עבור לתוכן

לוח אם לBarton 2500+

Featured Replies

פורסם

טוב, אז העניין הוא שאני יכול לקבל מחירים טובים מאוד עבור לוחות של ASUS, והלוח חייב להיות שלהם. המחיר משחק כאן תפקיד ואני מעדיף לא ללכת על הלוחות היותר יקרים, אבל אני ממש מעדיף לא לאבד אפשרויות לביצועים ולoverclock. חוץ מזה, יש לי כרטיס קול והתקן רשת אלחוטי ואני לא מתכוון להשקיע בדיסק קשיח שעובד בSATA, ככה שהתכונות האלה ממש לא חשובות לי. יש לי גם geforce TI 4400 ואני לא מתכוון להשקיע בהחלפה למשהו שתומך בAGP 3. וכמו שציינתי בנושא - אני הולך על Barton 2500+ ועל זכרון אני עוד לא סגור

(זה שדרוג של לוח-מעבד-זכרון בלבד, לא יותר מזה)

עכשיו לתכלס - הבאתי רק מחירים של לוחות nforce 2, אבל יש מצב גם ללוחות עם KT600 או KT880 (יש טעם בכלל לשקול אחד כזה?)

A7N8X

50 דולר

A7N8X Deluxe

80 דולר

A7N8X-E Deluxe

125 דולר

אז מה אתם אומרים?

פורסם

קח את הA7N8X DLX... , לוח מעולה , למרות שבאוברקלוקינג אני חושב שהאיפוקס והאביט לוקחים , אבל גם הוא לוח טוב מאוד לאוברקלוקינג , קח אותו.

פורסם

חיפשתי ביקורות בגוגל ,הנה עד כמה באוברקלוק כולם מגיעים

Asus A7N8X - 183FSB

A7N8X Deluxe - 191FSB

A7N8X-E Deluxe - 225FSB

הכי טוב באוברקלוק מביניהם זה הA7N8X-E Deluxe וגם הוא אם הכי הרבה פיצרים

פורסם

אין סיכוי קלוש שזה נכון , NFORCE2 עובד בסטוק על באס 200 , כולם כאן חייבים להגיע לבאס 200 לפחות , אם לא יותר.

פורסם

שטויות היה לי גם לוח של אסוס דגם דלוקס גירסה שניה (רק לכמה ימים) והוא חופשי העלה לי 2200+ פתוח שהיה לי אותו ב-220מה"צ באס!!! :-X :-X

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה על התגובות, נראה לי שאני באמת ייקח את הdeluxe בלי ה-e, מה שנראה כמו פשרה טובה עם מחיר לא גבוה במיוחד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים