק צריך לעלות את ה-FSB ל-133...

כבר קראתי על כאלה שעשו זאת ללא העלאת המתח עם הקירור הסטנדרטי... אבל תמיד עדיף שיהיה את האפשרות לעלות את המתח...

גם למקרה ואני ארצה בעתיד יותר.

פורסם

SoftMenu TM, לגרסותיה היא פטנט רשום של אביט, שהם המציאו ורשמו אותו כמותג. כל הדברים האחרים זה פשוט חיקויים טהורים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים